Kad si trebao da se vakcinišeš, onda ne ode putevima ka EU, već ka Srbiji.
I za nastupajuću sezonu ćemo gledati na puteve iz Srbije, jer će nam EU opet spustiti rampu.
I sankcije Rusiji smo opet uveli jer idemo putem EU, a Ruse molimo za vakcine, turiste i da otvore tržište za Plantaže.
Ni Katnića ne možemo smjeniti zbog EU.
Bojim se da ćemo zbog puta ka EU, kome se kraj ne nazire, ovaj narod ostati i bez kruha i bez pravde.
Na veliku žalost, sve tačno. Ne znam za ova 2.imena koja se najavljuju za neke V.D. funkcije ali ostalo sve...
Ne sjećam se da sam čuo da je bilo što išlo orema Vladi na usvajanje sa negativnim mišljenjem... A tek ne uključivanje nikoga od zaposlenih u proces... Veselo... Tu je barem 2 zakona prekršeno...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Bogami je Krivokapic ovim potezom sebe sjebao opako. A Leposavic ispao glup strahovito.
Suma sumaru - narod ce da trpi!
Bojim se da će se ubrzo na ulice. Zdravko je očigledno izdao očekivanja velikog procenta glasača. Niti je bilo obračuna sa fašistima dps-sd-bs , niti je došlo do promjena u vladavini prava, niti su birački spiskovi sređeni. Sve radi na korist DPS-a i po nalozima ambasada. Ja svakako ne vidim CG koja treba da bude kao neka jeftina radodajka , da bi se imala neka jadna podrška EU. Takav pristup koji zagovara i dobar dio sadašnje vlasti je zapravo gadost.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Zakazani protest noćas. Pozvali BIA mimeri.
ču 'mimeri' pozvali na protest. kakav Diznilendzna DF da ne može skupit nikoga pa onda ajd da uspemo pare 'mimerima' neka oni zovu narod. tim 'protestom' samo jačaju poziciju Vlade
Тapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Od svih imena koja se pominju, Šoć je ubjedljivo najbolji kandidat.
Zdravko je očigledno izdao očekivanja velikog glasača df-a i nikog više. A bezobrazluk Radunovića koji pokušava da svoju politiku predstavi kao ispunjenje želja pokojnika posebno je gadno.
Last edited by ćepanica; 05-04-21 at 13:42.
Ovi ljudi su 4 mjeseca na vlast.
Ja ne znam sto mi ocekujemo za 4 mjeseca, dok su DPS sudije i tuzioci u foteljama. Rekli smo da treba da im damo godinu dana, i mislim da je to minimum da se vide neki rezultati.
Leposavic neka ide, i ovo je nauk ostalima.
DPSu zapravo ne odgovara da Leposavic ide, jer sad vise ne mogu da udaraju u njega i Vladu zbog toga...
Mi smo u teskoj poziciji jer moramo da balansiramo izmedju EU, Kine, Rusije, USA... a za to smo mi krivi. Niko nas nije cerao da dodjemo u ovu poziciju, nego su nas nasi izbori 30 godina doveli do ove crne rupe. I sad bi da obaljujemo vladu poslije 4 mjeseca?
Nemoj da smo neozbiljni i podrzavamo DPS narativ, jer je DPS alternativa... oni jos nisu proslost.
Mislis na fasiste iz DF? Mislis na pokusaje rusenja ustavnog sistema drzave, na razgradnju vladavine prava. EU ne zahtjeva nista vec smo se kao drzava opredijelili kao cilj ulazak u EU i u tu svrhu usli u pregovore a sam ulazak u pregovore znaci postovanje principa i procedura koje EU namece svojim clanicama i u to ime dobili milijarde eura pomoci. Niko ti ne trazi nista ali EU nije navikla na politicke parole koje se prodaju ovdje kao recimo da lider vladajuce vecine izjavi da je Venecijanska komisija pod patronatom DPS. Jos malo pa cete utvrditi da Milo drzi EU u svojoj saci. Biracki spisal je odavno dovoljno prociscen i svaka partija jos od 2016 ima ga u svom posjedu i dovoljno vremena da ukaze na svaku nepravilnost u njemu ali ni to nije dovoljno vec se pravi predlog zakona da se omoguci par stotina hiljada glasaca iz Srbije da ovdje ostvare svoje biracko pravo.
Hoce ljudi pare, hoce u EU a hoce i da pljuju po EU i po drzavi i da stvaraju srpske svetove i dizu nacionalisticke tenzije. Pa sto ne rekoste to u septembru nego prodavaste price o pomirenju? Da obalimo ovu Vladu i da se ide na nove izbore sad kad je svako pokazao svoje lice i naum. Ja sam za.
Last edited by Rodion Romanovich; 05-04-21 at 13:45.
Демократе ако би дигли руку са ДПС-ом мислим да би то био крај за њих као партији.
Мада за смјену Лепосавића постоји већина и без Демократа. Ово Здравко није требао овако, могло је преко неке реконструкције или нечега, овако не знам шта може бити.
Мада је јасно да ово нема везе са иницијативама ДПС итд. него притисак Америке и ЕУ.
ne može za 4 mjeseca da se sredi država. vidimo kako je bilo sa tužilačkim zakonima. evo krenulo se u sređivanje biračkog spiska, pa ne odgovara ljudima što sad neće moći da glasa neko iz Luksemburga. što god Vlada uradi ne valja nekome. DF se nije bunio što je Milutin dobio fotelju u EPCG, što je njihov član postao direktor uprave za Nekretnine. znači kad se dobije fotelja, sve je okej brao za Krivokapića. to je kako ono kažu licemjerno
Тapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ahahahah
Nek dogovore prijevremene za sledeću godinu. Izbori na svim nivoima i gotovo (predsjednički, parlamentarni i lokalni vanredni).
Ali to uradit dok se ne pročisti DPS birački spisak bi bilo samoubistvo.
Al najjači su ovi što su mislili da se za 4 mjeseca sve moglo dovest u red, a ne pitaju se radi li što parlament sem što ispituje i buši vladu po cijeli dan.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Radunovic veli da oni nece glasat za smjenu Leposavica...krece kriza. Naj***li smo ka žuti. Koji turizam, koja sezona.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Jadnici jadni ne mogu smjeniti ni rukovodstvo rtcg , tv bastilju na kojoj svakodnevno orgija najgori dpsovski šljsm i bukvalno im urinira u facu.
Ali će zato smjeniti svog ministra ako dps to traži.
Neka vrate vlast dpsu slobodno. Imaju moju podršku. Ionako ovoj drzavi spasa nema. Pa nek propanemo sa dpsom koji nas je do tog ruba i doveo.
Zar to ne radi parlament? Što ne obaviše to stručnjaci.
Rekoše li ovi iz DFa prije izbora da imaju desetine i stotine zakona spremne. Đe su im?
A dogovori oko RTCG bi išli možda i brže da DF ne insistira na rješenjima ala Perica Đaković i Emilo Labudović što niko normalan ne smije da prihvati.
Last edited by kimmi; 05-04-21 at 14:01.
Zar stvarno ovdje neko misli da EU jedva ceka da nas primi u zajednicu? Stvarno niste normalni, znate da se narod tamo pita a ne Merkel i bakraci, a Francuzi su prvi protiv ikakvog prosirenja a pogotovo nekoga sa balkana.
Dovoljno je vidjeti primjer tuzilastva, gdje i EU zna da je korumpirano i da sa njima nema napretka, oni ladno nisu za njihovu smjenu, da bi imali alibi da kazu "sa takvim tuzilastvom ne mozete naprijed". Ovaj mandat treba iskoristiti da se institucije ptociste po dubini, tuzilastvo i sudstvo dovede u red, pa ako evropa zaplace briga nas, ali samo tako mozemo pricati o nekom napretki, ovako stojimo u mjesto i nazadujemo i opet ke ista prica kao i prije 25 godina, sad se jos ubacila srebrenica koja ne znam kakve veze ima sa nama, ali kao drzava smo to prihvatili i priznali u skupstinu i ne vidim razlog da nam je to glavni problem u ekonomski devastiranoj drzavi.
Ali ovdje pojedini jedva cekaju ovakve teme da prdnjave po forumu, zato mi se i ne mili oko nicega komentarisati.
Samo nastavite...
Do smjene Leposavica bi svakako doslo jer bi za njegovu smjenu glasao dovoljan broj poslanika a sto bi i znacio pad Vlade. Nije problem URA vec je problem Dritan Abazovic koji je naivno usao u cijeli proces i koga su izigrali svi do jednog partneri u tzv ekspertskoj vladi nacionalnog pomirenja. Islo se u kampanju sa "URA nece dati" i zavrsilo se da je URA dala i sad se spasava sto se spasti moze. Ovo je momenat preko kojeg ni sama URA nece preci. Ja sam mjesecima svuda govorio da je zatezu do granica pucanja. Velikosrpski ekstremi su pljunuli na ruku pomirenja i jedan ideal grupe ljudi koja je htjela da stvori CG po mjeri svakog njenog covjeka. Prvo da vidimo u kojem obliku i kako ce sama URA izaci iz ove situacije. Po meni je ovo tacka kad se mora reci dosta je bilo.
Koji crni biracki spisak!? Eto ga oni imaju godinama pa ne mogahu naci nista znacajno. Ja ne mogu da vjerujem kako vam uspijavaju prodati te price. Svi imaju biracke spiskove, oni ga kontrolisu i cesljaju evo cetiri mjeseca, organizovahu lokalne izbore po njemu i samo se dokaza da je bio na stetu DPS i oni opet oko birackih spiskova. Kolika im je zelja za ciscenjem spiskova govori to da hoce da naprave zakonska rjesenja da u njega uvezu stotinjak hiljada glasova iz Srbije.
Last edited by Rodion Romanovich; 05-04-21 at 14:03.
Sta se spasava tacno? Sta je to ura "dala"?
"ne prdnjavi, prdnjavo ljudska..."
Samo slabi i zavisni traže neke saveze.
Koji će nam država nezavisna kad zavisimo od puta ka ovom ili onom savezu?
Ko nas uopšte hoće u savez?
EU? Nisam baš siguran.
Srbija? Rusija?
Šta ćemo im?
Pravi put je dakle put ka EU, sa Djukanovicem, Milivojem Katnićem i ostalom dps klikom. Sve isto kao i do sad.
Pa VK (EU) je dozvolila promjenu sastava tužičačkog savjeta, a na način da se isti izmjeni dovoljno da pokrene disciplinsku odgovornost vrha tužilaštva. Ali to našem narodu i političarima očigledno nije dovoljno nego bi sve sad i odma, a naročito ako to kako može naš put ka EU da ugrozi onda daj da to s*****o što prije.
Mi smo za EU statistička greška statističke greške, i tu činjenicu treba da iskoristimo.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks