Ima drzava sa tim naravno. Kod svake zemlje u regionu je ista stvar ali nacionalna televizija uvjek obezbijedi prenos
Nema drzava veze s tim ko uzme prava on prenosi, prava se uzimaju za citav balkan. Slazem se da je bilo uzas ali i suludo je dati nekoliko desetina miliona da bi ti birao ko ce da prenosi repku...
Sent from my SM-N9750 using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Ima drzava sa tim naravno. Kod svake zemlje u regionu je ista stvar ali nacionalna televizija uvjek obezbijedi prenos
Dobro je Daka rekao, banana drzava.
Prava je preuzeo SK.
isti je vlasnik SK i kanala Nova (pa da li je to Nova M ili S) a to je United Media Group. tako da je ovo oduzimanje prava prenosa koje je imala Nova M za mečeve naše reprezentacije i KK Budućnosti u ECu potpuno nejasno
EDIT - poslije onog zastiđa od komentarisanja meča protiv Srbije od strane Lekića je uticalo da Nova M počne sa prenosom mečeva naše reprezentacije. oni tada nisu imali komentatora pa je čini mi se Živaljević radio meč protiv Litvanije u gostima. e onda su angažovali Grgura
Last edited by outline; 24-03-21 at 12:18.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
stvarno čoek da se zapita kako to da je neko iz fudbalskog saveza jedne takve fudbalske države kakva je Holandija odlučio da De Boer bude selektor. užasan trener, samo treba vidjeti kako je vodio Crystal Palace i Inter. sve negativne rekorde je oborio. šteta, Holandija ima tim za polufinale EP, čak i pored Virgilove povrede ali džaba kad imaju ovoga za trenera. naš selektor je bolji od Boera i uz malo sreće možda možemo neki remi ođe izvuć
evo sastava
Mijatović - Radunović, Vujačić, Savić, Marušić - Kosović, Šćekić - Hakšabanović, Jovetić, Ivanović - Đurđević.
Oce li biti dje online?
Je li mi se cini ili i vise nego pristojna prva postava? Valjda teren ne bude prepreka i pobijedimo.
Eee jada ovoga da se u drzavu ne moze gledati utakmica ...
Ajde da se dobije ovo !
Grgur na SK3. E, živote, spuštena roletno.
Ovaj rezultat Turske je najgori mogući po nas, ali je psihološki dobro da se ne plašimo Holandjana bez potrebe. Možda je i pokazatelj da može bit dosta haotično pogotovo u ovom zgusnutom rasporedu.
No da mi dobijemo ovo noćas pa polako. Šteta što igramo na onu livadu, jer mislim da može baš lijepo ić sa Hakšabanovićem, Kosovićem, Jovetićem i Djurdjevićem u ekipi.
Ima li neko dobar strim,da im majku jbem za ovo...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovi su ladno danas farbali travu u zeleno jer je bila nagrdjena,prije na rtcg prilog o tome je bio.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ovo je morao biti gol. da ne ugura loptu sa par metara u go, nejasno
Тapatalk
Evo gola ?? E baksuza ovoga
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Jao Ivanoviću kako brateee...
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
zipa Marušića u odbrani. ovo je njegov gol
EDIT - brao Jovetaaa! klasa, bio i ostao
Тapatalk
Last edited by outline; 24-03-21 at 20:26.
El klasa
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Jeli neko našao sajt za online gledanje?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks