Page 277 of 1249 FirstFirst ... 177227267273274275276277278279280281287327377777 ... LastLast
Results 6,901 to 6,925 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    7,356
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Pa jeste, treba ljude koji im ne odgovaraju da zadrže malo duže, par godina o trošku poreskih obveznika, čisto da se ljudi ne potresaju

Kakav je to samo ostatak starog komunističkog mentaliteta, da posao mora da ti bude garantovan pa kako god da radiš. Pogledaj samo po Zapadu koliko često se savjetnici ili pomoćnici ministara otpuštaju ne mjesecima, nego sedmicama nakon što dobiju mjesto.

To je naše Šredingerovo zapomaganje, kuku vidi nesposobne ljude u vladi, a kuku, vidi kako ih odmah otpuštaju!
    Moguće da si u pravu. Ovo je onaj što si rekao da je laž da je dao ostavku. Ali eto, kad izbaciš čovjeka sa posla (kad on da ostavku) pustiš ga da uzme stvari iz kancelarije. I jaknu. Takvi su adeti među normalne ljude. Možda da ga izbiju, valja se...?

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    A ovo je vrhunska reklama za DPS

https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...jelili-milione

Menadžeri koji su tu decenijama i krčme državno ni da im je babovina (maa bi nju bolje čuvali svakako).

Kako raspetljati Plantaže sa ugovorenim otpremninama?
    Tuga što učinješe skakvci iz DPS od ove lijepe države.

ent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Pokušah postaviti kako se iskakiše po čovjeku da neće da ga puste u ofis stvari da uzme. Kakve veze Plantaže imaju? Oćemo li da bilo koji kiks vlade da dajemo kontraargument što je DPS radio?

Ja bi iskreno najradije na skupštini akcionara donio odluku o prodaji kompletne imovine Plantaža novoj državnoj firmi PlantažeMNE za iznos duga prema dobavljačima i duga za zarade i ostavio firmu sa radnicima bez imovine. Nova firma bi preuzela to što valja od radnika, sa novim ugovorima bez astronomskih otpremnina i zarada i postavio poslovanje firme na zdrave osnove.

Zamisli zadržat je ovako sa ovim otpremninama, brojem zaposlenih i ludilima raznim koje je DPS menadžment napravio...

Jesi li siguran da ćeš naći budale koji će donijeti takvu odluku, ako nađeš javi mi da mi nešto potpiše
    Simpatično je ovo za mijenjanjima i preimenovanjima. Samo imaj u vidu da ako oćeš da prodaš novoj državnoj firmi treba odluku da donese skupština akcionara. A država kao povezano lice nema pravo glasa. Pa treba da ti izglasaju manjinski akcionari da dobijaju nula/ zero. Eo trče.
    A ako ispregovaraš da im se otkupe akcije posle toga, ulaziš na klizav teren.
    Druga stvar je da svu imovinu moraš da izneseš na tender. Pa ko da više. Inače zatvor.
    Treća stvar je šta će biti sa bivšim vlasnicima zemljišta u slučaju promjene vlasništva? Na kraju Plantaže imaju samo korištenje, vlasnik je Opština Podgorica.

Očekujte gomilu troškova i oko Montenegro erlajnza, ali kada dođu za godinu dvije, vjerovatno incijatori ideje sa novom firmom biće daleko, daleko...

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Ja ne umijem, priznajem nisam učio školu za to. Bješe neke 1972. u jednoj zemlji za dva mjeseca vakcinisano 18 miliona ljudi. Ta zemlja imala je lošije puteve, niđe interneta i sličnih sokoćala. A zvala se SFRJ.
    Mada bješe to ozbiljna zemlja. U takvoj zemlji ministrica JeBoBO bi nakon cirkusa kada je u zaraženu zonu pustila gomilu popova, a zaražene pustila napolje, vjerovatno nakon toga, ako bi imala ludu sreću, bila seoska doktorica. Posle malo zatvora.
    Kod nas je postala ministrica. I onda od nekoga ko je napravio onakav cirkus kad je Amfikohije umro mi očekujemo nešto...

Ne znam ni ja kako treba vakcinisati... ali vidiš onu zvijezdu tamo, e, poletiš na krilima mašte i držiš kurs dva prsta desno od nje i taman prije jutra dođeš u ovu fantastičnu zemlju...

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Moguće da si u pravu. Ovo je onaj što si rekao da je laž da je dao ostavku. Ali eto, kad izbaciš čovjeka sa posla (kad on da ostavku) pustiš ga da uzme stvari iz kancelarije. I jaknu. Takvi su adeti među normalne ljude. Možda da ga izbiju, valja se...?
    Ja i dalje tvrdim da ostavku tada nije bio dao. To o jakni i kancelariji, vidim opet smo se navukli na DPS/CdM priču kao na neporecive činjenice?

Thanks Thanks Given 
    7,356
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Ne znam ni ja kako treba vakcinisati... ali vidiš onu zvijezdu tamo, e, poletiš na krilima mašte i držiš kurs dva prsta desno od nje i taman prije jutra dođeš u ovu fantastičnu zemlju...
    Nije druze fantasticna zemlja nego ova zemlja prije 50 godina. I sva Crna Gora je tada vakcinisana za dva mjeseca. Trenutno ne mozemo potrositi ni postojece vakcine, za 10 dana vakcinisano 2000 od 10.000 stanovnika starijih od 80 godina. E za to cu se zaklet da bi umio vise no 200 dnevno.
    Dokaz je ovo koliko smo kao drustvo regresirali, proporcionalno toliko postala je uticajna crkva, ali to je vec druga tema.
    Sa ovakvom ministarkom zdravlja u pandemiji najveca mi je nada sopstveni imunitet

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

5. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,356
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Ja i dalje tvrdim da ostavku tada nije bio dao. To o jakni i kancelariji, vidim opet smo se navukli na DPS/CdM priču kao na neporecive činjenice?
    Izgleda da ponekad ne slazu? U ovoj temi nisu slagali. No sto cini covjek iapred kapije sa vojim policajvem? Hekla milje za televizor?

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    408
    Thanks Thanks Received 
    1,289
    Thanked in
    873 Posts

Gagarine pomalo pretjerujes sada. Poredjene SFRJ i danasnje situacije, te bilo kakva prica u tom kontekstu je totalno bez smisla.

Pricamo o zemlji u kojoj je narod imao povjerenje u zdravstveni sistem, u kojem smo imali sopstvenu proizvodnju, nuklearni program, neke od najboljih naucnika u svijetu, zemlju u kojoj nismo tek tako slusali ono sto nam se kaze sa drugih strana vec na osnovu sopstvenih istrazivanja donosili zakone/zakljucke i slicno.
    I ti nadjes da uzimas SFRJ vakcinaciju i poredis sa danasnjim vremenom?

Nemoj me pogresno shvatiti, ne branim nikoga ali samo zelim da ilustrujem koliko je to smijesno... Da li bi moglo brze? Slazem se, definitivno bi al' i dalje nema teoretske sanse da se kod nas vakcinise vise od 30-35% stanovnistva kako god da okrenes.

Meni isto tako nije uopste jasno zasto se velika vecina ljudi tripuje da je vakcinacija "be all - end all".
    Last edited by beatnological; 13-03-21 at 17:45.

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    101
    Thanked in
    52 Posts

Nema što ovo je ekstra povoljno. Plati se 14 eur/m2. A ne no će u hotel Premijer na 100 metara odatle što su oni prethodni lopovi ugovorili na tender po 10 eur/m2. U pravu je sve Bojanić, domaćinski se treba odnositi...
    Jesi li to mrtav ozbiljan uporedio kancelariju jednog ministarstva, koje treba maksimalno da gleda da ustedi troskove, tak oda je totalno nebitno dje im je sjediste, i jednu komercijalnu kompaniju, koja se inace smjestila u biznis centar CG?

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Izgleda da ponekad ne slazu? U ovoj temi nisu slagali. No sto cini covjek iapred kapije sa vojim policajvem? Hekla milje za televizor?

Stoji čovjek ispred kapije, znači nisu ga pustili u kancelariju za jaknu? Imaš svijetlu budućnost u pisanju scenarija za bolivudske trilere

A sad ja tebe nešto da pitam. Zašto fotograf čeka sakriven u kolima pored kapije da dođe taj kadar na posao da ga slika?

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Nije druze fantasticna zemlja nego ova zemlja prije 50 godina. I sva Crna Gora je tada vakcinisana za dva mjeseca. Trenutno ne mozemo potrositi ni postojece vakcine, za 10 dana vakcinisano 2000 od 10.000 stanovnika starijih od 80 godina. E za to cu se zaklet da bi umio vise no 200 dnevno...
    To je bila zemlja u kojoj si mogao da obaviš prisilnu vakcinaciju, što danas, ovdje i u Evropi, niko ne može i ne smije da radi. Nego ima da čekaš dok se svaka baba od 80 godina ne ispriča sa komšinicom je li bolja Sinepharm ili Sputnik.

Thanks Thanks Given 
    7,356
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

To je bila zemlja u kojoj si mogao da obaviš prisilnu vakcinaciju, što danas, ovdje i u Evropi, niko ne može i ne smije da radi. Nego ima da čekaš dok se svaka baba od 80 godina ne ispriča sa komšinicom je li bolja Sinepharm ili Sputnik.
    Ko kaže da nema obavezne vakcinacije? U Crnoj Gori je obavezna za djecu npr. I u dosta evropskim zemalja. Kad može za djecu možeš dodati i za Covid.

https://www.istinomer.rs/facebook-pr...a-vakcinacija/

Nego, bojim se ja nečeg drugog. Loše su postavili stvari, a počinjem da sumnjam u skrivenu političku opstrukciju. Posebno kada sam čuo stavove o vakcinama nekoliko "vjernika". Dok ne vakcinišeš babe 80+ drugi ne mogu? Sprdaju li se oni?
    Last edited by Gagarin; 13-03-21 at 18:07.

Thanks Thanks Given 
    7,356
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Quote Originally Posted by LazarusNk View Post
    Jesi li to mrtav ozbiljan uporedio kancelariju jednog ministarstva, koje treba maksimalno da gleda da ustedi troskove, tak oda je totalno nebitno dje im je sjediste, i jednu komercijalnu kompaniju, koja se inace smjestila u biznis centar CG?
    Jesam, što? Da ne dolaze ljudi u te kancelarije direktora karte da kupuju?

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Ko kaže da nema obavezne vakcinacije? U Crnoj Gori je obavezna za djecu npr. I u dosta evropskim zemalja. Kad može za djecu možeš dodati i za Covid.

https://www.istinomer.rs/facebook-pr...a-vakcinacija/

Nego, bojim se ja nečeg drugog. Loše su postavili stvari, a počinjem da sumnjam u skrivenu političku opstrukciju. Posebno kada sam čuo stavove o vakcinama nekoliko "vjernika". Dok ne vakcinišeš babe 80+ drugi ne mogu? Sprdaju li se oni?
    A u kojoj je to zemlji u Evropi obavezna ili prinudna kovid vakcinacija?
    Last edited by SKOJ; 13-03-21 at 18:11.

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Dok ne vakcinišeš babe 80+ drugi ne mogu? Sprdaju li se oni?
    evo koje su prioritetne grupe za vakcinaciju

https://www.covidodgovor.me/me/imuni...oritetne-grupe

dio odgovornosti je na Vladi jer su trebali da edukuju ove ođe o vakcinaciji. međutim, pričamo o osobama koje su ljetos smatrale da su vrapci ubijeni usled 5G mreže a ne zbog nevremena. doktori neće da se vakcinišu. za to nije kriva JBB no narod koji je ograničen kao balkon. ču mene narod
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    671
    Thanks Thanks Received 
    672
    Thanked in
    445 Posts

Čini mi se da u ovom trenutku neka baka iz (neka bude) Medjedje kaze nesto lose o nasem bogougodnom Zdravku, da bi se zacula skripa ormara u njenoj mracnoj sobi iz kojeg bi izasao Skoj - " nisu u pravu bako, 30g ..."
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

16. The Following 7 Users Say Thank You to Markys For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    101
    Thanked in
    52 Posts

Jesam, što? Da ne dolaze ljudi u te kancelarije direktora karte da kupuju?
    E blago ti u pamet

A u kojoj je to zemlji u Evropi obavezna ili prinudna kovid vakcinacija?
    Upravo tako, u Njemackoj znam da je na dobrovoljnoj osnovi, jos uz to moras da potpises dokument da si samo ti odgovoran za bilo kakve nuspojave.

Thanks Thanks Given 
    7,356
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

OK, kad vakcinišemo po 200-300 dnevno i kad je to u redu da se i ja složim sa tim. Sa revakcinom će nam za 50% populacije trebati ovim tempom nekih 7 godina, pa lagano kad se stigne. Nije cukar u vodu. Samo, nemojte se čuditi kad ne bude gostiju na ljeto sa 400+ zaraženih (malo nas klima i boravak napolje pogura).
    Usput, pogledajte npr vlast u Srbiji ne skidaju se sa TV i kampanja za vakcine na svakom mediju. Kod nas niđe.

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    651
    Thanked in
    301 Posts

Stoji čovjek ispred kapije, znači nisu ga pustili u kancelariju za jaknu? Imaš svijetlu budućnost u pisanju scenarija za bolivudske trilere

A sad ja tebe nešto da pitam. Zašto fotograf čeka sakriven u kolima pored kapije da dođe taj kadar na posao da ga slika?
    Cekaj, bas ce ti odgovoriti hahahaha... a neka, vidis kako je upro od avgusta ne tuli se sa foruma...

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Kakve veze Plantaže imaju? Oćemo li da bilo koji kiks vlade da dajemo kontraargument što je DPS radio?

Jesi li siguran da ćeš naći budale koji će donijeti takvu odluku, ako nađeš javi mi da mi nešto potpiše
    Simpatično je ovo za mijenjanjima i preimenovanjima. Samo imaj u vidu da ako oćeš da prodaš novoj državnoj firmi treba odluku da donese skupština akcionara. A država kao povezano lice nema pravo glasa. Pa treba da ti izglasaju manjinski akcionari da dobijaju nula/ zero. Eo trče.
    A ako ispregovaraš da im se otkupe akcije posle toga, ulaziš na klizav teren.
    Druga stvar je da svu imovinu moraš da izneseš na tender. Pa ko da više. Inače zatvor.
    Treća stvar je šta će biti sa bivšim vlasnicima zemljišta u slučaju promjene vlasništva? Na kraju Plantaže imaju samo korištenje, vlasnik je Opština Podgorica.

Očekujte gomilu troškova i oko Montenegro erlajnza, ali kada dođu za godinu dvije, vjerovatno incijatori ideje sa novom firmom biće daleko, daleko...
    Kako to misliš kakve veze Plantaže imaju?

Pa jel bitniji taj tamo neki lik koji je zovnuo novinare da ga slikaju kako ga ne puštaju u MO, što bi reko Kesić kme kme... ili to što je Plantaže bivši menadžment doveo pred stečaj?

Plačeš zbog nekog kogs je ova vlada imenovala pa razriješila, a navijaš da ovu državu odere svaki dps uhljeb koji je imao nekakav ugovor nenormalan sa benefitima nepoznatim običnim smrtnicima.

Kako bi ti riješio probleme u Plantažama, usuo još 30 milki poreskih obveznika da se isplate otpremnine DPS uhljebima?? Neki drugi predlog, baš me zanima tvoj stav....

Što se ne bi imovina izdala nekoj drugoj firmi npr., naravno na osnovu odluke skupštine akcionara? Stečaj je taman opcija ako neće radnici da potpišu anekse ugovora kojim se odriču otpremnina većih od minimalnih predviđenih zakonom.

Što ne bi akcionari donijeli odluku da se osnuje nova firma sa istim akcionarima koja bi upravljala imovinom?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Last edited by kimmi; 13-03-21 at 18:50.

21. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,356
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

[QUOTE=SKOJ;5544583] Zašto fotograf čeka sakriven u kolima pored kapije da dođe taj kadar na posao da ga slika?[/QUOTE

Zato što prima platu da sačeka slikanje.
    Ne vidim da je Šaranović ovo demantovao.
    Ovako nešto stvara lošu reputaciju Vlade. Ako bi neko trebalo da dođe da radi, a da nije sa biroa ili iz stranke, već neko ko se ostvario. I treba da napusti neki posao kojim se bavi. Za što? Da ga otpile posle mjesec dana ako im se ne sviđa? Za sada je Krivokapić škartirao 3+ savjetnika (ovo plus jer je jednoga 2x škartirao). I sad ovoga. Dodajte ono ispaljivanje Đurovića deset minuta prije pressa, đe mu je sms-om javio da neće biti ministar, a prije toga su Krivokapić i Dritan legli na čovjeka da uđe u vladu i jedva ga ubijedili.
    Takav odnos prema saradnicima i nesigurnost posla gdje te lagano šutnu nije nešto što će privući ljude da budu dio tima. Teško možeš pridobiti kvalitetne.

Thanks Thanks Given 
    7,356
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Kako to misliš kakve veze Plantaže imaju?

Pa jel bitniji taj tamo neki lik koji je zovnuo novinare da ga slikaju kako ga ne puštaju u MO, što bi reko Kesić kme kme... ili to što je Plantaže bivši menadžment doveo pred stečaj?

Plačeš zbog nekog kogs je ova vlada imenovala pa razriješila, a navijaš da ovu državu odere svaki dps uhljeb koji je imao nekakav ugovor nenormalan sa benefitima nepoznatim običnim smrtnicima.

Kako bi ti riješio probleme u Plantažama, usuo još 30 milki poreskih obveznika da se isplate otpremnine DPS uhljebima?? Neki drugi predlog, baš me zanima tvoj stav....

Što se ne bi imovina izdala nekoj drugoj firmi npr., naravno na osnovu odluke skupštine akcionara? Stečaj je taman opcija ako neće radnici da potpišu anekse ugovora kojim se odriču otpremnina većih od minimalnih predviđenih zakonom.

Što ne bi akcionari donijeli odluku da se osnuje nova firma sa istim akcionarima koja bi upravljala imovinom?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    U prethodnom postu sam pokušao objasniti da "neki lik što ga ne puštaju na posao" prave loši reputaciju vladi. Jedan je to sažeo u "može ali plata četri godine unaprijed" na ponudu da pređe u državni sektor. Okrenuo na šalu, a objasnio im da se boji da mu ne preimenuju državni organ koji bi vodio ako bi radio kako misli da treba, a ne kako mu se naredi. Da ne dužim... Kapiraš na što mislim. Samo da se ne čudite na partijsko zapošljavanje, jer se niko ne zalijeće. Loša reputacija poslodavca. Lako se okliznut na njegovu riječ.

Nego, kad smo kod Plantaža. Mogao bi cijeli topic o tome. Meni prebacivanje sa jedne na drugu firmu kao rješenje podsjeća na Cijenu komerc i Cijevnu Commerce kad su ispalili neke povjerioce, a prenijeli imovinu. Tada su se ljudi za glavu fatali kako je to prošlo i neko će sigurno otići u zatvor zbog takvih stvari.
    Elem, ovdje imaš neke ugovore o radu koje želiš zaobići prepakivanjem firme u drugu slično kao sa MA. Kad je već tako, ispali i banke. Što je razlika? Ono su DPS uhljebi koji ti se ne sviđaju? Ne sviđaju se ni meni. Pa, fino se sjedne i pregovara. Većina više voli posao od otpremnine, vjeruj. Usput, vidjećemo što će biti sa radnicima MA. Tu je vlast imala komfor da pusti da firma "ugine". Pa opet... Nisam siguran što bi bilo na sudovima kad uhljebi tuže.
    Takođe, imaš problem sa zemljom. Prvo, ista nije u vlasništvu Plantaža, već Podgorice, a Plantaže imaju korištenje. Može li se prebaciti pravo korištenja bez saglasnosti vlasnika? Ako ne može, dogovaraj sa Vukovićem . Ako prebacuješ vlasnička prava, što je sa bivšim vlasnicima. Da li je zemlja privedena namjeni ili se prometuje, pa onda oni imaju pravo na nju. Jesi li siguran da to može? Gomila je to nepoznatih.
    Kako ubijediti druge akcionare? Kako isplatiti nesaglasne akcionare kojih bi bilo?
    Što bih ja radio. Prvo, već je bilo dovoljno vremena da se odradi revizorski sa nekim iz BIG 4 sa due dilligence i da tačno znamo na čemu smo. Paralelno sjeo sa Sindikatom da vidim šta se može za početak. A ni jedno od ovoga dvoje nije odrađeno koliko sam upoznat.
    Uz dužno poštovanje za sada od Stijovića niđe rešenja. Samo optuživanja prethodnika. Sa pravom, ali daj najavi neko rešenje.
    Ne sviđa mi se priča o preimenovanju generalno. Ako postane praksa za sve ukida bilo kakvu pravnu i socijalnu sigurnost. I kad se bude mijenjala vlast, oćemo li svaki put tako?
    Takođe, niko ne zna krajnje pravne posledice preimenovanja i preslaganja u nove entitete jer ranije nije rađeno. Možda je mačka u džak. A svakako ne pomaže kredibilietu države.

24. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Zato što prima platu da sačeka slikanje.
    Otkud je znao gdje i kad da čeka?

Ne vidim da je Šaranović ovo demantovao.
    Ne vidim da je potvrdio.

Ovako nešto stvara lošu reputaciju Vlade. Ako bi neko trebalo da dođe da radi, a da nije sa biroa ili iz stranke, već neko ko se ostvario. I treba da napusti neki posao kojim se bavi. Za što? Da ga otpile posle mjesec dana ako im se ne sviđa? Za sada je Krivokapić škartirao 3+ savjetnika
    Kuku, vlada zapošljava loše kadrove! Kuku, zašto vlada otpušta loše kadrove! Odluči se za jedno od to dvoje, ne ide kukanje zbog oboje :-)

Što se mene tiče, volio bih da otpusti još 4-5 od ovih što ih je imenovala. Nema garantovanih položaja i plata, ako ne postigneš rezultate ima ko hoće.

Thanks Thanks Given 
    408
    Thanks Thanks Received 
    1,289
    Thanked in
    873 Posts

OK, kad vakcinišemo po 200-300 dnevno i kad je to u redu da se i ja složim sa tim.
    Ko je rekao da je to u redu? Nemoj da mijesas zabe i babe molim te.

Mislim da se vecina slaze da bi vakcinacija trebala da ide brze ali ono sto ti propagiras je ludost, barem trenutno. I oped poredis regularne vakcine i COVID19 vakcinu, a to dvoje ne moze da se poredi ama bas nikako.
    Za par godina kada se COVID19 vakcine istraze detaljnije i kada se budu mozda znali prve moguce nuspojave na duzi rok, onda mozemo da pricamo o obaveznoj COVID19 vakcinaciji.

Pa ni u Kini COVID19 vakcinacija nije obavezna, nemamo sta dalje od toga da idemo (btw vakcinisali su samo 3% stanovnistva do sad).

---
    Edit

Jel' mozes da kazes dal' si za to da se uvede obavezna COVID19 vakcinacija u CG? Jer ako jesi onda nema poente pricati uopste o ovoj temi te se tu sva prica zavrsava, ne poklapaju nam se misljenja i to je to.
    Last edited by beatnological; 13-03-21 at 20:56.

Thanks Thanks Given 
    1,658
    Thanks Thanks Received 
    2,621
    Thanked in
    1,184 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...zete-pomjeriti

Takođe, svojevremeno mi je jedan rođak, koji se malo bavio tim poslovima, dao jedan broj telefona i rekao: “Ovo je taj broj, ako ti se neko javi kad pozoveš, znaj da si prisluškivan”. To sam i uradio i osoba s druge strane se javila i ja sam samo rekao: “Samo ti radi svoj posao i sve će biti u redu”.

Pa ovo ni dijete iz osnovne skole ne bi izjavilo...

Thanks Thanks Given 
    2,097
    Thanks Thanks Received 
    3,722
    Thanked in
    1,564 Posts

Ovo se neko sprdao sa njim.

f6

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

samo trista iljada za rješavanje ovako bitnog pitanja. moglo je ovo bolje. ugrožena je vele Crna Gora od ovakvih ministara

Тapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Page 277 of 1249 FirstFirst ... 177227267273274275276277278279280281287327377777 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)