Rece mi to neko ko je rekao da montenegro airlajns ubija djecu bukvalo si tako napisao.
No vama je izgleda Zdravko sto je nekome Milo. Pravno su skroz neobrazovani. Kada smo nas neki ovdje pricali kako ne valja novi zakon o dr sluzbenicima i namjestenicima oni isto ovako se zainatise pa ih sami podnosioci promjenise.
Ista prica.
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
I to vaš direktor dobro zna jer je na prethodnoj sjednici 10. marta na moje pitanje odgovorio da ne može da mi da odgovor na moje pitanje, jer se radi o podatku druge agencije i da kao poslanik na to nemam pravo po Zakonu. Takođe, na sjednici 10. marta mu ukazujem da ne dostavlja podatke, imena operativaca, trećih lica i slično, jer to nije profesionalni standard. Taj odgovor i moja kritika postoje snimljeni jer se zatvorene sjednice snimaju, a snimci čuvaju
Najvažnije da naš premijer želi ubjediti, isto kao i onda da nije kršio mjere, da je za sve kriv Konjević.
Jbg napad je najbolja odbrana...
Last edited by the_lady_marianna; 21-03-21 at 16:41.
Gubljenje vremena. Ne kapiram zasto se toliko dize frka oko ovoga. Je li greska, jeste. Je li toliki skandal u CG pojmovima i nije.
Rasko Konjevic je bio ministar policije kada su mu iz ANB prisluskuvali ambasadore.
Kada smo mi pokrenuli pricu ovdne o tome prica je bila kako mi zelimo da unistimo jedinu sluzbu koja sroji na braniku drzave i to proglasavano izdajnistvom prve klase.
Sad isti likovi i ovdje i konjevic se iscudjavaju necemu.
Najveci problem price oko ovoga je forsiranje te price od strane istih ljudi koji su branili ANB tada kada su napravili prvorazredni skandal
Neporecivo je da je tokom sjednice odbora tvitovao šta se dešava na sjednici i objavio informaciju da je došlo do curenja podataka.
Time svakako otkriva detalje rada odbora i olakšava posao bilo kojoj neprijateljskoj zemlji koja želi da do tih podataka dođe.
Svakako im je lakše kad znaju da je došlo do curenja podataka i ko je sve sa njima upoznat, nego kad se ti podaci prećute.
Ali je Raško potrčao da tvituje da bi dobio 30 lajkova i malo skrenuo pažnju sa ANB ilegalnog prisluškivanja političkih protivnika.
Kako prezivje sve ovo vrijeme, ako ti ovo vrijedja inteligenciju da mi je znati.
Nesto si branila prethodne pa ne znam je li ti inteligencija naglo skocila ili prag vrijedjanja opao
Ono sto je mnogo ozbiljnije od vuksica je ovo
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...dnim-granicama
Tek ce sad da pocne ludilo. Ako im se da na upravljanje ministarsrvo, sistem se nece promijeniti nego ce se samo zamijeniti clanovi. Dosta je i izdrzao
neka im da potpresjednička mjesta. znam da to nije dovoljno DFu i da će upirati da dobiju ministarstva. ako to Krivokapić uradi onda je Vlada donja. mislim, pričamo o Kneževiću koji smatra da Tamara Srzentić mora da zna imena lidera parlamentarne većine, dalje nećemo. zabolje njih briga za razvitak države, njima su bitne samo fotelje. uz to, vjerovatno ih Beograd pritiska jer sipa para i para a oni nula uticaja na sve imaju
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
E ne znam. Licnog sam mialjenja da im ne da nista. Ovako ce se nastaviti agonija. Iskreno bih izasao i podsjetio ih sta su njihova prava i obaveze kao zakonodavnog tijela, rekao ako hocete da sw igrate ajmo, ako ne obalite vladu pa je sami formirajte ili idite na nove izbore.
Malo previse kompromisa prave, pokusavajuci da naprave drugaciji put u politici. Nece ovo na dobro izaci
upiru sa svih strana, čak i oni koji su dobili direktorska mjesta kao Šćekić recimo. i ja smatram da im ne treba dati ništa. samo zbog svega ovoga od onog zasijedanja đe se birala Vlada do danas. sumnjam da im je Krivokapić obećao neka ministarska mjesta ili dodavanje novih. ali evo vidjećemo, u svakom slučaju pošto DFu toliko smeta ova Vlada i ministri neka je obale
Malo sam duze ovdje, pa vidim i ko nedostaje a ne sta prica.
Nece njih skloniti, mada im Srzenticka bode oci iz nekog razloga. Iskreno ni ja nesto jos ne vidim velike benefite tog ministarstva, ali opet znam koliko dugo mogu da traju ti procesi i povezivanja
O njoj mozemo pricati na kraju ove godine, jer to jeste dovoljno vremena.
Ovu dvojicu nece skloniti nikad jer vecina njihovih glasaca ima simpatije za njih.
Sekulovic ce imati problema ako mu se nastavi ovakvo ponasanje slizbe. Brdjanin ce biti van stroja jos dva mjeseca, pa je po novom zakonu on direktno odgovoran politicki za rad UP
Last edited by Hell Raiser; 21-03-21 at 17:24.
Srzentićka bode oči nekima iz DFa jer je Cetinjanka
Jos jednom da ponovim da ne pratim bas politiku poslednjih mjeseci, ali mi ovo bas cudno.. narocito nakon niksickih izbora. Da nisu Demokrate takodje malo pritisle iza zavjese? Mada, Zdrale im je donio dobar rezultat, ne vjerujem...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
a jedino da im se daju neka direktorska mjesta, mada i to je kupovina mira u kući na kratko vrijeme. da DF i DPS zajedno obale vladu pa neka sa tim izađu na izbore. garantujem da ne bi preko 15 mandata imali. loša strana toga je što bi DPS upro svim silama u tom slučaju. zeznuta je situacija za premijera. ako im da previše onda rizikuje da se ne pita ništa. baš me zanima kako će se ovo riješiti
Nije Sadiković već je zastavu oteo sin Sanele Rovčanin, evo njenog posta gdje kaže da se to desilo.
https://imgur.com/a/UtqINy8
Možda si u pravu. No, ako ne popusti i ako bi bili novi izbori, male su realno šanse da Krivokapić nakon toga bude premijer kakav god bio rezultat.
Ne isključuj da se čovjeku možda svidjelo premijerstvo. Pa je spreman otpilit koga god treba da bi tu ostao. Vidim da do sada nema nikakv problem sa puštanjem niz vodu i ispaljivanje.
Budimo realni
policije je ranije danas saopšteno da su zbog napada na Sadikovića privedena dva Bjelopoljca Nermin Omerović (21) i Edin Dizdarević (18). Šta je motiv napada policija nije navela, već je samo u saopštenju dostavljenom medijima istakla da su Omerović i Dizdarević iz auto kolone upućivali uvrjedljive riječi Sadikoviću, da su izašli iz vozila i napali Sadikovića koji je tom prilikom lakše povrijeđen.
Ja ne vidim.sto.se palamudi o napadu i necemu na Seada. Napali novinara? Napali javnu licnost! Napali obicnog coeka!!! Ova dva ljudska majmuna 18 godina i 21 godina su skupila muda i istukla starog panjata od 57 godina koji im otac moze biti. Zar je moguce da ta djeca nemaju roditelja, kucno vaspitanje dovoljno glupi da im politicari nametnu neku misao koja ih natjera da psuju provociraju biju se sa starim panjatima.
pih kakvo im je kucno vaspitanje, kako oca svoga ne pljunuse
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Otvoreno pismo Olivere Doklestić Đukanoviću, Krivokapiću i Borovinić Bojović: U barskoj bolnici umiru zbog nemara i neznanja
https://radiojadran.com/otvoreno-pis...ra-i-neznanja/
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks