Glede ove situacije u BP, jesam li ja dobro ukačio da su u 2 zasebna događaja, uzete zastave?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Znaš kako je kod nas, uvijek se nadje rijec opravdanja ako ti odgovara takav scenario, ili riječ kritike ako ti ne odgovara....glede toga ćemo osuditi neki dogadjaj kad suprotna strana napravi, a opravdati potpuno isto ako naša "strana" napada..i tako u nedogled. Objektivnost nam je odavno pošla na bolovanje....oće li se oporaviti ne znam.
Ne znam što se desilo, ja sam neko ko ne opravdava nikakve skupove u doba korone, ali nijesam ni litije u doba korone opravdavala, pa necu ni komite...nijedan skup nije normalan, ali zivimo u suludo vrijeme pa to nam je sto nam je....samo mi smeta opravdavanje jednoga, a kritikovanje drugoga skupa....to je sve isto! Uvijek se neko bori za neke svoje realne ili nerealne, normalne ili nenormalne ideale...zavisi od percepcije....a moja je percepcija da ozbiljne feilove prave pojedinci iz nove vlasti i da se ozbiljno za*ebavaju sa našim narodom! Stare ne komentarišem i nemojte ponovo, kumim vas, "a nije ti smetalo tries godina lopinjanja i svaštočinjenja dps" Molim vas!
Na temi o koroni sam pričala iskustvu iz meni bliske porodice sa barskom bolnicom....sticajem okolnosti jedan zivot je spašen, ali pukim sticaje nekih dobrih okolnosti, jedna je da smo uspjeli lijek da nabbavimo i druga da smo uspjeli "vezu" da nadjemo, tj doktoricu koja je našoj pacijentkinji KONAČNO posvetila pažnju...ne pretjerujem, ujutro ne bi bila živa, tj bila bi na respiratoru i ko zna da li bi se sa njega više vratila...a sestre na tom odjeljenju, kojih je svega dvije, istini za volju....rekla sam da bih im svakoj sudila za pokusaje ubistva jer kako drugacije okarakterisati ako ti ljekar izda nalog da pacijentu podignes kiseonik a ti kazes ok, i ladno iskuliraš? I to više puta?! Ne daš terapiju na 8 sati terapiju koju je rodbina kupila i nabavila jer u bolnici nema, nego ladno prolongiraš par sati injekcije koje pacijentu znace zivot....na saturaciji od 82 pacijent je cijelu noc bez kiseonika jer je boca prazna a sestra SATIMA nije naisla da vidi kako je pacijent koji umire i kome je to noc u kojoj je "biti ili ne biti".... E naša "veza" je isla da provjeri da li je protok podignut, pa ga je sama podizala jer sestra nije htjela, molila sestre da na vijeme ukljuce nove ljekove....ili ujutro ti ukljuce infuziju, istekne za dva sata a sestra dodje u tri popodne da ti je iskljuci i ukljuci drugu a trebala je u 12...besika ti bolna nagrdjena jer trpis satima a njih nema...nego nadam se da će im nekad neko suditi! Da sam joj sestra, majka, ne bih je zalila! Najveci grijeh ne pruziti pomoc bolesnome i ne dati više od svog maksimuma...neka se naljuti ko oće, ali nijemo imali epidemije od variole vere, izvinite, plandovali ste 50 godina! Ne velim da je lako, nije, ali kao i uvijek samo SAVJESNI stradaju, ovi nesavjesni su jednako humani i prije korone i sad! To treba procerati i ostaviti bez posla!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Na kojoj temi se prica o ovom skandalu sa Branislavom Lecicem?![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Evo ga Branislav i njegov ....
https://twitter.com/Ilija700/status/...186513410?s=19
Last edited by zvoncica; 24-03-21 at 20:01.
Last edited by zvoncica; 24-03-21 at 20:05. Reason: ne izvinjavaj se no zvjezdice meći
A stvarno ogavno zvuci na onom snimku.. Ali ni ona bas ne zvuci kao zrtva, nije mi ono razgovor silovatelja i zrtve. ne znam..
Zato sam i htio da vidim neku raspravu. Jbg...![]()
Kako smekerski objasnjava penetraciju... beogradska skola
A sto se silovanja tice... zvala ga da se vide i porazgovaraju malo o traumaticnom iskustvu uz kafu. Pametnom dosta
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
stvarno, bukvalno joj je rekao da treba da se osjeca pocastvovano sto joj ga je oni.
ovo je otkrice neke nove sifre, sto se mene tice, moram malo da dodjem sebi.
@remark
nothing comes from violence and nothing ever could
koliko je noćas bi mi u zatvor završio. da mu tamo objasne koliko je on niko i ništa. smećarčina raspala
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A kako mozes biti tako siguran da je zaista kriv?![]()
to da li je kriv ili nije odlučiće sud. zbog ovog razgovora u kojem on priča kako je on ipak neko i nešto i kako joj na perfidan način objašnjava kako treba biti počastvovana što joj je baš dao oni dovoljno govori. neka fino ode u zatvor pa svaki dan po jedno dvaes' vaspitnih šamara dobija
Ali arogancija, narcisoidnost.. nije krivicno djelo.hahah..
naravno da ne, ali neko ko ovako priča vrlo je lako mogao to uraditi. Lečić ionako zvuči kao teški kompleksaš
ovako nešto
https://twitter.com/quisnam_sum/status/1374040283965440009
https://twitter.com/GojkoSisa8/statu...32695777443841
Last edited by outline; 22-03-21 at 19:36.
Ah, vrlo lako mogao.. zvuci kao...
Na stranu sto je ruzno ovako govoriti o nekom ko ne moze da se brani...
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Čuh snimak.
Ja dio ,, imaš li uopšte pojma ko sam ja" intrepetirala da ona njega ne poznaje kakav je on kao osoba, ne šta on u društvu predstavlja. Ne pravdam, nego ja sam tako na osnovu ostale priče shvatila.
definitivno je nešto bilo izmedju njih, ovo su teške teme. Nije kao onaj Aleksić gdje ga je optužilo masu djevojaka, pa možeš odprilike da vidiš sta je.
Vidjećemo. Dako sud utvrdi istinu.
Last edited by the_lady_marianna; 22-03-21 at 20:15.
https://www.in4s.net/video-sadikovic...e-na-sigurnom/
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks