Page 21 of 4706 FirstFirst ... 1117181920212223242531711215211021 ... LastLast
Results 501 to 525 of 117650

Thread: Kladionioca

Thanks Thanks Given 
    669
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

FT Portsmouth 0 - 0 Middlesbrough
    Ne dodje josh jedan tip dana...
    Sad uplati 80 eura na sledeci
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Quote Originally Posted by Emill View Post
    FT Portsmouth 0 - 0 Middlesbrough
    Ne dodje josh jedan tip dana...
    Sad uplati 80 eura na sledeci

Forty euros gone with the wind.

Sjutra cu staviti 100e, dati ce ga pogoditi vise ovo mu je cetvrti prmosaj zaredom.

Thanks Thanks Given 
    669
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Kazi nam koji ce mu bit tip dana danas.. Mozda ce stavit nesto iz kosarke ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thumbs up

zasto slabo pisete o fiksevima moj danasnji prdlog je utakmica njukastl aston vila tip 2

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
    Cuo sam da kad ti kazu "tip nedelje" to obavezno NEMOJ da igras... Uglavnom ti daju vise fixeva i neke pogode ali neke i promase definitivno ali zato ako ti kazu samo jednu utakmicu, to je defitivno FIX KIX tako da je bolje da pitas ukucane, makar ces ustedit za poziv... :P

pitaj mene , salim se neznam ni koga hoces da pitas ja sam predlozila vec evo ti jos jedan predlog ,:burp: skoti:st dzonson hibernijan tip 1 a ja odo po pare u kladionicu

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Quote Originally Posted by Emill View Post
    Kazi nam koji ce mu bit tip dana danas.. Mozda ce stavit nesto iz kosarke ..
    ARIS BARCELONA handycap +4 "1"

L A M E ! ! !

JA PRESKACEM OVAJ TIP DANA PA DABOGDA I OVOGA PROMASIO!!!!!

Thanks Thanks Given 
    669
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

ao, oni daju barsi +4, ja mislio arisu.. bruka, necu ni ja to igrat a-a

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja danas igram barsa 1, celzi 1, bolton 2, mancester 2njukastl 2st dzons 1,salke x2,roma 1hetafe x2 pa da vidim...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by surabaja View Post
    ja danas igram barsa 1, celzi 1, bolton 2, mancester 2njukastl 2st dzons 1,salke x2,roma 1hetafe x2 pa da vidim...
    Mogao si i hetafe i salke ciste dvojke kad si igrao na votford i carlton cistu dvojku, pa da ti kvota bude 250 000...
    They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

samo vi slusajte sofra

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Along Came A Money

Shofrovi promasaji , 5 ZAREDOM

"1" Real Sociedad 0 - 2 Athletic BilbaO
    "1" PALERMO - Lazio 0 - 3
    "1" Napoli - Genoa 1 - 1
    "1" FT Portsmouth - Middlesbrough 0 - 0
    "1" ARIS - BARCELONA handycap +4 72 -72

dATI CE GA UBOSTI VISE MATER MU NJEGOVU, PA DA VRATIM BAREM TO STO SAM IZGUBIO STO SAM GA PRATIO

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

samo je sosijedad bio kvota preko 2? jel tako?
    nemas rachunicu da vratis pare sem da lupish ogromnu cifru , zar ne?
    a sad ce ti on dat tip dana kvotu manju od 1.7 da razbije maler

Thanks Thanks Given 
    669
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Napoli je bio tacno 2.00

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

da, na napoli je vec trebalo uplatit 100 ako si prve dvije igrao sa po 50. ali sa tih 100 SAMO vadis ono sto si vec izgubio.
    portsmaut je bio 1.90-1.95 tu je trebalo 200 da bi se izvuklo izgubljeno, bez zarade naravno.
    aris 1.85, to onda vise nije 400 da uplatis za 800 vec 432 da bi se izvukao ...
    znaci 832 si u minusu - ako ti sad sofro predlozi 1.6-1.7 kvotu treba ti oko 1250-1300 za pozitivnu nulu....

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Quote Originally Posted by funky^junkie View Post
    samo je sosijedad bio kvota preko 2? jel tako?
    nemas rachunicu da vratis pare sem da lupish ogromnu cifru , zar ne?
    a sad ce ti on dat tip dana kvotu manju od 1.7 da razbije maler

Slusaj, ja ga nisam pratio od pocetka, prve dva sa liste sam uvrstio medju ostale tikete , medjutim svakako tada nista nije bilo doslo, svakako bih kiksa i bez ubacenih njegovih fikseva,
    Ono sto sam ja uplatio a to je

"1" Napoli - Genoa 1 - 1 SA 20E

"1" FT Portsmouth - Middlesbrough 0 - 0 SA 40E

Znaci 60e izgubljenih tako da bih trebao barem 100e da uplatim sleeci tiket

Ovu zadnju kao sto rekoh sam preskocio

Danasnji tip dana mu je bio

Russia : Iceland 28 : 25 " 2" kvota 1.7

STO CINI 6 PROMASAJA ZAREDOM!!!

Moj danasnji tiket je bio

Last edited by kEDOWN; 01-02-07 at 23:01.

Thanks Thanks Given 
    669
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

SAVJETI ZA KLAĐENJE

U sportskom klađenju, kao i u mnogim drugim stvarima u životu, morate sebi postavit određene ciljeve. Jer, ako sebi ne postavite ciljeve, stvari se mogu omaći kontroli. Prije nego što se počnete kladiti i ulagati novac razmislite o nekoliko slijedećih stvari:

DISCIPLINA

Kada osvojite novac na klađenju, nemoj te se «uzdići» i naglo povećati ulog novca. Nastavite tamo gdje ste stali. Zapamtite jednu stvar «Dobiti je lako, izgubiti još lakše».

Kada gubite, nedajte se iznervirati, neročito nemojte početi povećavat ulog, mijenjati strategiju, dodavati što više parova(radi većeg dobitka) jer ako to uradite, na putu ste da još više potonete. Ako je vaša strategija kojom ste igrali prije uspjevala, nastavite sa njom, proradit će ona ponovo. Potrebno je samo strpljenja i discipline. Ne bi škodilo možda i da se malo odmorite od klađenja.
    NOVAC

Prvo pravilo: nikada se ne kladite sa posuđenim novcem, ili novcem koji je namjenjen za nešto puno važnije od klađenja. Uvijek imajte na umu, da uloženi novac možete iizgubiti (u sportskom klađenju nema 100% sigurnog dobitka).

VRIJEME

Klađenje kao i svaki drugi hobi uzima vrijeme. Morate razmisliti koliko vremene možete odvojiti za ovakvu vrstu hobija i toga se i pridržavati.

ZAINTERESOVANOST

Da li ste stvarno zainteresovani za sport, ili se kladite samo zato što možete na tome zaraditi? Ako osjetite da vam klađenje postaje dosadno, odmorite se neko vrijeme. Velika je mogućnost da ćete izgubiti strpljenje, i naravno novac ako se počnete kladiti iz navike.

[b]ANALIZIRAJTE DOGAĐAJ![b]

Nakon što se odlučite za klađenje, upoznajte se sa pravilima klađenja, i ostalim procedurama, vrijeme je da se bacite na posao. Trebate odabrati događaj, razmislti o kvotama, prikupiti informacije o timovima itd. Analiziranje događaja je opisano u nekoliko slijedećih koraka:

NAPRAVITE PREGLED

Pogledajte ko šta nudi. Pogledajte ponude nekoliko kladionica. Uporedite kvote. Internet vam u tome može dosta poslužiti.

PREDVIĐANJE UNAPRIJED

Uobičajeni način klađenja je da za događaje na koje se kladite imate svoj osjećaj o ishodu. Prvo izaberite par baziran na vašem predviđanju o ishodu, zatim provjerite kvote. Ovako se kladi većina kladioničara. Ovakva vrsta kladioničara uglavnom unaprijed, prije nego što provjere kvote znaju na šta će se kladiti. «Predviđanje unaprijed» predstavlja neki osjećaj za određeni događaj prije nego što provjerite kvote, tabele, sastave, statistike...

- Nikada ne odlučujte šta da igrate prema kvotama!

STATISTIČKA ANALIZA

Statistička analiza nikada ne bi trebala biti jedina osnova po kojoj birate par na koji da se kladite. To bi trebalo biti samo dodatak na «predviđanje unaprijed». Statističku analizu koristite samo kada se dvoumite dali da igrate neki par ili ne. Pod riječju statistika misle se na pregled tabele i poređenje timova unazad 3 do 5 godina, povrede...

Ovdje su nabrojani sve komponente statističke analize:
    - Povrede

Veoma je pametno da provjerite povrede u timu prije opklade. Kvote se uglavnom postavljaju puno prije određenog događaja. (još jednom, nemojte se kladiti prema kvotama), te se rijetko kad mijenjaju zbog povreda igrača u određenim timovima.
    - Tip meča

Ishod meča također zavisi od vrste. Da li je on internacionalni, kup, liga, prijateljska utakmica itd. Nacionalne kupove je obično teško predvidjeti, naročito manje važne utakmice(kao kup lige). U Engleskoj kup unutar lige još ima značaja, dok u Njemačkoj, Francuskoj, Ĺ paniji i Italiji, veliki timovi tome ne pridaju neki značaj.

Internacionalni mečevi, ili važni Evropski kupovi su generalno lakši za predvidjet. Internacionalne prijateljske utakmice uglavnom završe neriješenim rezultatom, dok važniji internacionalni mečevi rijetko završe sa pobjedom gosta. Igra na domaćem terenu izgleda veoma važna u internacionalnim ogledima.

Evropski kupovi su drugačiji. Tu su ugavnom velike premije, i timovi daju sve od sebe da se dokažu.

Generalno, savjet je da se čuvate svih nacionalnih kupova u Francuskoj, Italiji, Njemačkoj, Ĺ paniji ali također i u Engleskoj, dok su internacionalni mečevi «lakši» za predvidjet.
    - Liga

Dobro je poznato da je Italijanska liga lakša za «predvidjet» nego ostale lige. Veliki timovi u meču sa jako slabim teško završe sa nepredvidivim rezultatom, a kada se sastanu dva velika tima, to uglavnom završi neriješenim rezultatom.

Norveška prva liga je veoma laka za predvidjet, kao i norveški Fa-kup.

U Engleskoj, rezultati su veoma nepredvidivi u prvoj i u finalnoj četvtini sezone.

Njemačka liga je postala u zadnje vrijeme također vemona nepredvidiva. Ali veliki timovi kada igraju kuću uglavnom pobjeđuju.

Francuska i Španska liga su lige sa velikim procentom pobjeda kada tim igra na svom stadionu.

«Bastija» je tim koji u Evropi igra najbolje na svom terenu, najbolje što gostujući tim mogu izvući je neriješen rezultat.
    - Vrijeme u godini

Sezone u većini Evropskih liga počinju u avgustu i završavaju u maju. Za vrijeme prve četvrtine sezone(septembar-oktobar), rezultati su jako nepredvidivi, i često slabiji timovi pobjeđuju jake. Od Novembra do marta, dešavajna u ligama se uglavnom normalizuju, i ishodi u većini slučajeva budu po očekivanom. Za vrijeme zadnje četvrtine, rezultati ponovo postaju teži za predvidjet. Timovi na dnu tabele često pobijeđuju timove sa vrha u cilju opstanka u ligi.
    - Tabele

Stanje na tabeli nebi trebalo određivat vaše klađenje za vrijeme prve četvrtine u ligi, jer timovima taj početak ništa ne znači. Sačekajte sredinu sezone(da se stvari vrate u normalu) i onda možete početi koristiti tabele.

Tabele nebi nikada trebale biti osnovno sredstvo u biranju parova na koje se kladite.
    - Forma

Forma je osnova kod kladionica pri odabiru kvota. Tim koji je pobijedio u zadnje 4 utakmice često ima slabu kvotu. Trebali biste otkriti tim u formi što prije, da bi «uhvatili» dobre kvote prije kladionica. Često promjenu u formi tima možete sagledati u izveštajima o igri tima, iako rezultati nisu bili tako dobri. Za vrijeme sezone neki tim može jedno vrijeme pogoditi velika sreća, ali i period slabe sreće.
    - Specijalne okolnosti

Nekada se može desiti da se utakmica završi neriješenim rezultatom iz razloga što jednom timu je dovoljan takav rezultat da se kvalifikuje na neko prvenstvo, a drugom timu da ne ispadne iz lige. Takođe treba znati da i u sportu i sportskom klađenju kao i u ostalim djelatnostima ima puno korupcije. Toga se treba čuvati, ali i iskoristiti

Eto toliko od mene, skromno zar ne

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

sa betadvice-a ?

Thanks Thanks Given 
    669
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

a OK

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

igra li ovde neko nesto

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ima li neko neki predlog za sjutra?

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

minhen 1 :P

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kako loshe kolo sto je ovo ni blizu nisam bio !!!
    AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam odigrao tiket sa 3 para i 2 sam promasio Odavno nije gore kolo bilo... Mada je strucnjak od mog ujaka (koji inace ubija kladionicu) u subotu opalio 3-4 hiljade eura. Rece mi da je igrao:

Monaco - Auxerre 1 1.95
    Nancy - Toulouse 1 2.15
    Nice - Bordeaux 1 2.55
    Deportivo - Mallorca 1 2.0
    Valencia - Atl. Madrid 1 1.9

Uplata: 25e Moguci Dobitak: 1015.6e

I isti taj tiket je odigrao, ali sistem 4 od 5 sa 100e, mada to ne znam da racunam, pa ne znam ni koliko mu je bio dobitak, ali cini mi se da je rekao da mu je ukupno bio 3300e dobitak.
    They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR

Thanks Thanks Given 
    669
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Strefio je tri francuza, svaka mu chast, mene bachi jedan jedini St. Etjen za 160 eura

Page 21 of 4706 FirstFirst ... 1117181920212223242531711215211021 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)

Bookmarks

Bookmarks