View Poll Results: Da li ste bolovali Covid 19?

Voters
103. You may not vote on this poll
  • Imam (ili sam imao) koronu sa simptomima ili bez simptoma ali imam antitijela

27 26.21%
  • Pozitivan sam (ili sam bio) ali bez simptoma i nemam ili ne znam da li imam antitijela

17 16.50%
  • Nisam ili ne znam da li sam (bio) pozitivan

59 57.28%
Page 67 of 156 FirstFirst ... 175763646566676869707177117 ... LastLast
Results 1,651 to 1,675 of 3883

Thread: [Lična iskustva] Virus | Vakcina | Antitijela

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    46 Posts

hahahah
    ja sam imao samo par dana temperaturu malo manju od 38, ali nevjerovatno da uopste nisam bio vruc na dodir

Thanks Thanks Given 
    2,904
    Thanks Thanks Received 
    3,509
    Thanked in
    1,576 Posts

Mi smo zavrsili sa izolacijom u subotu, gospodja je primila 8 flasa longacefa, upalu je imala sa obje strane, ali danas je skoro skroz ok, mada napravio se nevjerovatan krug, zarazili su se moji roditelji, zenini, njena snaha, moja tetka i njena dva sina od kojih je jedan lezao u bolnicu 10 dana, a sve zbog odluke da odmah ne snimi pluca, djeca su imala 2 dana temp, kad sam poveo da se testiraju rekli su nema potrebe djeca lako podnose, posle toga je starija cerka imala alergiju kao koprivnjacu po citavom tijelu i povracanje, testirali je 10ti dan od pocetka izolacije - negativna, dali joj probiotike, presing, za dva dana sve proslo... U medjuvremenu pozitivan i moj mladji brat u tivat, ali manje vise lako je prosao. Zeni je baba umrla od virusa jer u bolnici nije bilo mjesta taj dan da ostane, sledeci dan je preminula. Ali eto, bolje i baba no neko mladji...
    Sad pozitivne stvari, kako smo 15 dana bili zajedno, nijesam htio da se zena izoluje - ne moze bez djece, stvarno smo se jos vise zblizili, povezali, sa djecom nema koju igru nijesmo igrali, crtali, pravili figurice od kartona, ucili engleski, igrali soni, presli Uncharted 1/2/3, pes master liga 2 kvalitetne sezone, uradio sitne popravke po stanu, sredio balkon... nadam se da je to to od nasih familija do vakcinacije

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
    Tu es mon héro!

3. The Following 10 Users Say Thank You to no-mercy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    410
    Thanks Thanks Received 
    1,310
    Thanked in
    887 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    prestani da je mjeriš vidiš da ti je na psihičkoj bazi
    Volio bih da jeste, al' na zalost nije. Slomije me u pola sata, sat cim predje preko 36.9 pa izmjerim da potvrdim dal' se nesto tripujem il' ne.

Nije nista strasno, osjecaj kao blagi grip srecom al' zamara sva ta "nesigurnost" jbg.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

nakon pola god. otac

i ja koji sam imao blaže simptome

She is only here to annoy herself!

6. The Following User Says Thank You to NSX For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,191
    Thanks Thanks Received 
    13,737
    Thanked in
    5,204 Posts

A vi ste primitomili koronu.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

a morao sam ga poves jer čoek kontaktira sa 10 ljudi dnevno (od toga 9 bez ikakve potrebe), bukvalno ko god ga zovne da se sjedi neđe on odma skače da ide...ovako sam mirniji kolko tolko, uopšte mi nije jasna ta njegova generacija mislim da se 90% njih tako ponaša

9. The Following User Says Thank You to NSX For This Useful Post:

Tom

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Quote Originally Posted by autodijagnostika View Post
    drmni kolko je danas 20000iu vita D, narednih dana po 3-4000iu i odmaraj
    Прочитали људи на нет пар текстова о витамину д и мисле да су доктори постали.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

ja izmjerih vitamin D isto u septembru sam imao oko 80 sad 166 (a od 75 do 250 su ref. vrijednosti), uzimao sam u prosjeku 5-6 jedinica dnevno, sad cu smanjit na 2

bolje se osjećam definitivno i manje sam umoran

12. The Following User Says Thank You to NSX For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Quote Originally Posted by GRUNA'STAR View Post
    Прочитали људи на нет пар текстова о витамину д и мисле да су доктори постали.
    Čitav život sam išao kod doktora i niko mi nikad nije od njih reka da zbog deficita vitamina D imunitet ne može da funkcioniše kako treba.

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

ja izmjerih vitamin D isto u septembru sam imao oko 80 sad 166 (a od 75 do 250 su ref. vrijednosti), uzimao sam u prosjeku 5-6 jedinica dnevno, sad cu smanjit na 2

bolje se osjećam definitivno i manje sam umoran
    Nice, slažem se da bi trebao smanjiti jer ne zna se pouzdano ništa. Dosta je kontroverzi, koliko je dovoljno, optimalno a koliko previše.
    Vidim da u inostranstvo ljudi obavezno uzimaju i K2 uz njega, zbog kalcijuma.

Kakav si ti bio sa koronom? simptomi?

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

relativno lagani osim sto je dugo trajalo (15ak dana temp)

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Pretpostavljam da si je obarao?

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

uzeo sam nekoliko aspirina i 1-2 puta paracetamol tako nešto, nije bila visoka uglavnom tu do 38

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Nebrojeno puta temp mi je išla preko 40, kad mi je postajalo sve zeleno pred oči.
    Kažu da tek posle 39.5 treba obarati.
    Ali ni mjerenje temp ono po starinski pod pazuh nije baš pouzdan podatak. Od mjesta na tijelu se razlikuje, najgore je kad je čelo vruće.

Thanks Thanks Given 
    113
    Thanks Thanks Received 
    4,472
    Thanked in
    2,629 Posts

Poslije tačno 3 mjeseca od dobijanja informacije da sam pozitivan i poslije 2 mjeseca od izlaska iz bolnice danas sam pošao za PG.

Veoma teško se krećem, koncentracija u vožnji je baš loša, zato vozim do 60km na sat. Prije ovoga sam zadnjih 20 dana vozio po gradu po 10ak kilometara ali ovo danas je bilo baš teško.

Vratio sam se kući, kao da sam kopao, bole me mišići leđa, ruke ne mogu sa podignem...

Nakon 20 dana bolničkog liječenja, 40 dana pod infuzijama i injekcijama, a nakon 3 mjeseca od simptoma odlučio sam da odradim test na antitijela.
    Imam čitavih 15, što potkopava teoriju da oni kojima bude teže u bolesti imaju više antitijela.

Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X

............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

odmaraj još kakva vožnja do PG miruj još par mjeseci bolje ti je

Thanks Thanks Given 
    113
    Thanks Thanks Received 
    4,472
    Thanked in
    2,629 Posts

E ne mogu.
    Dobio sam bolovanje na 6m ali ne mogu.
    Ucvrljah se.

Teže mi pada ovo kući nego Korona.

Antitijela su mi razočarenje, ali ništa što Sinofarm neće riješiti (kakva koska je bačena).

-> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Poslije tačno 3 mjeseca od dobijanja informacije da sam pozitivan i poslije 2 mjeseca od izlaska iz bolnice danas sam pošao za PG.

Veoma teško se krećem, koncentracija u vožnji je baš loša, zato vozim do 60km na sat. Prije ovoga sam zadnjih 20 dana vozio po gradu po 10ak kilometara ali ovo danas je bilo baš teško.

Vratio sam se kući, kao da sam kopao, bole me mišići leđa, ruke ne mogu sa podignem...

Nakon 20 dana bolničkog liječenja, 40 dana pod infuzijama i injekcijama, a nakon 3 mjeseca od simptoma odlučio sam da odradim test na antitijela.
    Imam čitavih 15, što potkopava teoriju da oni kojima bude teže u bolesti imaju više antitijela.

Kad procitam vezano za tvoj slucaj a i pricao sam sa puno ljudi koji su lose prosli, srecan sam sto sam veoma lako pregurao. Nisam vadio nalaz za antitijela. Ono sto znam je da iako skoro nikakvih problema nijesam imao, nemam snage ni pola koliko sam imao prije korone. A volu bih rep iscupao, sto bi rekli...
    Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by Bugi View Post

Skoro je neko postavio ovdje tekst gdje broj antitijela nema veze sa težinom simptoma koje je neko imao. Potvrdio je i neki doktor na jutarnji (ne propuštam ujutro prije posla uz kafu haha).
    Takodje, juče je drugarica koja je vadila antitijela dobila slijedecu info (samo prenosim da me ne napadate): Broj antitijela zavisi i od toga da li ste nakon korone imali kontakta sa nekom pozitivnom osobom. Svaki taj kontakt vam povećava broj antitijela. Jer organizam se odmah brani prilikom kontakta i povećava broj antitijela. Zato ljudi sa visokim broijem anitijela moguće da naidju na ponekog pozitivnog.

Thanks Thanks Given 
    508
    Thanks Thanks Received 
    366
    Thanked in
    233 Posts

Majka danas 13- ti dan, imala temp do 38.5 primila 10 pancefa, 5 longacefa(3 urbazona), temp nema zadnja 4 dana. Dr. Je sad poslusala, kaze cuje se jos malo upala sa desne strane. Saturacija 91. Kaze malo je manja, radi pumpica koje koristi rade astme i bronhitisa. Izvadise joj krv sad i kazu mi sad kod izabrane doktorice da idem, tj. sjutra sa nalazima pa ce joj ona nesto prepisati u zavisnosti od rezultata. Jos kaze, nemate nista vise sa covid centrom, sve ostalo kod doktorice opste prakse. Je l ovo po pravilu ? Ona se generalno ok osjeca, nema glavobolja, temp, samo ne moze nikud. Nije izasla iz sobe 13 dana a bas se minimalno kretala.

Thanks Thanks Given 
    1,384
    Thanks Thanks Received 
    1,126
    Thanked in
    644 Posts

Quote Originally Posted by skostic View Post
    Majka danas 13- ti dan, imala temp do 38.5 primila 10 pancefa, 5 longacefa(3 urbazona), temp nema zadnja 4 dana. Dr. Je sad poslusala, kaze cuje se jos malo upala sa desne strane. Saturacija 91. Kaze malo je manja, radi pumpica koje koristi rade astme i bronhitisa. Izvadise joj krv sad i kazu mi sad kod izabrane doktorice da idem, tj. sjutra sa nalazima pa ce joj ona nesto prepisati u zavisnosti od rezultata. Jos kaze, nemate nista vise sa covid centrom, sve ostalo kod doktorice opste prakse. Je l ovo po pravilu ? Ona se generalno ok osjeca, nema glavobolja, temp, samo ne moze nikud. Nije izasla iz sobe 13 dana a bas se minimalno kretala.
    Po isteku izolacije liječenje se nastavlja kod izabranog doktora. Ne znam u kojem si Domu zdravlja, ali pripremi se na gužvu i čekanje.

Thanks Thanks Given 
    410
    Thanks Thanks Received 
    1,310
    Thanked in
    887 Posts

nakon pola god. otac

i ja koji sam imao blaže simptome

Eh kad bih znao kako funkcionisu ovi testovi i koji je koji... Ja odradih danas i znaci totalno drugacije cifre a u labaratoriji mi kazu "Ovo su bas, bas ogromne vrijednosti, ti si miran godinu dana sigurno!".

Analiza: SARS CoV 2 NCP IgG At
    Referentnta vrijednost: < 0,8; (0,8 - 1,1); > 1,1 S/Co
    Nadjena vrijednost 7,6

Thanks Thanks Given 
    410
    Thanks Thanks Received 
    1,310
    Thanked in
    887 Posts

Nvm, ignore... NCP IgG pokazuje dosta manje cifre.

Inace i supruga ima antitijela a nije imala niti jedan, jedini simptom. Sva je prilika da sam od nje i pokupio (zahvaljujuci porodilistu u bolnici Meljine naravno).

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Ako je to tačno da neko može da se teško zarazi od nekog bez simptoma (kao u tvom slučaju) onda nije logična priča da se zarazio velikom količinom virusa pa da su zbog toga simptomi teški.
    Jer taj neko bez simptoma sigurno ne može izbacivati ne znam ni ja kolike količine virusa.

Mnogo je logičnija priča da je svačiji imuni sistem drugačiji i da drugačije reaguje nebitno od unijete količine.

29. The Following User Says Thank You to autodijagnostika For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

i asimptomatske osobe mogu da izbacuju virus, pogotovo ako mu je to žena pa vjerovatno nisu svo vrjieme na distanci od 2 metra

Page 67 of 156 FirstFirst ... 175763646566676869707177117 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)