ali stvarno ti mislis da su onda oni krivi sto se tebe to izbrisalo......aahahahaha vrh ni ovo jos nijesam cula , vjerovatno da si komp. zbunila do te mjere da ti se to izbrisalo (nemoj me svhatit pogresno ali sto cu kad si me nasmijala)
ali stvarno ti mislis da su onda oni krivi sto se tebe to izbrisalo......aahahahaha vrh ni ovo jos nijesam cula , vjerovatno da si komp. zbunila do te mjere da ti se to izbrisalo (nemoj me svhatit pogresno ali sto cu kad si me nasmijala)
jes stavila mu je vaznu na ekran pa ga je zbunila
Ne, nije bilo to. Jednostavna su kao da su izbrisana bila podešavanja za wan interfaces.(PPPoE , Bridged, VPI/VCI... ) Kad sam se ulogovala preko advanced configuration, većina je bila podešavanja kao izbrisana , a ja sam znala da treba da postoje unosi tu ( a samo su bile prazne strane )!
Iz razloga što bi vjerovatno mislili da sam ja to namjerno brisala , nisam vas zvala. ( a i zbog toga , što uvjek ja sama problam da riješim problem, pa tek kad se uvjerim da ne mogu, zovem vas )![]()
Again, prekidi koji su bili nemaju nikakve veze za mogucim prekidom el.energije na strani opreme T-Coma. Posebno, pomenuti problem nema dodirne tacke sa system room-om. ADSL oprema (DSLAM-ovi,...) se nalazi u razlicitim gradovima, dok je oprema za autorizaciju na jednom centralnom mjestu.
Opet ponavljamo, za ADSL opremu se koristi DC napajanje.
Nije tacno da podrska zove nadleznog koji ide u system room, krajne neozbiljna konstatacija, jer kao sto smo napisali, system room sa ovim nema veze...
Naravno, da kompanija pokusava i radi na rjesavanju ovog problema.
Last edited by helpdesk; 25-01-07 at 11:36.
Nauči prvo da čitaš šta piše , pa onda izvodi zaključke.![]()
Rekla sam da sam imala velikih problema sa ADSL-om i da mi je veza pucala. (taj dio su oni odgovrni, jer je to problem do njih , a ne do mene )
A sledeći dio sam rekla da najjače od svega šta mi se desilo i naglasila da izgledao kao da da su namjerno brisana podešavanja ...
E da sam mislila da su oni krivi za to , njih bih zvala a ne bih sama pokušala da riješim problem![]()
Ja od kad sam uveo ADSL nedje krajem decembra pa do juna vise puta ostavljao te informacije podrsci i oni su mi trazili da im ostavim posto nisu znali zbog cega sam imao ceste probleme pa nijednom mi nije dosla ekipa iz pg da ispita liniju i da provjeri sta je problem da nije bilo covjeka iz niksickog tlelekoma koji je je vise puta dolazio i na kraj uspio da mi stabilizuju konekciju jer prije toga sam imao preko 1000 diskonekcija po mjesecu da nezaboravim zena iz telekoma je zvala isto pg da im objasni moj problem posto ovi iz nk valjda nisu imali opremu za ispitivanje linija nemam pojma jos sta tacno mi je rekla
Ja mislim da je za tebe i podrsku najbolje da se batalite ovih foruma predpostavljam da znate i vi valjda kakvi ljudi tamo rade i kakve usluge nudite i da mi korisnici nikakve koristi od toga nemamo jedino nam ostaje da vidimo oce li ta peticija da uspe ili da cekamo drugog provajedera![]()
Without education, you're not going anywhere in this world
Helpdesk juče sam prijavila grešku na bilansu , uzeli ste mi username i password, ali problem još uvjek nije otklonjen. Za ovaj mjesec ostalo mi je oko 150 mb a pokazuje 4.95 GB-ti, inače paket je student paket a nema dodatih GB-ti.
Normalno helpdek je bilo skoro nemoguce dobiti a kada sam i uspio trebalo im je par minuta da utvrde da je kvar do njih. Na pitanje kada ce biti popravljeno, normalno nema preciznog odgovora...
sa 2 sajta skidam drajvere brzinom 4.5 K![]()
t com - NISTA U MOJOJ KUCI
Moze li mi ko odgovoriti na ovo pitanje ( helpdesk ili neko od forumasha ko je imao slicnu situaciju)
28 januara sam dokupila 1 GB,a posto mi je ADSL u medjuvremenu "pucao" dosta puta, nijesam uspjela da potroshim nishta od toga GB pa me zanima da li cu platiti chitav GB ili samo onoliko MB koliko sam potroshila?
Molim za brz odgovor pa da skidam i sto mi se ne skida ako cu ga vec platit!![]()
ako si ga dokupila, naplatice ti se garant![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
hvala svima na odgovorima!
![]()
Samo jedno pitanje, posto na prethodna nijeste htjeli ili nijeste znali da odgovirte, ako mozete na ovo jedno vrlo prosto.
Ne mogu da se ulogujem u Moj T-Com. Nijesam autorizovan kazu.
Last edited by Podrska; 01-02-07 at 08:41.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
^
I meni se to desavalo vise puta
rm -rf /
vjerovatno zato sto je kucnula ponoc, i zapoceo novi mjesec
Ja sam ovo probao 20 minuta poslije ponoci, valjda se imao kad presabrat za 20 minuta.
E da napomenem evo konacno radi ova tvorevina na staklene nogice.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Meni se to pojavljivalo juce i prekjuce
p.s.
Nisam sigurnan jeli problem sa adsl-om al vec par nedelja nema sanse nikakav ftp link da se otvori!
Bilo da se konektujem na drugov preko programa ili samo kucajuci link nece nista...
Firefox daje Server not found ili Unable to connect
Last edited by N_L; 01-02-07 at 02:03.
rm -rf /
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks