Page 280 of 1249 FirstFirst ... 180230270276277278279280281282283284290330380780 ... LastLast
Results 6,976 to 7,000 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    3,548
    Thanks Thanks Received 
    5,833
    Thanked in
    2,797 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Da ne bude da sam samo hetjer vlade. Komplimenti:

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...vih-aktivnosti

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Quote Originally Posted by outline View Post

volio bih da ona bude gost kod Komnenića. slabo se pojavljuje u medijima, a čuo sam od par ljudi sve najbolje o njoj
    Od nje najviše očekujem da preporodi javnu upravu i birokratiju.
    A gostovanje između ostalog kako čuh izbjegava da ne bude da ka nekom mediju naginje, i što radi po cio dan.
    Slagali mene, slagaću i a vas.
    Ali očekujem od nje da bude zvijezda ove Vlade
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

2. The Following 5 Users Say Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    576
    Thanked in
    323 Posts

zamisli da ljubotinjaninu nije cetinjanka favorit pa jos to da se desi i da stavljamo katanac na krusevo zdrijelo :*

4. The Following 5 Users Say Thank You to pumba For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,548
    Thanks Thanks Received 
    5,833
    Thanked in
    2,797 Posts

A mnogo bi bilo što jes jes pristrasan sam što ću priznajem
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

6. The Following User Says Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

toliko dobrih stvari sam čuo. prije svega kako se ophodi prema ljudima, preko ideja koje ima da poboljša stvari ođe do toga da je veliki kralj od osobe. sagovornicima sam reka' da bih za džabe radio u ministarstvu kojem rukovodi

Тapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

8. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    349
    Thanked in
    180 Posts

Zdravko jebe i ne vadi...

Sto on vise jebe, Manda sve glasnije prica... ne znam mozda misli da nekog zastrasi sa tim...

Jos jednom Zdravko odigrao majstorski..

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

S obzirom da sam i sam bio za promjene (pzp) i evo proslo je skoro 4 mjeseca od formiranja nove vlade, mogu reci da za sad uopste nisam zadovoljan, cijene goriva opet vece nego u regionu, zaduzeni dodatnih 750 miliona, niko sem Ljora iz Ulcinja nije uhapsen, a i on je pusten poslije par sati, Ura i Dritko su nam prodavali pricu kako nam je DPS unistio ekonomiju jer su ljetos drzali zatvorene granice, a evo oni nam unistise zimsku, a kako su krenuli i ljetnju ce, Dritko baca fore po televizijama, Braticka prica vise o baki neko o nekim rijesenjima, Krivokapic ka i vazda totalno nespremne odgovore daje, za sad po meni nisu nista bolji od prosle vlasti, ali ajde da vidimo, mladi su jos, mozda im treba dat jedno 10-15 godina dok se priviknu na rad, s obzirom da su 30 godina uzimali plate i bojkotovali skupstinu.

Sent from my SM-A505F using Tapatalk
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

Thanks Thanks Given 
    9,020
    Thanks Thanks Received 
    6,485
    Thanked in
    2,539 Posts

Unistise nam zimsku?
    Pa meni je apartman bio izdat od 27og decembra do 17 februara svaki dan.
    Nisam ni ja zadovoljan ali sam realan. Promjene se tek mogu osjetit kroz par godina. Druga stvar, racunaj da bi nas dps dodatno zaduzivao i morao bi i dalje da obskrbljuje sve lopove i parazite koju su nakalemljeni. Siguran sam da se stedi na te stavke makar pola miliona dnevno

Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk

12. The Following User Says Thank You to kaemSe For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

a ove cijene goriva? podsjetise me sad na tviteru kako su URA i SNP govorili da drzava treba da smanji akcize i da vlast (tada dps) visokim cijenama goriva puni rupe u budzetu. A cijena goriva od Nove skocila za 14-17 centi po litru.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

U jednom trenutku zatvorise sva skijalista, hotele, kafice i restorane, plus zaustavise medjugradski prevoz, sve pod izgovorom da se korona siri po skijalistima... Ne znam jesu li i oni zadovoljni zimskom sezonom?

Sent from my SM-A505F using Tapatalk
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

Thanks Thanks Given 
    1,658
    Thanks Thanks Received 
    2,616
    Thanked in
    1,182 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...apiceve-ucjene

Sto je ovo nema ko ga ne napada

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

to više govori o njima i SNP je krenuo stopama DFa. kvalitetno gašenje partije

Тapatalk

Thanks Thanks Given 
    7,349
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Momci neka što sam juče falio Srzentićku, no ću još danas da branim Vladu. Cijene goriva su porasle jer je porasla cijena nafte, varira kurs EUR/USD. Ni kad pojeftini nema nikakve veze sa Vladom. Metodologija za cijene je takva da se samo ubacuju cifre, ista se ne mijenja. Smanjiti akcize? Nije realno na ovaj deficit.
    Spaićeva priča o budžetu i uštedama. Ajd dabogda, mada sam malo nevjerni Toma... Ali ako uspije izgurat kapa dolje. Neka izgura pola planiranog super. Neće to baš lako odit kas što on misli.
    I da se razumijemo, moja uloga je ođe da je hejtujem vladu, tako da momci radite svoj posao! Prvo @SKOJ i @Hell Raiser, pa ostali
    Najbolje ja umjesto vas da je falim. Makse...
    Last edited by Gagarin; 16-03-21 at 11:10.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by retype_htc View Post

Koliko ja znam, Šćekić je i ranije bio lider pro-Vučić/pro-DF krila u SNP?

Thanks Thanks Given 
    7,349
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Quote Originally Posted by retype_htc View Post

Postave ga u Vladu za direktora Fonda zdravstva i on krene da ih jaše. A neka je, merak mi je. Pa viđi na koliku lojalnost Vladi možeš računat od njega. Što misliš između partijskog interesa i interesa Fonda i države koji će birat?

Kako je zborio Nikola I "Ne brini neće mi ništa loše učinjet, ništa mu nisam valja".

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Postave ga u Vladu za direktora Fonda zdravstva i on krene da ih jaše. A neka je, merak mi je. Pa viđi na koliku lojalnost Vladi možeš računat od njega. Što misliš između partijskog interesa i interesa Fonda i države koji će birat?

Kako je zborio Nikola I "Ne brini neće mi ništa loše učinjet, ništa mu nisam valja".
    Frka je u SNP, svi poslanici su na jednoj strani, dok su Joković i, evo, rekao bih, Šćekić, čvrsto za DF.

21. The Following User Says Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    635
    Thanks Thanks Received 
    329
    Thanked in
    204 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Frka je u SNP, svi poslanici su na jednoj strani, dok su Joković i, evo, rekao bih, Šćekić, čvrsto za DF.
    Šćekić je uhljebio priličan broj glasača u Beranama,just saying,prepoznao se čovjek...

Snp od antifašizma do četništva,a kašičica od DF-a sve manja...

...I’ll always be that kid
    With the rolled up socks...

23. The Following User Says Thank You to ToJeMojBrat For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Momci neka što sam juče falio Srzentićku, no ću još danas da branim Vladu. Cijene goriva su porasle jer je porasla cijena nafte, varira kurs EUR/USD. Ni kad pojeftini nema nikakve veze sa Vladom. Metodologija za cijene je takva da se samo ubacuju cifre, ista se ne mijenja. Smanjiti akcize? Nije realno na ovaj deficit.
    Spaićeva priča o budžetu i uštedama. Ajd dabogda, mada sam malo nevjerni Toma... Ali ako uspije izgurat kapa dolje. Neka izgura pola planiranog super. Neće to baš lako odit kas što on misli.
    I da se razumijemo, moja uloga je ođe da je hejtujem vladu, tako da momci radite svoj posao! Prvo @SKOJ i @Hell Raiser, pa ostali
    Najbolje ja umjesto vas da je falim. Makse...
    aha, znali smo mi to kao i svi sto su znali kako se formiraju cijene naftnih derivata. Ali tada je bila prica, i pored toga sto se znalo, da treba da se smanje cijene akciza...da DPS puni budzet tako...pa evo sad su oni dosli na vlast i? Sve isto rade kao i DPS. Micu DPS kadrove, zaposljavaju svoje...vidjecemo te ustede cuvene. Sezona je pred vratima mi ne mrdamo - ni zeru. Pogledaj hrvate koje kampanje i sve a mi - ne postojimo na turistickoj mapi. A da, BIH i Srbija ce kod nas ove godine ljetovat pa cemo se provuc nekako.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...i-sat-25-marta

Prvi premijerski sat u mandatu predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića biće održan u četvrtak, 25. marta.

što će biti vesele ođe kad udare braća iz DPSa i DFa po premijeru

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Demokrate i URA misle isto što i SNP ali mudro ćute i trpe.Nešto ne vidim da birači Demokrata brane Zdravka.Tamo je hiljade mladih obrazovanih ljudi sa fakultetima koji nemaju posao dok Zdravko ne smanjuje staru administraciju nego je i dalje finansira.

Thanks Thanks Given 
    7,349
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Uz Šćekića, koji se ljuti na Krivokapića što ga izbrlja na početak posta ima još nekih koji na drugi način govore o rekonstrukciji.

„Mislim da je dobra okolnost da je u Crnoj Gori zrelo za promjenu platforme za buduće djelovanje. Do danas smo uglavnom djelovali na platformi koja je bila suverenistička, procrnogorska i koja je bila demarkaciona linija u odnosu na drugu platformu koja je bila anticrnogorska. Sada je trenutak da jasnije definišemo proevorpsku plaformu i siguran sam da će se uz DPS naći i neke partije, uključujući i one koje danas čine vladajuću koaliciju, koje bi mogle prihvatiti i koje suštinski prihvataju Crnu Goru kao građansku državu, multietničko društvo i buduću članicu EU“, istakao je predsjednik države.
    Nećemo bit mnogo stariji.

Thanks Thanks Given 
    7,349
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    aha, znali smo mi to kao i svi sto su znali kako se formiraju cijene naftnih derivata. Ali tada je bila prica, i pored toga sto se znalo, da treba da se smanje cijene akciza...da DPS puni budzet tako...pa evo sad su oni dosli na vlast i? Sve isto rade kao i DPS. Micu DPS kadrove, zaposljavaju svoje...vidjecemo te ustede cuvene. Sezona je pred vratima mi ne mrdamo - ni zeru. Pogledaj hrvate koje kampanje i sve a mi - ne postojimo na turistickoj mapi. A da, BIH i Srbija ce kod nas ove godine ljetovat pa cemo se provuc nekako.
    Aha i vratiti ženama od 50 godina doživotne naknade da popravimo nataluete i da ne plače Željka Colmar. Opozicioni folklor, naravno...

Što se desilo u vegasu, ostaje u Vegasu. Što si kenjao kao opozicija, ostaje u opoziciji .

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Ја не знам што ови из дф-а не скупе м..а па покрену изгласавање неповјрења влади или не подрже буџет. .. Мада биће да их немају него да само лају...

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Aha i vratiti ženama od 50 godina doživotne naknade da popravimo nataluete i da ne plače Željka Colmar. Opozicioni folklor, naravno...

Što se desilo u vegasu, ostaje u Vegasu. Što si kenjao kao opozicija, ostaje u opoziciji .
    Ali ne moze sto si kenjao u opoziciji ostaje tamo. Nije se trazila promjena da bi bio milan umjesto petra.
    Ako si pricao nesto, zato su te glasali. A ne sjutra, taman ko DPS, kriva rusija, srbija ili u medovom slucaju, ljudi gusteri.
    Ne moze da poreski dug bude 700 miliona jer ne naplacujes prijateljima, pa ovamo prazan budzet.
    Niko ne pominje da smo placali litar alkohola 27 eura u sred pocetka panike oko pandemije. Ni to nisu sklonili. A akciza se drzi jer samo kafane rade u ovoj drzavi. Ljudi traze srecu u alkoholu, pa ajde da na njihovoj bijedi uzmemo pare.
    Drzava se primarno finasira od poreza i prireza, pa tek onda akciza.
    Ne rjesavamo probleme gradskog i medjugradskog saobracaja da bi se narod vozio, a budzet punio.
    Pa kad izbace placeni porez i ekonomsku aktivnost vidis da jedno berane plati koliko osrednji butik u PG za godinu dana.
    Ne ide to bas tako

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

dakle

https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...nila-kandidate

Novi Odbor direktora Elektroprivrede Crne Gore činiće: Milutin Đukanović, Nenad Marković, Aleksandar Dožić, Milun Božović, Jovan Radošević, Mirjana Čizmović i Rajko Radusinović.
    Tako je danas odlučila Skupština akcionara EPCG.

Nakon Skupštine održan je konstitutivni odbor i Milutin Đukanović je izabran za predsjednika Odbora direktora.
    Ovaj sastav je drugačiji u odnosu na imena koja je predložio ministar za kapitalne investicije Mladen Bojanić.
    U Odboru direktora koji je Vlada usvojila u četvrtak bili su Đukanović, Dožić i Radusinović, dok su jučerašnjom odlukom Vlade izbačeni Martin Ćalasan, Veljko Vasiljević, Marko Živković i Saša Miličić.

i onda imamo reakciju

https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...akav-zasluzuje

Poslanica Pokreta za promjene Branka Bošnjak kazala je da je jutros na predlog premijera Zdravka Krivokapića promjenjena odluka Ministarstva kapitalnih investicija o imenovanju članova Borda direktora Elektroprivrede kako bi iz novog saziva bio izbačen kandidat te partije Veljko Vasiljević i još tri člana.
    Ona je navela da se protiv ovakve odluke premijera pobunilo nekoliko ministara, kao i da će Krivokapić od Pokreta za promjene "dobiti odgovor koji zaslzžuje.

Skupština akcionara na kojoj je Vladinih 99 odsto glasova predstavljao, državni sekretar Ministarstva kapitalnih investicija Marko Perunović, je za članove borda imenovala Milutina Đukanovića (DF), Aleksandar Dožić (DF), Nenad Marković (SNP), Jovan Radošević (predstavnik sindikata), Milun Božović (bivši rukovodilac u Crnagoraputu, za kojeg u PzP-u smatraju da je donedavno bio u DPS-u), Mirjana Čizmović (docent ekonomije bliska udruženju Ne damo Crnu Goru i inženjer Rajko Radusinović (Ne damo Crnu Goru).

"Očigledno je, sad već po ko zna koji put da Krivokapić ne drži riječ i ne poštuje ni svoj princip niti javni interes. Poigrava se sa uglednim i ostvarenim ljudima koji imaju sve reference i istaknuti su stručnjaci u svojim oblastima, da bi kreirao svoj interesni lobi ili radio u interesu nekog lobija koji će kontrolisati najznačajniji crnogorski resurs. Čak ide toliko daleko da dojučerašnje istaknute članove DPS-a stavlja u Bord EPCG kao najznačajnijeg privrednog subjekta Crne Gore. Takodje, stav Vlade je bio da ne mogu penzioneri biti u bordovima, pa su odbili neke vrhunske stručnjake i profesore UCG, ali kada je u pitanju Krivokapićev interes onda i taj stav više ne važi. On se sa tolikom lakoćom poigrava sa ljudima da je to nedopustivo, da ne kažem neku grublju riječ", kazala je Bošnjak.

Thanks Thanks Given 
    6,074
    Thanks Thanks Received 
    6,604
    Thanked in
    3,149 Posts

Da li je ikad uradjen pregled ili ispitivanje strukture politickih partija u CG po etnickoj pripadnosti? Posebno me interesuje profil Demokrata. Nije bas za ovaj topik al eto.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Page 280 of 1249 FirstFirst ... 180230270276277278279280281282283284290330380780 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)