Quote Originally Posted by licmius View Post
Posle sve one moje priče da promijenim banku jos je ne promijenih.
Ako imam oko 10k na racun moj, (primam platu na isti) i ocu da otvorim racun u hipotekarnu i da prebacim pare na novi uzece mi proviziju to 100%. Koliko, ne znam tacno.
Koliko mi je pametno da sledecih dana podizem po 500 dok ga ne ispraznim pa da pređem u hipotekarnu.
Prosto mi kartice ne prolaze vise na sajtove poput paypala, aliexpresa, mmoga itd od kad je ovo spajanje proslo, jednostavno nece da skinu pare kao greska je (javlja prilikom potvrđivanja narudžbe). Ova aplikacija je stvarno bas dobra ali brate 1,8€ mjesecno i 1€ za odrzavanje racuna i po jos 1€ za vizu i 1€ za master izađe me mjesec 4,8€ (57,6€ godina) plus nekakve transakcije kao pred novu kad narucih trenerku patike i jaknu na sport direkt gdje mi maznuse oko 2€ za nekakvu "transakciju u stranim valutama itd" zaboravih sta vec bi.
Jos ukinuse ovo za pet puta free na bankomate drugih za mjesec da podizes pare kad ti zatreba

Poslato je nadam se
Rekoše mi u CKB, pošto sam im prigovarao zbog sramnih provizija na prilive, da su to kao uveli a ukinuli proviziju za podizanje keša.

Ako je to tačno, onda ti ne bi imao problem sa podizanjem keša... Samo uzmi isplatni ako je veći iznos da te ne peglaju u HB oko porijekla.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk