Mi smo kao narod samo za batinu.
A dobro, na TW će se vazda neka splačina naći.
Meni je interesantan kontrast između stare i nove opozicije, ondašnji su stotine šetnji organizovali sa izuzetno rijetkim incidentima, ovim novim teško jedan skup može proći da nekog ne prebiju, ili krenu da uskaču na imanje, ili udare kola policije. Mislim da je uzrok to što su novo-opozicionari odranije navikli da im sve može biti, da su iznad zakona i da se svako nepočinstvo medijski opere kao patriotski čin.
Moraće se i oni navikavati na ovu novu Crnu Goru.
Mi smo kao narod samo za batinu.
Last edited by PavleCL; 20-03-21 at 23:25.
"ne prdnjavi, prdnjavo ljudska..."
kako bolesno društvo. ovo treba śutra đecu da vaspitava. ovo se Crnogorcem zove i veli 'brani' Crnu Goru. sramota me noćas što sam Crnogorac kad vidim ovakva goveda
EDIT - vidim uredno ćute razne NVO 21. maj i ostale koje plaču od 30. avgusta. koliko je izopačeno društvo kad se olako nalazi opravdanje za nasilje
Тapatalk
Last edited by outline; 20-03-21 at 23:43.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pa nije bas poneko na tw. Ovo je ona ekipa sto je stalno CDM promovise kad daju neke kao komentare sa drustvenih mreza. Pojedini su bili i oni sto su kukali kako se osjecaju ugrozeno zbog prijetnji i nekulturnih komentara.
Mislim da smo dva dana o ugrozenosti ovih likova pricali.
Kad ih opet sad napadnu, bice da se opet pise o njima. Jos samo jedan ugrozeni "komita" fali ovdje.
Nadam se da necemo pricati o ugrozenosti ovih ljudi ako opet raspale po njima
Interesantno mi je da se ne oglašavaju makar oni koji su romane napisali o našem bolesnom društvu,povampirenju nacizma itd kad je,kako se na kraju ispostavilo,onaj nesrecni momak sam sebe povrijedio i izmislio čitavu priču o pljački i urezivanju krsta itd itd.
Napad na novinara zato što je novinar je alarm za svako društvo normalno ali eto za naše nije.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Sve je ovo pošlo u penis i teško se može vratit u vinklo. Kao što već rekoh, Seadu xebu majku i jedni i drugi jer im ne pripada.
Da su ga napali "četnici" "komite" bi ga branile, sad su ga napale "komite" a "četnici" ga brane.
Konačni cilj?
Smanjiti 30% građana CG na što manji broj.
Biraj stranu, tj. ako nijesi za nas protiv nas si.
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ako se profesionalizam jednog novinara mjeri posprdavanjem sa ljudima, onda je Sejo šampion profesionalnog novinarstva.
Last edited by Markys; 21-03-21 at 09:23.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Ništa onda markys-e, no uzmi zastavu EU i sve koji ne zadovoljavaju tvoje standarde prof.novinarstva pošklepaj po glavi.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Stvarno mi ne pada na pamet takve stvari da radim.
Samo mi smeta da se svasta danas naziva profesionalcem.
Last edited by Markys; 21-03-21 at 09:42.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Javljaju li se Draginja i Raško...? Ili je Komitama dozvoljeno da biju redom po ulici...?
Sent using Tapatalk
#fakenews
Pa e spinujem za dps, i ja i Sead.
Prijetili su mi na isti način, ali balavurdija srpska. Pozdravljaju me sa tri prsta, ja dignem dva, valjda je moje pravo da pozdravljam kako hoću, a pri tom računam da me znaju. Onda oni počnu da psuju, ja jurim za njima, ali su mi pobjegli.
Spinuješ za sebe.
Samo eto neke razlike ova druga balavurdija ne bije.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Pitanje je koliko je ovakvih retardiranih ljudi.
Ja sam najprije da ove sto su tukli Seada, dobiju od policije po bubrezima, da im vise na pamet ne padne mrava da zgaze. Jer ove do 86IQ ne mozes vaspitati drugacije. Ali onda bi se reklo da to nije demokratski, i udaras nasiljem na ljude koji su mentalno zaostali. S toga nisam za batinu, ali onda da se po dzepu udare nekoliko hiljada eura, i zatvorom makar 2-3 godine. Pa kad u zatvor postanu necije bitches, mislim da bi se smirili.
Dakle, za sve fizicke napade dobra zatvorska i novcana kazna, nema druge za prevaspitavanje mentalno zaostalih ljudi.
Dakle, koliko ima ljudi sto stvarno misle da ce CG za srbiju? 2%? 5%?
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Bookmarks