Reklo bi se da ovaj tweet od nula eura prilično živahan na twitter profilu Vlade Crne Gore. E sad može bit da na @Gagarin i još nekoga loše utiču pa mu se šalje poruka kao onima kad onaj čikica iz Pljevalja u emotivnom naboju pogriješi i kaže: "šaljem poruku onima koji vide a ne čuju, čuju a ne vide i sl".
Možda da im neko javi da isprave tweet. Ah pardon, ne može se tweet editovat. E jbg.
Po aktuelnim zakonima 1€ je najmanji osnivački ulog za DOO. Za akcionarsko društvo je 25.000€.
Nego i tada su pojedini ustvrdili da Vladi fali kvalitetniji PR koji će ih skrenut sa ovih populističkih priča. Gledajući dešavanja nakon toga, reklo bi se da se nije puno odmaklo, pa prave ovakve bespotrebne penale.
Mada to birači vole i žele. Takvima je bitnije da povjeruju da je to 0 eura stvarno, kao i ovima sa druge strane što je bitnije da se premijer vozi u Mercedesa (Maybaha) kako god, jer ovi prvi ne dobačaju do momenta je li investicija trošak i tome slično a ovi drugi ne dobačaju do toga da je premijer momentom izglasavanja u Skupštini postao štićena ličnost po zakonu, i da bi već tada trebali da budu bezbjednjaci oko njega.
Važno je da je lijepo za uho jednima i drugima. E sad ako je neko očekivao da ovi novi neće ić tinuninu blinidranim kolima uzduž i poprijeko CG jer su tako pričali onda ima problem sa realnim shvatanjem stvari jer i to sad smeta, a nije mu smetala fabrika čokolade na Cetinje koja samo što nije. Populističke priče, prolaze kod birača.
Demotratija, šta ćeš (by Milorad Dodik).
E da, i naravno nema kritikovanja jer što nisi tako pričao dok je DPS bio 30 godina vlast. To valjda ide po automatizmu.
Last edited by hercules; 26-03-21 at 22:42.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ica-na-15-dana
"Leposavić: Spreman sam da priznam genocid u Srebrenici kad se nedvosmisleno utvrdi"
Ko to treba da nedvosmisleno utvrdi? Da li to znaci da Leposavic ne priznaje odluku Medjunarodnog suda kojeg su osnovale UN?
Ne znam zasto se sad ponovo otvara to pitanje. Ali, ministar bi trebao da pazi sto govori.
Izgleda da i NATO i EU treba da se privikavaju na novu vladu![]()
Ovo je neka nova CG, kako je dobro, bla blaa....nedvosmisleno treba SRS i Šešelj drmr prava najpametniji Srbin da utvrdi.
ICTY nije legitiman sud, reče Leposavić i osta živ. Pa ja ne vjerujem šta je došlo na vlas. Ali lijepo recituje pravo, rekao bi čovjek da je pametan.
Mi ne idemo u EU, mi idemo na Kavkaz!
Last edited by Saruman; 27-03-21 at 00:06.
+ Negira Bečića koji je sam rekao da je Parlament već priznao genocid ranije... Znači Vlada je u sukobu sama sa ljudima koji su je izglasali i od čijeg 1 glasa zavisi njen opstanak. Dobro, ne bih bio toliko optimističan da pomislim da bi Abazovićevi poslušnici oborili vladu zbog nepriznavanja UN sudskog tijela — ICTY i njegovih pravosnažnih presuda.
Pa što onda Mladić i Karadžić robijaju u Ševeningenu? Ti ljudi su protivzakonito u zatvoru prema Leposaviću!
Ovo je trauma.
Last edited by Saruman; 27-03-21 at 00:18.
Leposavic ja napravio ozbiljan faul. Nicim izazvan. Mislio sam da je taj covjek mudriji. On je vjerovatno dobar pravnik, ali je ovom izjavom pokazao da je los politicar.
Ocekivano, stigla je reakcija Islamske zajednice:
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...-put-nije-u-eu
Brateuu...kakav je ovđe postao diskurs....
...Televizija Vijesti saznaje da se ne radi o majbahu, nego o Mercedesu S klase, koji košta oko 60 hiljada eura...
Cjenovnik Ljetopis
Ako je ovo meni jasno. Znači auto s kojim je došao Krivi košta minimum 90 hiljada, a mogu glavu na panj i da je preko 100 hiljada... I to ako je "obično" vozilo. Blinda? Računaj puta dva.
I super, nije Maybach, iako je "Maybach" praktično nivo opreme S-klase, nije nikakva posebna marka. Ali kapiram, kao što je onda 2015-te bilo "SAJ juri narod Hamerom", tako je sad "Milo se vozi Majbahom". Napraviš simbol od nečega, a bogu fala, ovđe ne treba puno da se primi, i onda jašeš taj simbol ad nauseam.
Međutim, ono što ne kapiram je zašto pišu 60 hiljada, a svi dobro znamo da je vjerovatno duplo toliko. I neka što svi znamo, no što vjerovatno noćas svi izgiboše ko će prvi da nađe kolko je tačno koštalo to auto...ima ujutru Raško da tvituje fakturu za Mercedesa.
Namjestio se Krivi sam, sa forama sa taksijem, pa ga sad još Vijesti namještaju. Čudo.
Prošlo je prilično nezapaženo s obzirom na težinu "faula"
Ovo nije faul, ovo je direktan crveni i penal za DPS. Ali dobro, Milo, majbah, crnci na Floridi, Rimljani, 300 miliona Kineza, Majami, Tito, Kardelj...
Nećemo valjda kritikovat Leposavića (MINISTRA PRAVDE) zbog toga što ne priznaje sud u Hagu?
Da kvalifikuje vaš tužilac - amater
Čl 370 KZCG - Izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje
Vukšić počinio KD iz čl 369 KZCG, ovaj 370... Mislim da sledeći iz ove ekipe preskače 371 i ide direkt na 372, "Udruživanje radi protivustavne djelatnosti"(1) Ko javno podstiče na nasilje ili mržnju prema grupi ili članu grupe koja je određena na osnovu rase, boje kože, religije, porijekla, državne ili nacionalne pripadnosti, kazniće se zatvorom od šest mjeseci do pet godina.
(2) Kaznom iz stava 1 ovog člana kazniće se i ko javno odobrava, negira postojanje ili značajno umanjuje težinu krivičnih djela genocida, zločina protiv čovječnosti i ratnih zločina učinjenih protiv grupe ili člana grupe koja je određena na osnovu rase, boje kože, religije, porijekla, državne ili nacionalne pripadnosti, na način koji može dovesti do nasilja ili izazvati mržnju prema grupi lica ili članu takve grupe, ukoliko su ta krivična djela utvrđena pravosnažnom presudom suda u Crnoj Gori ili međunarodnog krivičnog suda.
(3) Ako je djelo iz st. 1 i 2 ovog člana učinjeno prinudom, zlostavljanjem, ugrožavanjem sigurnosti, izlaganjem poruzi nacionalnih, etničkih ili vjerskih simbola, oštećenjem tuđih stvari, skrnavljenjem spomenika, spomenobilježja ili grobova, učinilac će se kazniti zatvorom od jedne do osam godina.
(4) Ko djelo iz st. 1 do 3 ovog člana vrši zloupotrebom položaja ili ako je usljed tih djela došlo do nereda, nasilja ili drugih teških posljedica za zajednički život naroda, nacionalnih manjina ili etičnih grupa koje žive u Crnoj Gori, kazniće se za djelo iz stava 1 ovog člana zatvorom od jedne do osam godina, a za djelo iz st. 2 i 3 zatvorom od dvije do deset godina.
Pa e to, kad god ovi nešto s***u, a počesto im se dešava, ODMA' natrljati na nos sve što je DPS radio 30 godina! Ne čekati! Isto ka ono djeca kad se tužakaju...ne znam časti mi...da se ovi ne kritikuju do daljnjega dok ne budu egal sa DPS-om...čini mi se da će brže dostić, neće im 30 godina trebati, mnogo je experata pa pogriješe, ljudi su!
Ne, kakva kritika, nego da se navikavamo na novu vladu...mora se, a što se mora nije teško.....A kako je DPS krao?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ne bih da zvučim poput komita...premda pojedini zaista jesu digli hajku, prvo na Ustav. Valjda je to i plan i program, iako zvučim ponovo kao komita, ovakve stvari se iz dana u dan ne dešavaju slučajno. Znači gazit najviši pravni akt može samo neko ko ne želi da ova država postoji ili da se unzi njen međunarodni legitimitet a bogami i legalitet, a svi znamo tko bi to najviše žElEo.
E moji američki stipendisti...
Pa jeste, to što su neo-komiti bukvalno izmislili da je Krivokapić došao majbahom je "srranje koje je napravila nova vlada" i nemoj nikako da komite podsjetimo kako im nisu smetala Predsjednikova putovanja po majamijima o trošku debelih bankara i poreskih obveznika
Prvi ću kritikovati novu vladu kad pogriješi, kao Leposavić danas, ali mi ne pada na pamet da štedim delikatne emocije ljudi koji su se tek 30. avgusta sjetili društvene odgovornosti, štednje, zapošljavanja po dubini.
Samo mi objasni zašto bih ćutao o tome? Šta dugujem(o) ljudima koji su uredno ćutali godinama i decenijama i sve im je bilo potaman?
Ti ne shvataš da se sa promjenom za "vas" promijenilo i za "njih", pad DPS-a su svi doživjeli kao otriježnjenje. Svi su ga uzeli za ozbiljno i dosta ljudi se trgnulo iz "pusto tursko" političkog afekta. Vodi se mnogo ozbiljnija bitka u glavama ljudi kako društvo treba da izgleda post-pandemije. Šta učiti djecu, kako povratiti ekonomiju, kako zadržati MIR, jer nacije izjedoše sve što osta, možda uđemo u istoriju kao prva NATO članica koja je doživjela oružane i druge sukobe na sopstvenom teritoriju po etničkim granicama i linijama. Daleko bilo, ali sa svih strana se prizivaju duhovi vremena koji bi trebalo da su davno ugašeni. Nacionalističke pjesme, povici, koreografije, negiranja, afirmisanja. Najavljuju se tužilački zakoni kontra Venecijanske... E da, i to je Leposavić rekao, da Venecijanci nijesu obavezni ništa, tj. da ih ne moramo slušat... Pa nama EU ne treba drugovi i drugarice. Nešto je trulo u državi Danskoj?
Dajte da se priključimo Ruskoj Federaciji. Sputnjik!
Što se Leposavića tiče čemu sablažnjvanje. Čovjek je upao na mjesto ministra pravde jer je bio blizak SPC&MPC i neki njihov pravnik. I naravno da ima stavove kao što ima crkva uz pomoć koje je sjeo tu gdje je. Ovo što on radi je samo pakovanje u pravnu formu Amfilohijevog "sakrivanja u srcu" Radovana Karadžića.
Čovjek je iznio politički stav ove vlade. Dritan će malo peglat da se relaksiramo i da nije baš tako. I predstava ide dalje. Iskreno, malo me iznenadilo ovo šokiranje forumaša. Isto kao što me nije iznenadilo što je Bečić odbio da se stavi na dnevni red deklaracija o Srebrenici jer bi u tom slučaju morala da se izjasni i njegova partija, koja se do sada jedino eksplicitno izjasnila da neće Brana Mićunovića u Nikšić (mada za istoga dosta ljudi tvrdi da ne živi u Nikšić).
Sve vladajuće partije i svi političari iz vlasti, izuzev URA od 5%, gađu slično biračko tijelo kada je riječ o pogledu na ratove 90-tih. Tako da nema mjest čuđenju dječice draga.
Da rezimimiram majbaha. Komedija mi je što su premijer i svi ministri prvi dan došli na posao taksijem i to se uredno ispratilo u provladinim medijima, posebno u Vijestima, svako je dobio po sliku. Baš niko da stigne svojim privatnim autom pa ga ostavi u garažu npr. OK, odlučili da prave populistički performans. I to je OK. Al onda kad se pojavi S klasa, vijesti objašnjavaju kako je 10x jeftinija od majbaha. To je još malo kao dačia logan. Sve OK, lagana zajebancija, kad se ljudi ne bi primali.
Ovaj cirkus sa ministrom pravde je opasniji, doduše meni nije iznenađenje, mada npr krši ustav. Ali znate koliko je puta DPS za 30 prethodnih godina prekršio ustav...
„Jedino u zdravom duhu zdravo tijelo, a ne obrnuto. To je pogrešno. Otvorite srca za prosvećenje“
Rece krivi i sjede u mečku...
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Nije Leposavic Aleksa Becic, pa da umije da sakrije osjecanja![]()
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Još četnike da legalizujemo i proglasimo borcima protiv okupatora i na konja smo.
Ovo je vlada postenih ljudi...
By Dritan
Tu se sva prica zavrsava...
Al jebe Krivi...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks