evo ja danas i nikad vise.
sat vremena nakon porudzbe zove kurir da mi kaze kako je on odma dosao kod njih i ceka jer imaju porudzbinu od 300€, alo 300€ sendvica! aj nema veze nego je on sjedio sat i po i cekao, i kao nije do njega. . Na kraju nakon 2 sata dodjose sendvici, 2 potpuno pogresna + te salate koje pominju, samo nakrcane unutra da previre sa strana, a u jedan piletina ko da je kupljena u one kese zaledjene boga pitaj okle, blijeda ka krpa.
Last edited by goozica; 22-03-21 at 12:02.
nothing comes from violence and nothing ever could
Salata sa tunom u Kuhinjici za izbjeći. Dođe tona luka crnog, kukuruza, paradajza i krastavca a tunjevine je bilo u tragovima bukvalno. Kolege poručile tortilju sa čupkanom svinjetinom, standardno odlična.
Zato prije neki dan u Intermezzo, baš bogata tortilja s tunom i povrćem bi.
Preporuka za padobrance i krempitu u Dijani.
Pekara Harmonija - City kvart ima zanimljive bureke kojih skoro nikad nema na stanju (1.20e sa gratis jogurtom) ali skoro uvijek imaju neke burek stapice na mjeru koji su malcice skuplji od obicnog bureka ali se opet dobije okej kolicina za 2 eura. Oni iz pekare Student nisu nesto ali su konstantni i uvijek ih ima, svjezih, toplih. Iz tog dijela Koloseum ima fine sendvice i tortilje sa piletinom.
Kako mi pade secer veceras, embacke uleceh u MFC prije no zatvore. Ne sjecam se da sam bolje orasnice pojeo.
Suva, a puna oraha. Zvaces a sve ti se glava trese. Prelijepo.
Imaju i spektakl od padobranca. Velicine je gurmanske pljeskavice, ne znas odakle da mu pridjes, moras ga klati nozem prvo, ka lubenicu.
Secer mi je 700. Neka zurka krene.
Ja opalih veliku gurmansku u Buffalo, nisam
bolje na brke meća.
Kako mi je pala, uh
Sent from my iPhone using Tapatalk
Veću splačinu od "tradicionalnog" sendviča sa dimljenim ramstekom u životu svome nisam pojeo - Bonela Kitchen. (sva trojica naručismo isto, svima isti komentar, ja sam i bačio posle par zalogaja)
Podgrijana čabata, podgrijano neko žilavo bezokusno meso, ajvar najjeftiniji mogući, KA-TA-STRO-FA.
I prije smo neđe baš razočarani iz Bonele Kitchen bili ali sad smo završili za vazda, pi.
Jutros pojedoh burek iz studenta u city kvart, nista gore jeo nisam. Bas je ocajan
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
I ja iz Stiv-a.
Ne znam ko ono moze da preporuci.
Podgrijani burek. Kora uzas.
danas vam nije dan
nothing comes from violence and nothing ever could
Evo pohvala za Mamicku, ja pomeo tortilju, kolega sendvic sa piletinom.
"ne prdnjavi, prdnjavo ljudska..."
Hahahahah strava komentari za bureke iz Studenta i Stivija
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Burek u pekari Student preko puta AND1 je prekorektan. Nemam zamjerki. Imaju obični i od heljde i oba su odlična. Nije u slast ka' kod Vukčevića, ali ga stomak ne ośeti.
Rolovana ćuretina sa spanaćem, mocarelom i slaninom iz Venoma.
BRUTALNO ! 10/10 !
sushi iz bahusa, je li ono najbolje sto pg ima da ponudi?
067-123456
Atrio.
Tortilje i slane palacinke.
Znaci potpisujem da bolje ne postoje.
Ne mozemo ja i drug da se osvijestimo da je nesto ovako dobro.
Sve preporuke.
Probah kod “Kod Jokica” ljuti gurmansku, odlicna. Nisam neko ko je previše jede ali je bila tako mekana, odlično začinjena. Prelagano pala, nema podrigivanja, ma odlicna.
Dje je taj Jokic?
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Denver?
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Mr Grill odlicna gurmanska, meso prva liga, lepinja i prilozi, urnebes pogotovo..a pileci batak najbolji u zivotu sto sam jeo, potpisujem...svaka cast.. ko voli ljuto, da trazi jos u moča lepinju da mu stave, vrhunski je..
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks