Page 326 of 1249 FirstFirst ... 226276316322323324325326327328329330336376426826 ... LastLast
Results 8,126 to 8,150 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post

Ako neko misli da ova vlada treba da nas vodi putevima ka Srbiji, Rusiji i Kini, van kolosjeka ka EU, da veliča ratne zločine, negira međunarodne presude i slične stvari, ok ti i ne treba ovu vladu da osjećaju ko svoju
    Kad si trebao da se vakcinišeš, onda ne ode putevima ka EU, već ka Srbiji.
    I za nastupajuću sezonu ćemo gledati na puteve iz Srbije, jer će nam EU opet spustiti rampu.
    I sankcije Rusiji smo opet uveli jer idemo putem EU, a Ruse molimo za vakcine, turiste i da otvore tržište za Plantaže.

Ni Katnića ne možemo smjeniti zbog EU.

Bojim se da ćemo zbog puta ka EU, kome se kraj ne nazire, ovaj narod ostati i bez kruha i bez pravde.

2. The Following User Says Thank You to Massaro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,210
    Thanks Thanks Received 
    3,258
    Thanked in
    1,405 Posts

Quote Originally Posted by A+A View Post
    Kriminalna organizacija Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta

Je li istinito sve ili bilo sto o cemu se pise u clanku?
    Na veliku žalost, sve tačno. Ne znam za ova 2.imena koja se najavljuju za neke V.D. funkcije ali ostalo sve...

Ne sjećam se da sam čuo da je bilo što išlo orema Vladi na usvajanje sa negativnim mišljenjem... A tek ne uključivanje nikoga od zaposlenih u proces... Veselo... Tu je barem 2 zakona prekršeno...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

4. The Following User Says Thank You to Ben Dover For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Bogami je Krivokapic ovim potezom sebe sjebao opako. A Leposavic ispao glup strahovito.

Suma sumaru - narod ce da trpi!

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Massaro View Post
    Kad si trebao da se vakcinišeš, onda ne ode putevima ka EU, već ka Srbiji.
    I za nastupajuću sezonu ćemo gledati na puteve iz Srbije, jer će nam EU opet spustiti rampu.
    I sankcije Rusiji smo opet uveli jer idemo putem EU, a Ruse molimo za vakcine, turiste i da otvore tržište za Plantaže.

Ni Katnića ne možemo smjeniti zbog EU.

Bojim se da ćemo zbog puta ka EU, kome se kraj ne nazire, ovaj narod ostati i bez kruha i bez pravde.
    Bojim se da će se ubrzo na ulice. Zdravko je očigledno izdao očekivanja velikog procenta glasača. Niti je bilo obračuna sa fašistima dps-sd-bs , niti je došlo do promjena u vladavini prava, niti su birački spiskovi sređeni. Sve radi na korist DPS-a i po nalozima ambasada. Ja svakako ne vidim CG koja treba da bude kao neka jeftina radodajka , da bi se imala neka jadna podrška EU. Takav pristup koji zagovara i dobar dio sadašnje vlasti je zapravo gadost.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    492
    Thanks Thanks Received 
    586
    Thanked in
    437 Posts

Zakazani protest noćas. Pozvali BIA mimeri.

Thanks Thanks Given 
    5,043
    Thanks Thanks Received 
    12,415
    Thanked in
    6,719 Posts

ču 'mimeri' pozvali na protest. kakav Diznilend zna DF da ne može skupit nikoga pa onda ajd da uspemo pare 'mimerima' neka oni zovu narod. tim 'protestom' samo jačaju poziciju Vlade

Тapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Presidente View Post
    Ovo boldovano moram prokomentarisati, DF-u nije cilj EU, oni su protiv ulaska u EU i za tješnju su saradnju sa Rusijom (mislim da se zalažu za neku ekonomsku uniju sa Rusijom). Dakle, činjenice su Ti bile netačne, pa sam morao reagovati.
    DF jeste za EU, doduše samo formalno.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    433
    Thanked in
    254 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    ja čuh Šoć u top3 kandidata. pojma nemam koliko je to realno

glasaće svi sem DFa i SNPa. Demokrate pogotovo jer su ovi iz DFa krenuli otvoreno na njih. ne znam zašto bi bio pad Vlade ako bi DPS glasao za smjenu Leposavića?
    mnogo je teže izglasati novog ministra, jer tu trebaju ove avetinje iz DFa. ali vjerovatno će im se dati par direktorskih mjesta i gotovo. oni bi familiju za fotelje prodali

Тapatalk

Od svih imena koja se pominju, Šoć je ubjedljivo najbolji kandidat.

Quote Originally Posted by Director View Post
    Bojim se da će se ubrzo na ulice. Zdravko je očigledno izdao očekivanja velikog procenta glasača. Niti je bilo obračuna sa fašistima dps-sd-bs , niti je došlo do promjena u vladavini prava, niti su birački spiskovi sređeni. Sve radi na korist DPS-a i po nalozima ambasada. Ja svakako ne vidim CG koja treba da bude kao neka jeftina radodajka , da bi se imala neka jadna podrška EU. Takav pristup koji zagovara i dobar dio sadašnje vlasti je zapravo gadost.

Zdravko je očigledno izdao očekivanja velikog glasača df-a i nikog više. A bezobrazluk Radunovića koji pokušava da svoju politiku predstavi kao ispunjenje želja pokojnika posebno je gadno.
    Last edited by ćepanica; 05-04-21 at 13:42.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Pa e, ajmo sa Rusijom i Bjelorusijom u savez. Ajmo pod kontrolu AV, to je pravi put....

Neka krene vlada tim putem što vi pojedini priželjkujete, eto mene opet na ulice.

Thanks Thanks Given 
    4,316
    Thanks Thanks Received 
    8,331
    Thanked in
    3,174 Posts

Ovi ljudi su 4 mjeseca na vlast.

Ja ne znam sto mi ocekujemo za 4 mjeseca, dok su DPS sudije i tuzioci u foteljama. Rekli smo da treba da im damo godinu dana, i mislim da je to minimum da se vide neki rezultati.

Leposavic neka ide, i ovo je nauk ostalima.

DPSu zapravo ne odgovara da Leposavic ide, jer sad vise ne mogu da udaraju u njega i Vladu zbog toga...

Mi smo u teskoj poziciji jer moramo da balansiramo izmedju EU, Kine, Rusije, USA... a za to smo mi krivi. Niko nas nije cerao da dodjemo u ovu poziciju, nego su nas nasi izbori 30 godina doveli do ove crne rupe. I sad bi da obaljujemo vladu poslije 4 mjeseca?

Nemoj da smo neozbiljni i podrzavamo DPS narativ, jer je DPS alternativa... oni jos nisu proslost.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Mislis na fasiste iz DF? Mislis na pokusaje rusenja ustavnog sistema drzave, na razgradnju vladavine prava. EU ne zahtjeva nista vec smo se kao drzava opredijelili kao cilj ulazak u EU i u tu svrhu usli u pregovore a sam ulazak u pregovore znaci postovanje principa i procedura koje EU namece svojim clanicama i u to ime dobili milijarde eura pomoci. Niko ti ne trazi nista ali EU nije navikla na politicke parole koje se prodaju ovdje kao recimo da lider vladajuce vecine izjavi da je Venecijanska komisija pod patronatom DPS. Jos malo pa cete utvrditi da Milo drzi EU u svojoj saci. Biracki spisal je odavno dovoljno prociscen i svaka partija jos od 2016 ima ga u svom posjedu i dovoljno vremena da ukaze na svaku nepravilnost u njemu ali ni to nije dovoljno vec se pravi predlog zakona da se omoguci par stotina hiljada glasaca iz Srbije da ovdje ostvare svoje biracko pravo.

Hoce ljudi pare, hoce u EU a hoce i da pljuju po EU i po drzavi i da stvaraju srpske svetove i dizu nacionalisticke tenzije. Pa sto ne rekoste to u septembru nego prodavaste price o pomirenju? Da obalimo ovu Vladu i da se ide na nove izbore sad kad je svako pokazao svoje lice i naum. Ja sam za.
    Last edited by Rodion Romanovich; 05-04-21 at 13:45.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

Демократе ако би дигли руку са ДПС-ом мислим да би то био крај за њих као партији.
    Мада за смјену Лепосавића постоји већина и без Демократа. Ово Здравко није требао овако, могло је преко неке реконструкције или нечега, овако не знам шта може бити.
    Мада је јасно да ово нема везе са иницијативама ДПС итд. него притисак Америке и ЕУ.

Thanks Thanks Given 
    5,043
    Thanks Thanks Received 
    12,415
    Thanked in
    6,719 Posts

ne može za 4 mjeseca da se sredi država. vidimo kako je bilo sa tužilačkim zakonima. evo krenulo se u sređivanje biračkog spiska, pa ne odgovara ljudima što sad neće moći da glasa neko iz Luksemburga. što god Vlada uradi ne valja nekome. DF se nije bunio što je Milutin dobio fotelju u EPCG, što je njihov član postao direktor uprave za Nekretnine. znači kad se dobije fotelja, sve je okej brao za Krivokapića. to je kako ono kažu licemjerno

Тapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    139
    Thanks Thanks Received 
    472
    Thanked in
    244 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Mislis na fasiste iz DF? Mislis na pokusaje rusenja ustavnog sistema drzave, na razgradnju vladavine prava. EU ne zahtjeva nista vec smo se kao drzava opredijelili kao cilj ulazak u EU i u tu svrhu usli u pregovore a sam ulazak u pregovore znaci postovanje principa i procedura koje EU namece svojim clanicama i u to ime dobili milijarde eura pomoci. Niko ti ne trazi nista ali EU nije navikla na politicke parole koje se prodaju ovdje kao recimo da lider vladajuce vecine izjavi da je Venecijanska komisija pod patronatom DPS. Jos malo pa cete utvrditi da Milo drzi EU u svojoj saci. Biracki spisal je odavno dovoljno prociscen i svaka partija jos od 2016 ima ga u svom posjedu i dovoljno vremena da ukaze na svaku nepravilnost u njemu ali ni to nije dovoljno vec se pravi predlog zakona da se omoguci par stotina hiljada glasaca iz Srbije da ovdje ostvare svoje biracko pravo.

Hoce ljudi pare, hoce u EU a hoce i da pljuju po EU i po drzavi i da stvaraju srpske svetove i dizu nacionalisticke tenzije. Pa sto ne rekoste to u septembru nego prodavaste price o pomirenju? Da obalimo ovu Vladu i da se ide na nove izbore sad kad je svako pokazao svoje lice i naum. Ja sam za.
    Kad vec otvoreno pozivas na pad vlade i nove izbore, oces li opet glas dati Uri ili dps-u teska srca?
    "ne prdnjavi, prdnjavo ljudska..."

17. The Following User Says Thank You to PavleCL For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Pa e, ajmo sa Rusijom i Bjelorusijom u savez. Ajmo pod kontrolu AV, to je pravi put....

Neka krene vlada tim putem što vi pojedini priželjkujete, eto mene opet na ulice.

A ko pominje savez sa Rusijom i Bjelorusijom? Ne nego treba biti jeftina radodajka, uvijek orna da daje akrepima ambasada , da bi nas nakon obavljenog posla potapšali po ramenu? To je baš cool

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by PavleCL View Post
    Kad vec otvoreno pozivas na pad vlade i nove izbore, oces li opet glas dati Uri ili dps-u teska srca?
    Ahahahah

Nek dogovore prijevremene za sledeću godinu. Izbori na svim nivoima i gotovo (predsjednički, parlamentarni i lokalni vanredni).

Ali to uradit dok se ne pročisti DPS birački spisak bi bilo samoubistvo.

Al najjači su ovi što su mislili da se za 4 mjeseca sve moglo dovest u red, a ne pitaju se radi li što parlament sem što ispituje i buši vladu po cijeli dan.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Radunovic veli da oni nece glasat za smjenu Leposavica...krece kriza. Naj***li smo ka žuti. Koji turizam, koja sezona.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Jadnici jadni ne mogu smjeniti ni rukovodstvo rtcg , tv bastilju na kojoj svakodnevno orgija najgori dpsovski šljsm i bukvalno im urinira u facu.
    Ali će zato smjeniti svog ministra ako dps to traži.
    Neka vrate vlast dpsu slobodno. Imaju moju podršku. Ionako ovoj drzavi spasa nema. Pa nek propanemo sa dpsom koji nas je do tog ruba i doveo.

22. The Following User Says Thank You to Massaro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Massaro View Post
    Jadnici jadni ne mogu smjeniti ni rukovodstvo rtcg , tv bastilju na kojoj svakodnevno orgija najgori dpsovski šljsm i bukvalno im urinira u facu.
    Ali će zato smjeniti svog ministra ako dps to traži.
    Neka vrate vlast dpsu slobodno. Imaju moju podršku. Ionako ovoj drzavi spasa nema. Pa nek propanemo sa dpsom koji nas je do tog ruba i doveo.
    Zar to ne radi parlament? Što ne obaviše to stručnjaci.

Rekoše li ovi iz DFa prije izbora da imaju desetine i stotine zakona spremne. Đe su im?

A dogovori oko RTCG bi išli možda i brže da DF ne insistira na rješenjima ala Perica Đaković i Emilo Labudović što niko normalan ne smije da prihvati.

Last edited by kimmi; 05-04-21 at 14:01.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    212
    Thanked in
    104 Posts

Zar stvarno ovdje neko misli da EU jedva ceka da nas primi u zajednicu? Stvarno niste normalni, znate da se narod tamo pita a ne Merkel i bakraci, a Francuzi su prvi protiv ikakvog prosirenja a pogotovo nekoga sa balkana.
    Dovoljno je vidjeti primjer tuzilastva, gdje i EU zna da je korumpirano i da sa njima nema napretka, oni ladno nisu za njihovu smjenu, da bi imali alibi da kazu "sa takvim tuzilastvom ne mozete naprijed". Ovaj mandat treba iskoristiti da se institucije ptociste po dubini, tuzilastvo i sudstvo dovede u red, pa ako evropa zaplace briga nas, ali samo tako mozemo pricati o nekom napretki, ovako stojimo u mjesto i nazadujemo i opet ke ista prica kao i prije 25 godina, sad se jos ubacila srebrenica koja ne znam kakve veze ima sa nama, ali kao drzava smo to prihvatili i priznali u skupstinu i ne vidim razlog da nam je to glavni problem u ekonomski devastiranoj drzavi.
    Ali ovdje pojedini jedva cekaju ovakve teme da prdnjave po forumu, zato mi se i ne mili oko nicega komentarisati.
    Samo nastavite...

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Quote Originally Posted by PavleCL View Post
    Do smjene Leposavica bi svakako doslo jer bi za njegovu smjenu glasao dovoljan broj poslanika a sto bi i znacio pad Vlade. Nije problem URA vec je problem Dritan Abazovic koji je naivno usao u cijeli proces i koga su izigrali svi do jednog partneri u tzv ekspertskoj vladi nacionalnog pomirenja. Islo se u kampanju sa "URA nece dati" i zavrsilo se da je URA dala i sad se spasava sto se spasti moze. Ovo je momenat preko kojeg ni sama URA nece preci. Ja sam mjesecima svuda govorio da je zatezu do granica pucanja. Velikosrpski ekstremi su pljunuli na ruku pomirenja i jedan ideal grupe ljudi koja je htjela da stvori CG po mjeri svakog njenog covjeka. Prvo da vidimo u kojem obliku i kako ce sama URA izaci iz ove situacije. Po meni je ovo tacka kad se mora reci dosta je bilo.

Ahahahah

Nek dogovore prijevremene za sledeću godinu. Izbori na svim nivoima i gotovo (predsjednički, parlamentarni i lokalni vanredni).

Ali to uradit dok se ne pročisti DPS birački spisak bi bilo samoubistvo.

Al najjači su ovi što su mislili da se za 4 mjeseca sve moglo dovest u red, a ne pitaju se radi li što parlament sem što ispituje i buši vladu po cijeli dan.

Koji crni biracki spisak!? Eto ga oni imaju godinama pa ne mogahu naci nista znacajno. Ja ne mogu da vjerujem kako vam uspijavaju prodati te price. Svi imaju biracke spiskove, oni ga kontrolisu i cesljaju evo cetiri mjeseca, organizovahu lokalne izbore po njemu i samo se dokaza da je bio na stetu DPS i oni opet oko birackih spiskova. Kolika im je zelja za ciscenjem spiskova govori to da hoce da naprave zakonska rjesenja da u njega uvezu stotinjak hiljada glasova iz Srbije.
    Last edited by Rodion Romanovich; 05-04-21 at 14:03.

26. The Following 3 Users Say Thank You to Rodion Romanovich For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

A ko pominje savez sa Rusijom i Bjelorusijom? Ne nego treba biti jeftina radodajka, uvijek orna da daje akrepima ambasada , da bi nas nakon obavljenog posla potapšali po ramenu? To je baš cool

Pa obzirom da imamo opciju da nas EU tapše po ramenu ili AV, Happy TV, Pink, Kurir i Informer.... biram ovo prvo!!

28. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    139
    Thanks Thanks Received 
    472
    Thanked in
    244 Posts

Sta se spasava tacno? Sta je to ura "dala"?
    "ne prdnjavi, prdnjavo ljudska..."

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Samo slabi i zavisni traže neke saveze.
    Koji će nam država nezavisna kad zavisimo od puta ka ovom ili onom savezu?

Ko nas uopšte hoće u savez?
    EU? Nisam baš siguran.
    Srbija? Rusija?
    Šta ćemo im?

Pravi put je dakle put ka EU, sa Djukanovicem, Milivojem Katnićem i ostalom dps klikom. Sve isto kao i do sad.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by TheGovernor View Post
    Zar stvarno ovdje neko misli da EU jedva ceka da nas primi u zajednicu? Stvarno niste normalni, znate da se narod tamo pita a ne Merkel i bakraci, a Francuzi su prvi protiv ikakvog prosirenja a pogotovo nekoga sa balkana.
    Dovoljno je vidjeti primjer tuzilastva, gdje i EU zna da je korumpirano i da sa njima nema napretka, oni ladno nisu za njihovu smjenu, da bi imali alibi da kazu "sa takvim tuzilastvom ne mozete naprijed". Ovaj mandat treba iskoristiti da se institucije ptociste po dubini, tuzilastvo i sudstvo dovede u red, pa ako evropa zaplace briga nas, ali samo tako mozemo pricati o nekom napretki, ovako stojimo u mjesto i nazadujemo i opet ke ista prica kao i prije 25 godina, sad se jos ubacila srebrenica koja ne znam kakve veze ima sa nama, ali kao drzava smo to prihvatili i priznali u skupstinu i ne vidim razlog da nam je to glavni problem u ekonomski devastiranoj drzavi.
    Ali ovdje pojedini jedva cekaju ovakve teme da prdnjave po forumu, zato mi se i ne mili oko nicega komentarisati.
    Samo nastavite...

Pa VK (EU) je dozvolila promjenu sastava tužičačkog savjeta, a na način da se isti izmjeni dovoljno da pokrene disciplinsku odgovornost vrha tužilaštva. Ali to našem narodu i političarima očigledno nije dovoljno nego bi sve sad i odma, a naročito ako to kako može naš put ka EU da ugrozi onda daj da to s*****o što prije.

Mi smo za EU statistička greška statističke greške, i tu činjenicu treba da iskoristimo.

Page 326 of 1249 FirstFirst ... 226276316322323324325326327328329330336376426826 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)