Dobra lokacija. Pale su cijene. Moze se trgovat povoljno
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Garaža je 10k, imamo jednu u ponudi...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Dobra lokacija. Pale su cijene. Moze se trgovat povoljno
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Lijepa je lokacija Green levela. E sad koliko su pale cijene ne znam...A ni koliko je povoljno jer su nekima cijene i skočile...
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Đe je Gando da nam objasni ovaj fenomen što ne padaju cijene
Bi Direktor ipak u pravu
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Pozdrav kolege u fazi sam kupovine stana.
Obilazih Trudbenik na Zabjelo cijena od 1100€ do 1250€ m2 zavisno od kvadrature i sprata.
To izgleda ovako:
Od cijele zgrade samo 2 stana su mi se dopala, i po strukturi i po funkcionalnosti, i svidja mi se prozor na kupatilu.
I onda ce neka avetinja ovo da plati 1100e, umjesto realne cifre 800e, i oni ce nastaviti da nas deru...
Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока
Ne znam na koju mislis?
Ovaj trudbenik sto je covjek izbacio je nedje pod Ljubovic, a ova sto sma ja postavila je u Tpolosku sumu ali nisam vidjela parking na ulicu.
To su ti one zgrade koje su spremne da im se druga zgrada radi na 2 metra. Urbanistički hais.
Što više prozora, francuza i balkonaca, to više svjetlosti a u istu sam zaljubljena
Fasada možda malo djeluje monotono jer je zgrada ogromna i bijela ali ovi radovi po njoj je čine nekako otmenom. O cijeni ne znam, nisma razmišljala, ali ako je baš baš kvalitetna, bolje i to nego što svašta prodaju po 1250eur
Dodaj na to lokaciju, smart home sistem, premijum klimatizacija uključena u cijenu... Nakupi se...
#fakenews
Sta su implementirali od smart home-a?
Ljudi ja i dalje ne vjerujem kakve slike je okačio kolega gore. Trudbenik zgrada. Zamisli platiš stan po cijeni 1100 eura za m2 a dočekate onako nešto, sa zidovima koji vlaže i izgledom stana kao da je bila poplava+kao da je neko bombu bačio
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Da ne pricamo o estetici svega unutra. Ovo tacno vidis da je trgovao nedje sve najjeftinije sto moze, nikakavog sklada.
Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks