Pocele prije godinu dvije da se nose maxerice (dvojka), sin mi pokazuje slike "vidji kako su dobre, izasle skoro,..." reko, sine, tata ti je to nosio dok ti nisi bio ni u desetogodisnji plan![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Prve makserice '95 još.. Jebenti...
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Maxerice i one Kappa trenerke...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ja 95. prve Nike patike, model Pegasus.
Sestra je imala Nike Icarus.
Gledali su nas ka djecu svercera.
Meni je zena Braca Miranovica (da ne upotrijebim nadimak) donijela Pegasus iz '93. Sto veli Djuzla gledali su me ni da sam kome sto ukra...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ja sam tad fural Reebok “pumparice” cuvene, maxerice sam izbjegavao jer ih je svako imao
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa '96 Aztrek čuveni.. Imao sam sreću da mi je mlađi stric bio pomorac u to vrijeme..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Nikad za nikad nijesam htio da śedem na motor kad je nudio đeci iz komšiluka vožnju do stadiona i nazad... Trika nije bilo...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Sjecam ih se. Reebok nista manje nijesu bile popularne (i skupe).
Reebok su imale vazdusni jastucic u djonu u obliku saca.
Bile su i te pumparice, sa pumpicama na jeziku patike.
Kad napumpas, stezu se iznad pete.
To je tada bilo cudo.
A tek Puma Disk...umjesto vezica su imale mehanizam za stezanje, bio je jedan krug na risu patike, izvrtis ga i tako se stegnu. To je tada bilo kao vanzemaljske patike.
Last edited by DJuzla; 15-03-21 at 11:05.
I njih sam imao i cuvene Asics Gel
Air max, posebno 180, Puma disk i Huarache... Kakav je to haos bio... E da mi je u to vrijeme bilo Jordanke nabavit...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
a onda su se pojavile kineske kopije dovlacene iz Budimpeste i Sofije Reebok Rebook Rebonk R33bok...
She is only here to annoy herself!
Ista situacija sa Huarache, moj drug i odjeljenja, pg gimnazija, II smjena, 7. cas. Pozurio on da stigne bus insacekali ga kod kapije u onu kalamracinu neka trojica... Dan danas mi je zao te ih ne locirasmo...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Neki su ovdje dobro živjeli gladnih 90ih.
tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
Cokolada koja se u pleh pravila od mlijeka u prahu, cekanje mlijeka ispred mljekare u 4 ujutro (samo 1 ili 2l se moglo dobiti po osobi i to je bilo za mladjeg brata). Razliciti domaci sokovi sa bekim receptima ni iz cega... Eh...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Mi smo patike uzimali u Eurocom
Mi smo bili podstanari devedesetih, tako da su moj vrhunac bile Wink patike
Tek sam pred kraj osnovne skupio novca preko djecijeg dodatka da trgujem neki oridjinale - plave Nike, nosio sam ih 2 godine dok se nisu skroz raspale.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Mi smo med i krem pravili, dok su neki nosili vidim Puma disk
Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Polako, jedno je prisjecati se cega je bilo, a drugo sta se imalo...
Ja licno tek nedje u 3. ili 4. razdredu gimnazije sam skupio za Air Max 3 i sto rece kolega gore - nosio ih i cuvao ka ovi u glavi...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks