Ja sam trenirao u Kotor nekol`ke zime.. ono wani 2stepena u swlachionicama 4 a na bazenu 20//nie dobro za srce//
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Ne vidjoh dje su te sklonjene stolice, plivao sam prije 10-tak dana. Moguce, nisam se zagledao...
Sauna postoji, chini mi se da radi ponedeljak-srijeda-petak.
Niko ne spori da je bazen u katastrofa stanju, prenosim samo ono shto su meni rekli, a sem toga znash i sam kako je taj bazen izgradjen (PARAMA GRADJANA KOTORA!)
Shto se mladjih kategorija tiche, ne mozesh od svake generacije ochekivat' da bude najuspjeshnija u CG (ili nekad SiCG). Zar nije '89. godishte bilo extra? Docice sve na svoje.
Da, zaboravih na Ljubanovica, znachi trojica budvana su u VK Budva. Ja sam mislio na Vukchevica.
P r i m o r a c
Izgubi danas Budvanska od Jadrana 7-11 chini mi se
onoj bracji Ivanovicj predwidjam blistawu buducjnost![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
zna li ko hoce li prenosit jadran i budvu na satalit? naravno, zbog djurkovica gasim ton....![]()
OK.Ja sam jedan od onih iz 89 godista, bili smo odlicna generacija, ali mislim da klub nije izvukao max iz nas.Od potenicijalnih super igraca tu su Klikovac( igra u jadran) koji je, vecinom, trenirao u ITA kod oca i Cuckovic (primorac 90god).Mnogo njih je otislo u zvezdu, partizan, batalilo sport, zbog nekorektnosti kluba(otislo je par velikih talenata).
Sto se tice mladjih kategorija nije da oni nemaju talenta pa su zbog toga losi, po mom misljenu krivi su treneri, tacnije par njih(jedan posao, drugi ce uskoro). Mozda uskoro bude bolje jer ima nekih mladih i ambicioznih trenera, ko zna...![]()
a niste bili tolko neke ubice kolko vas hvale..dobro mali klikovac je bio dobar al je on onda igro beka a sad igra sidruna sto mu ja mislim bolje ide...mali onaj doncic(ljevak)je isto bio dobar...onaj purko je previse bio debeo...cuckovic je dobar...ja sam malo stariji al sam vas isto dosta puta gledo pa znam...e zaboravih pera tomasevica on je bio bas dobar...
Danas sam cuo da se uskoro, u Kotoru igra neki turnir reprezentacija, pa ce zbog toga, drzava ili opstina, da renovira bazen...Sad, ne znam koliko je to tacno...?
Kako nisu bili dobri kad su osvojili turnire (Zg i Ko), dje je uchestvovalo sve ono shto valja u Ex Yu!?
Mali Radosevic je tu extra odigrao, ali izgleda da stagnira chim je Milashispred njega u 1. timu Primorca (znam da je ovaj u Valu)
Shteta shto je masu te djece (Tomashevic, Gopchevic, Donchic...) otishlo iz kluba, ali recimo da je to normalno. A i u nekim situacijama klub nije mogao bolje reagovat'.
Djuza se chujem vratio... Neka, neka, svi ce tako! Niko ne radi sa mladima kao CG-SRB-HR tako da im je najbolje u'vatit' koju kintu i vratit' se doma.
P r i m o r a c
a nije onda radosevic igro nesto...mada gledo sam ga ovo ljeto na skver i dobro je odigro...a milas je nekad bio veci od svih i jaci pa je zato bio dobar...kolko se ja sjecam oni nisu bili prvaci scg to `89...
ma kotorski bazen treba cjeli renovirat...
Na turnir u Kotor je bio daleko najbolji igrach! U Jugu strashno hvale tu generaciju '89, a odje su bili dobijeni! Ta generacija Primorca + Klikovac + Gopchevic...:shock:
Svaka chast Djuzi na radu sa njima!!
P r i m o r a c
Najjaci turnir koji smo mi dobili igrao se u kotoru.Na tom turniru ucestvovala je reprezentacija Grcke, navodno 89god a bili su duplo veci od nas i krpili su se ko niko.Sa prvenstava scg imam jedno 5-6 zlatnih medalja, a dobili smo i turnir u skoplju, a mislim da je na turnir u Zagreb islo nase 90god.
Radosevic je bio odlican za nase godiste(mislim da on nije dovljno visok za centra), kao i Klikovac, Cuckovic, Tomasevic, golman Kralj, Gopcevic nije nista extra, dok je Doncic isforsirani glupan, bilo je jos njih koji su lijepo igrali...
Molim te nemoj hvalit nijednog trenera...
Trenutno su najperspektivniji mladi igraci u crnoj gori Dragan Draskovic-Zubo,Uros Cuckovic i Filip Klikovac
Slazem se, ali mali Chuchkovic nije odigrao ni 5 prvoligashkih utakmica za Primorac, a te shto je odigrao bio je losh, izgubljen. Mali Zubo mi se svidja, ali on jednostavno mora nabachit' 10-tak kila, ima sjajne predispozicije i vidi se da kapira vaterpolo jako dobro.
Klikovac neka nastavi sa radom pa mozda dobijemo drugog Zlokovica.
Mali Gopchevic je na turniru u Kotor bio najbolji igrach Partizana!
Zashto da se ne hvale treneri?
Ako ti nisi uspio zbog nekog od njih to ne znachi da su oni loshi.
Makar ti ja mogu to rec', jer sam i sam eliminisan zbog tatinih sinova.
(prvaci SRJ '92. i '93. godine, '80. i '81. godishte je u pitanju.)
Last edited by cattaro; 03-02-07 at 17:26.
P r i m o r a c
a mali zubo je kasnije poco da trenira i strasno je pokvaren...odbranu igra dobro al mu je shut nikakav...obavezno mora nabacit 10ak kila...
jadranu kup....banja.
tuzno prazne tribine.....e moj pavle gita...
Na stranu politika, mislim da ljudi zive u zabludi misleci da je ovogodishnje takmichenje loshije nego lani. Lani smo imali samo josh Partizan, ali nismo imali ovako jaku (u svim pogledima) Budvu, koja ce po mom mishljenju vec sljedece godine kupit' par igracha i preuzet primat' od Jadrana. Takodje, troshkovi putovanja su bili mnogo veci, sad su mizerni, sve je u 70-tak kilometara.
Jadran jes' oslabljen i nije nepobjediv.
Da nam je josh makar jedna iole kvalitetna ekipa prisutna bilo bi ovo sasvim interesantno takmichenje. A i ovako je solidno (pogledajte srbijansko).
Medjutim, dok su Zlokovic, Gojkovic, Jokic, Vichevic, Janovic Nikola, Janovic Mladjan, Petrovic, Milic, Vukanic, Zupanovic napolje mi ne mozemo ochekivat' bolje.
Uz to, par klinaca iz Boke se preselilo u Srbiju...
Problem je po meni nedostatak utakkmica i to je ono zbog chega se mi moramo integrisat'.
Koliko je Djurkovic puta juche rekao da se CG himna prvi put svirala u Novom :lolblue:
P r i m o r a c
kako me ne voli moderator...cccc.....
mislim da je cuckovic jedan od boljih igraca za svoje godiste u scg i radosevic nije los samo mislim da ima problema sa rukom(lakat)...kad ih je djuza vodio(89,90)godiste osvajali su skoro svaku put prva mjesta(pogotovo 90 godiste)ovo je bilo prije nekoliko godina i tada su bili vecina masu fizicki jaci od ostalih(sem partizana)i oni su uvijek odlucivali o prvom mjestu,u svakom slucaju ovoga generacija je imala dosta talentovanih igraca od kojih vecina i dalje igra, vidjecemo moze li sto bit od njih..
No Signature
jes brate.... u srbiji samo partizan ima, i niko vise... tuzno. cak se nece ni igrat liga, nego partizanu kup, a po defaultu mu ide i titula...
a koliko je djurkovic puta bio ispljuvan u novom, nije ni cudo sto lijeci svoje komplekse na taj nacin.... kad je dno dna sportskog noviarstva u cg...
najjace kada govori NASA himna, a pola ljudi, a i vise, je u cg ne prihvata, jer nije autenticna, ali to su vec neke druge price...
hn ce uvijek bit iznad njega i sefova mu iz podgorice i cetinja.
Zbog ovakvog razmishljanja (tipichnog novskog) je i sjedishte Vaterpolo-Plivachkog saveza CG u H.Novom!
Sramota!
DPS vam vodi Jadran a vi na tribinama shirite srpstvo. To moze samo kod budala da prolazi.
A na Djurkovica stalno kukate, a juche vas je u toku prenosa vec proglasio prvakom, "a budvani ce se ove sezone boriti za drugo mjesto".
Svi znaju da je vash chovjek!
I
Novska posla:burp:
P r i m o r a c
ovo nikad necu shvatit...okani se politike, jbte! to i govorim i zbog olinjalog djurkovica koji stalno u nesto naljepse - sport, uvlaci politiku.....
himnu, koja od originala, ima samo naslov i prva dva stiha koji su originalni, nikad necu pjevat, jer nije ono sto jeste crna gora, vec nesto sklepano tek prije nekoliko.... a mi znamo da nismo od "prije nekoliko", i znamo sto smo i ponosimo se time, i ako necu da je pjevam - pushite nas na mir!
i ako hocu na tribine da vristim sa srpskom zastavom, sto ti smeta? siptarima u ulcinj nista ne smijete rec.... ili onima na cetinje.
a jadran nije vlasnistvo dps-a, vec svih novljana, pa ako ce ga vodit i ranko krivokapic licno, samo nek bude uspjesan i bolji od primorca...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks