Moja Fujitsu je radila 11g u dnevnoj od 6-24h kad je sezona grijanja.Nije bila inverter pa je DF(defrost ne nida bog nešto drugo) i malo veća potrošnja kvarilo komoditet.Na kraju sam je i prodao za neke manje pare,tako da znam dobro što je Fujitsu kvalitet.Mada,ova moja je bila made in Japan.Kad odlučismo da je mijenjamo,Vivax je bila 410(5g. garancije) a Fujitsu 750(2g. garancije!?! i made in PRC).Evo radi 3g i kusur Vivax od zore do ponoći...
Zaključak-još 2g. sam miran ako lipše,a poslije pete godine mogu razmišljati o nekoj drugoj za razliku u parama...mada,istina je da nisam ni imao tih 750€ (ili više za neku još bolju) pa da sam ih sačuvao,nego...otprilike lisica i grožđe sindrom...ako me razumiješ
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

) i malo veća potrošnja kvarilo komoditet.Na kraju sam je i prodao za neke manje pare,tako da znam dobro što je Fujitsu kvalitet.Mada,ova moja je bila made in Japan.Kad odlučismo da je mijenjamo,Vivax je bila 410(5g. garancije) a Fujitsu 750(2g. garancije!?! i made in PRC).Evo radi 3g i kusur Vivax od zore do ponoći...
Reply With Quote
Bookmarks