Iz Njemacke, poslato Feb. 18. doslo danas ,mart 12.![]()
Zadrzan mi paket na carini, u pitanju je polovna igracka, placena 40 eura i siping 11 eura. Posaljem uredno skrinshot sms od banke koliko je iznosila transakcija, isto to uradim sa ebay aplikacije. I ladno donesu resenje da platim jos 23 eura.
Nisam primio posiljku, pa idem u ponedjeljak tamo da vidim na osnovu cega su to uradili.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
stvarno ne znam.Bacio sam ambalazu.Na ebayu pishe "Autre livraison internationale économique". Cudno da mi sad na francuskom pishe, ebay.com je sajt. Platio sam 5 jura postarinu inache.
###################
Stigla mi je danas i jedna iz Srbije (isto preko ebaya uzeto) za cca 7 dana.
Last edited by napalm; 13-03-21 at 10:32.
bice misle da ne nova,mada kad dasdokaz (sms) nema sta da se misle!
Neka ti da banka da nekakv papir,izvod pa idi sa istim i nece moci da opvrgnu placenu cijenu.
Drugi put mi covjek salje iz Portugala i zavrsava u Kijevu, potom se vraca posiljaocu. Neko u tim tamo postama, ladno ne zna sta je/gdje je "Montenegro".
PAKAO!
Meni je jedna pošiljka iz engleske završila prvo u Urugvaj jer je neko tamo protumačio Montevideo vjerovatno. Pola godine kasnije mi je stigla.
Sent from my CPH1951 using Tapatalk
I meni su pošiljke iz Portugala išle direktno za Kijevski aerodrom kad su slate preko Portugalske pošte, ali bi onda uvijek došle u Crnu Goru preko Mađarske/Rumunije/Srbije.
Pojma nemam zašto to ide tako.
Gledao sam kod za neki paket sto sam porucio, pise da je 8. bilo u Litvaniji i nema informacija od tad.
Kada ga mogu ocekivati da stigne?
Bio sam u posti. Iako sam poslao detalje vezane za kupovinu, nisu obratili paznju. Prodavac je stavio cijenu od 20 funti, a cifra 2 stvarno lici na 7, pa su stavili da je trgovina iznosila 70 funti, i na to su obracunali dazbine. Pokazao sam im i poruku od banke, i oni su odstampali sve iz emaila sto sam im poslao....stornirali su nalog i preuzeo sam posiljku bez dodanog placanja. Sve kulturno, fino, uredno proslo,sa obje strane.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Narucio pocetkom februara dvije posiljke na Aliju, danas je stigla jedna. Tracking je bio nenormalan...
Meni se posiljka sa eBeya seta od Guangdzonga i Donguana preko Pekinga evo mjesec dana. Nije mi jasno zasto dva puta ide do Pekinga i vraca se..ali ajde samo neka dodje.
Trebale bi mi ove spirale:
https://www.amazon.de/-/en/Eibach-Pr.../dp/B007G88LTG
Ali kad smo računali preko eBay-a, dođu bukvalno duplo skuplje (260-280e) kad se uračuna poštarina, PDV, carina, špedicija, a i na eBay-u su skuplje nego na Amazonu.
Drugo, ako bi ih sa ebay-a poslali kao 2 odvojena paketa, da li bi se onda plaćala špedicija i ostalo, jer su poteške? Možda ih ima u CG, ima li ko da dovozi/uvozi Eibach ili generalno djelove/robu iz Njemačke, a da nisu cifre sve x2 u odnosu na cijene tamo?
(nečitko)
https://www.facebook.com/ivan.raznatovic.5
Javi se njemu, može da poruci
imaš li ideju koji?
Last edited by verbalni_fajter; 16-03-21 at 19:00.
(nečitko)
Ima li neko preporuku za neko povoljnije slanje posiljki iz UK. Planet expres mi trazi 52 dolara za posiljku koja vrijedi 6 eura i koja ima 200 grama.
Korustio sam ga iz US nekoliko puta bio je najpovoljniji od 10 do 15 eura sad su izgleda digli cijene zestoko lopurde.
Last edited by Apolo; 17-03-21 at 10:04.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks