Page 106 of 543 FirstFirst ... 65696102103104105106107108109110116156206 ... LastLast
Results 2,626 to 2,650 of 13557

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2021]

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    641
    Thanked in
    293 Posts

Mene sad interesuje Dritanov sat... mada ne toliko sat, koliko medijsko pokrivanje ove okolnosti.

Dakle, očekujem medijski da se ovo isprati i ispita koliko i satovi Mila Đ, Enisa B... ništa manje, ništa više.

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    101
    Thanked in
    52 Posts

Quote Originally Posted by Nije bitno... View Post
    Znači najbolje što se ima reći u odbranu lika i djela je "a šta je sa Milovim satovima?". Ok, ja opet zadovoljan...
    Je li citas samo ono sto zelis?
    Odgovoreno je da mu ga je brat poklonio.
    A sto se mene tice, mogu ga odma privesti i ispitati.
    Da li bi to ovi koji potenciraju i za Blitvu isto rekli?
    Uostalom, Dritan podrzava i siguran s da ce glasati zakon o porijeklu imovine, da vidimo bas koliko ce poslanika bivse vlasti glasati za isti, samo da sto prije dodje u Skupstinu.

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    641
    Thanked in
    293 Posts

Pa poklonili su ga i onome Bakoviću, i za to je morao da nosi račune za sat u ASK, i pored toga ga je štampa čerečila mjesecima. A taj sat je bio mnogo jeftiniji od ovoga Dritanovog, ako je Dritanov orginal (u kom slučaju je morao da ga prijavi).

A tek ako nije orginal - pa npr vrati se na moj post inicijalni oko ovoga, kakve su to bile konstrukcije "krivično djelo nositi falš sat".

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    194
    Thanked in
    99 Posts

Mislis da ce ASK oklijevati da trazi dokaz o porijeklu?

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    101
    Thanked in
    52 Posts

Pa poklonili su ga i onome Bakoviću, i za to je morao da nosi račune za sat u ASK, i pored toga ga je štampa čerečila mjesecima. A taj sat je bio mnogo jeftiniji od ovoga Dritanovog, ako je Dritanov orginal (u kom slučaju je morao da ga prijavi).

A tek ako nije orginal - pa npr vrati se na moj post inicijalni oko ovoga, kakve su to bile konstrukcije "krivično djelo nositi falš sat".
    Ja ti vec rekoh, radi mene neka odma privedu i ispitaju.
    Nego sto se ti bas hvatas za toga Bakovica ka pjan plota, nije da u sadasnjoj opoziciji nema malo jacih štihova za privodjenje i ispitivanje imovine liše toga nekog Rolexa.

Thanks Thanks Given 
    7,421
    Thanks Thanks Received 
    4,798
    Thanked in
    2,457 Posts

Nekada davno, glavni mediji po selima i varošima bili su dobošari. jednom se razlupao dobošar kroz selo u čuveni povik "daje se na znanje". Skupili se seljani i dobošar poče svoje medijsko djelo za taj dan:
    "U ratu sa susjednom zemljom juče je poginulo 50, a ranjeno 100 neprijateljskih vojnika", bješe jedna od informacija.
    Jedan seljak pripupita...
    "A koliko je poginulo maših?"
    "To će javiti njihov dobošar", reče dobošar.
    Ova dobošarska pričica lijepo opisuje satove i medije. Vijesti razapinju političkog protivnika svojih gazda Mila Đukanovića i njegovog namještenika Bakovića za skupe satove. Naravno da neće pominjati svoje političko čedo Dritana.
    CDM razapinje Dritana za sat, a nije se baš bavio gazdinim prijateljem, a zli jezici kažu i partnerom Milom i njegovom čukom, ma ni Bakovićevom.
    Još jedan dokaz da su Vijesti i CDM ista gowna. Naravno, u zavisnosti od političke preferncije moji dragi forumaši, isto kao i svi drugi tvrdiće da su samo jedni gowna, a drugi su OK. Da su i jedni i drugi isto ******, vjerujte tvrde ljudi koji rade u Vijestima i Pobjedi, a koji su prestari da emigriraju u neku drugu profesiju, otprilike polunezaposlivi su. Eto, vjerujem njima.
    Last edited by Gagarin; 02-04-21 at 16:43.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Nekada davno, glavni mediji po selima i varošima bili su dobošari. jednom se razlupao dobošar kroz selo u čuveni povik "daje se na znanje". Skupili se seljani i dobošar poče svoje medijsko djelo za taj dan:
    "U ratu sa susjednom zemljom juče je poginulo 50, a ranjeno 100 neprijateljskih vojnika", bješe jedna od informacija.
    Jedan seljak pripupita...
    "A koliko je poginulo maših?"
    "To će javiti njihov dobošar", reče dobošar.
    Ova dobošarska pričica lijepo opisuje satove i medije. Vijesti razapinju političkog protivnika svojih gazda Mila Đukanovića i njegovog namještenika Bakovića za skupe satove. Naravno da neće pominjati svoje političko čedo Dritana.
    CDM razapinje Dritana za sat, a nije se baš bavio gazdinim prijateljem, a zli jezici kažu i partnerom Milom i njegovom čukom, ma ni Bakovićevom.
    Još jedan dokaz da su Vijesti i CDM ista gowna. Naravno, u zavisnosti od političke preferncije moji dragi forumaši, isto kao i svi drugi tvrdiće da su samo jedni gowna, a drugi su OK. Da su i jedni i drugi isto ******, vjerujte tvrde ljudi koji rade u Vijestima i Pobjedi, a koji su prestari da emigriraju u neku drugu profesiju, otprilike polunezaposlivi su. Eto, vjerujem njima.
    Praviš ogromne skokove u logici da bi došao do željenog zaključka - svi su oni isti.

Milo i Baković ne poriču da nose preskupe satove. Dritan ne samo što poriče već kaže da to nije taj model sata uopšte.

U kojem su zamislivom univerzumu te dvije situacije iste?

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    651
    Thanked in
    301 Posts

Pa u smislu revitalizacije DPSa... sta ti tu nije jasno?

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    101
    Thanked in
    52 Posts

Kako ne vidis da su isti, mozda su Vijesti jos gore jer im se pokvario dobos, jel te?
    Bilo je neko istrazivanje koji je CG medij sa najvecim povjerenjem gradjana, valjalo bi to iskobeljat.
    Zamisli cdm, ANALitika... Al zamalo.

Evo sta kazu iz URA

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    641
    Thanked in
    293 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Milo i Baković ne poriču da nose preskupe satove. Dritan ne samo što poriče već kaže da to nije taj model sata uopšte.
    To je taj model, van svake sumnje, samo što možda nije orginal, nego falš.

I potpuno je legitimno da kaže "dobio sam ga, nisam stručnjak za satove, a ni brat mi, ne znam šta je Franck Mueller, ako je kopija - o njegovu glavu, znam da orginal nije, ako orginal košta put 20k Evra"

Nije legitimno neprincipijelno medijsko pokrivanje istih situacija - za Rolex Bakovićev kao smrt na babu...i ako je fals, opet je KD (čitajte prvi post na temu)... za Dritana - kako nas nije sramota da pitamo.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

I milo kad je prvi put prozivan za sat je govorio da mu je poklonjen, ja mu nijesam vjerovao, dritanu jos manje. Generalno ne vjerujem politicarima i zenama koje lazu.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

I potpuno je legitimno da kaže "dobio sam ga, nisam stručnjak za satove, a ni brat mi, ne znam šta je Franck Mueller, ako je kopija - o njegovu glavu, znam da orginal nije, ako orginal košta put 20k Evra"

Nije legitimno neprincipijelno medijsko pokrivanje istih situacija - za Rolex Bakovićev kao smrt na babu...i ako je fals, opet je KD (čitajte prvi post na temu)... za Dritana - kako nas nije sramota da pitamo.
    Evo Dritan će svoj da pokloni novinarima CDMa.

Nek Blitva pokloni meni njegov onaj "Patek philippe sky moon tourbillonmeni", ja ću organizovat online aukciju i 90% sredstava uplatit za đecu u Bijeloj. Meni tih 10% dosta za naredne 10 godina familiju da držim.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

13. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,745
    Thanked in
    1,575 Posts

A sto je sa plavom torbom prijatelji?!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    f6

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    101
    Thanked in
    52 Posts

Plavu torbu niko nikad vidio nije, Blitvine satove jesmo x puta, tako da ocajan pokusaj spinovanja i relativizacije.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Na stranu sve, ajde objasni kako je krivicno djelo nositi fals sat.
    Ne sjecam se, a moguce da grijesim, da je bakovicu iko pominjao krivicno djelo jer je nosio fals sat. Nego samo je li ili nije

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    651
    Thanked in
    301 Posts

E ako mi je jasno sta se svi palinjate na ove prsle spinove DrPS kerbera sa foruma.... vidite li da ne patisu od avgusta a prije su se rijetko pojavljivali na ovoj sekciji ...

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    101
    Thanked in
    52 Posts

Pojedini su se cak i registrovali uoci izbora :-D

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Baković nikad nije rekao da je falš nego da ga je kupio ispod cijene za samo 5000 eura.

Žena mu je prava kućanica kad od onolike plate te pare za sat uštedi.

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Opet braniš neodbranjivo. Ako nije baš u dlaku taj model a ono makar liči.
    Ne razumijem, šta branim? Igrom slučaja znam za taj detalj (da mu je brat poklonio taj sat).

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Ne razumijem, šta branim? Igrom slučaja znam za taj detalj (da mu je brat poklonio taj sat).

Sent from my moto e5 using Tapatalk
    Sarkazam, izvini

Čuš, našao si tu činjenicama nešto da dokazuješ. Lako ti je tako...

Thanks Thanks Given 
    2,332
    Thanks Thanks Received 
    2,094
    Thanked in
    946 Posts

Pa evo, rijesen problem. Mozemo li dalje, Darmanovici-ci?
    "Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    641
    Thanked in
    293 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Na stranu sve, ajde objasni kako je krivicno djelo nositi fals sat.
    Ne sjecam se, a moguce da grijesim, da je bakovicu iko pominjao krivicno djelo jer je nosio fals sat. Nego samo je li ili nije
    Pa ja se i oglasih jer su upravo to pokušale da objasne "Vijesti"

Link na tekst

Baković nikad nije rekao da je falš nego da ga je kupio ispod cijene za samo 5000 eura.

Žena mu je prava kućanica kad od onolike plate te pare za sat uštedi.
    Nije, al su ga i tu preduprijedili revnosni istraživački novinari "Vijesti", kako gore napisah. Ono, čim imaš sat, više nema pravog odgovora, ostade ti nadimak "Rolex".

Ko ne kapira da je moja poruka više usmjerena na medij nego na vlasnike raznih satova - ne znam šta dalje da mu napišem. Ali eto, kome se sviđa crnogorska verzija "cancel culture", srećna mu bila...da si u milosti nekakvog plaćenog kvazi novinara, koji će za apanažu da kopa i kopa i kopa - ako nema sata, biće slika sa skupim pićem iz restorana, ako nema toga, nać ćemo nešto drugo. A ovamo ni "mjau" za deset puta gore stvari.

Lično mislim da je preče pitati novinara zašto nije isto postupao u dva ista događaja, nego odakle sat jednome i drugome.

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    433
    Thanked in
    289 Posts

Quote Originally Posted by LazarusNk View Post
    Kako ne vidis da su isti, mozda su Vijesti jos gore jer im se pokvario dobos, jel te?
    Bilo je neko istrazivanje koji je CG medij sa najvecim povjerenjem gradjana, valjalo bi to iskobeljat.
    Zamisli cdm, ANALitika... Al zamalo.

Evo sta kazu iz URA

znas sto ovo znaci , jasna poruka da im je odzvonilo

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    7,421
    Thanks Thanks Received 
    4,798
    Thanked in
    2,457 Posts

Praviš ogromne skokove u logici da bi došao do željenog zaključka - svi su oni isti.

U kojem su zamislivom univerzumu te dvije situacije iste?
    Ostajem pri tome da su isti. Između Abazovićeg 200 EUR i 17.000 EUR sa youtube (gdje su istog vlogera koji je prepoznao Dritanov sat uzeli forumaši kao relevantnog za Milov sat) manja je razlika u odnosu na 600.000 ton koliko po Vijestima vozi Uniprom u jednom vozu i stvarne količine koja se vozi u jednom vozu.
    I jedni i drugi ostaju neprofesionalni.

Moguće da su se upecali da CDM nije im prvi put, isto kao što se drugi medijski pol gomilu puta upecao.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Pa ja se i oglasih jer su upravo to pokušale da objasne "Vijesti"

Link na tekst

Nije, al su ga i tu preduprijedili revnosni istraživački novinari "Vijesti", kako gore napisah. Ono, čim imaš sat, više nema pravog odgovora, ostade ti nadimak "Rolex".

Ko ne kapira da je moja poruka više usmjerena na medij nego na vlasnike raznih satova - ne znam šta dalje da mu napišem. Ali eto, kome se sviđa crnogorska verzija "cancel culture", srećna mu bila...da si u milosti nekakvog plaćenog kvazi novinara, koji će za apanažu da kopa i kopa i kopa - ako nema sata, biće slika sa skupim pićem iz restorana, ako nema toga, nać ćemo nešto drugo. A ovamo ni "mjau" za deset puta gore stvari.

Lično mislim da je preče pitati novinara zašto nije isto postupao u dva ista događaja, nego odakle sat jednome i drugome.
    I ja cu odmah da ti se izvinim. Bas nesto nisam ispratio pricu ni oko njegovog, ni oko medenicinog......
    Ono sto pominju vijesti su gluposti. Odakle ja zanam je li nesto replika ili ne(uvijek ce proci na sudu)
    Vecina onog teksta sa slike je o prodaji fals robe i to je ok.
    Ti mozes da odgovaras krivicno jedino mozda ako te uhvate u kupovini, a i to je na bas dugackom stalu

Page 106 of 543 FirstFirst ... 65696102103104105106107108109110116156206 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)