Sto Daka radi,sou
Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока
Baš "čudno" ali opet nema nikoga iz dps-a![]()
Sto Daka radi,sou
Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока
Pa ovo su scene ljudi. Daka o vucicu a ovaj o branu
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
https://m.cdm.me/politika/adzic-maes...nitih-poslova/
Gledao sam emisiju i nisam bas siguran da je bilo toliko maestralno, no dobro. Klasicna nasa prica nije vazno sto kaze nego ko kaze. Nego interesantna mi je druga stvar, dobijes poziv za suceljavanje, ladno se sakrijes i nakon dva dana dajes svoju verziju istine punu velikih rijeci, a sve krijuci se iza Adzica. E zato postujem Adzica bez obzira slagao se ili ne sa njim ili ne, dok ova dva strucnjaka slavodobitno poentiraju da ce stati tirjanstvu za vrat samo ne znam kako kad ne smiju ni u j... emisiju.
Evo i Knezevic na HitTvit, e sta ovaj covjek prica, sram ga bilo... samo sam pogledao pet minuta u prolazu, ti ljudi su svega mi retardirani, oni ne razumiju bas ni malo... Odradjuje svoju najbolju SPLAC ulogu, bravo Pipune. Amerika, Rusija, Vucic, Kosovo, jedno veliko PIH.
https://www.vijesti.me/tv/emisije/52...celnik-niksica
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ovo ih je izgleda Komnenic zvao da ih riba
Dva sata Komnenovicevih bezuspjesnih pokusaja da baci spicu na relaciji DF- Vlada -Demokrate gosti su elegantno eskivirali. Cak je Kovacevic u jednom trenutku pospremio i Medojevica. Ne znam, momci izgledaju normalno i ako uspiju da se odupru uticajima sa strane i uz pomoc drzave mozda mogu da pokrenu Niksic sa mrtve tacke.
A Vlada i DF inace u odlicnim odnosima pa treba neko da baci spicu? Demokrate umjesto da narodu razoblicavaju i dekonstruisu osovinu zla DPS-DF-Srpska Napredna Stranka oni se prave ludi, to je tacno, zbog toga tesko da ih mogu podrzavat. Koprivica je slobodan covjek sto se tice uticaja sa strane, a za koga radi DF i Kovacevic, koji su i kakvi to uticaji to je drugo. Niksicu je potrebna industrija i fabrike. Niksic nikad nece bit turisticki grad, takodje se nikad narod nece bavit poljoprivredom, oni koji nemaju uslova za to, a nece ni svi koji imaju. DPS je godinama prodavao pricu o turisticko-poljoprivrednoj drzavi, dje se pola ljudi bavi ugostiteljstvom a pola proizvodi hranu koju prodaje tim ugostiteljima. Bajka. Ko se ne uklapa u taj lazni trip moze da putuje, da bude konobar na kruzer ili da vozi kamion u USA. Ili kako Djukanovic jednom rece, mislim da je bila 2015., na pitanje sta misli o masovnom iseljavanju ljudi iz CG za Njemacku, jer je 2014.-2015. bio jedan talas, u smislu, sta uraditi sa nezaposljenoscu, bezperpektivnosti, nezadovoljstvom, on rece Nismo dobili nikakve primjedbe iz Njemacke u vezi toga (sto se nasi iseljavaju tamo)...
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Bice zanimljivo veceras u Reflektoru, vidim da su ovi iz NVO napustili sastanak.
upalih desetak minuta, ovaj momak je jako nekulturan i dere se previše (ne ovaj što je bliže voditeljki nego do njega)
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A sto se radi od ovih NVO majko mila... kakva je ovo prica... kakva je ovo sekta
Ova iz NVO je prilično neznavena za mnoge stvari o kojima je vrlo spremna da raspravlja.
Nema jedne lose stvari oko ovog posla. Niti su ovi iz NVO ista predstavili da je ovo los posao. Zasticeni smo kao tigrovi
Perunović itekako ima, time se bavio u karijeri...
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Ova iz KODa veze nema o cemu prica. Ocekivati da drzava ima kompletnu opremu za zastitu i da ce vizuelno da smeta platforma udaljena 28km, je smijesna.
Bozena prica o elektricnim vozilima u drzavi dje je vecina vozila stara 18 godina i prosjek je euro 3
A ova prica raskinite ugovor pa vidi kako da platite. Kao da ce on iz svog dzepa.
Malo sale... Ako ENI garantuje sa svojih 130 milijardi eura imovine, ima da ga neki primorac skrlja da se naplati od njih
Last edited by Hell Raiser; 23-03-21 at 20:40.
Daleko bolji i ubjedljiviji nastup dvojice sekretara.
Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk
Slažem se.I ja sam uvjek prije slijedio nauku,činjenice nego emocije,kako i reče ovaj Mrdak.Međutim nije svjestan sa koliko je emocija (u nedostatku činjenica i nalaza do kojih su sami došli) stao u odbranu istraživanja i eksploatacije a samim tim i Enija.Sa toliko emocija(a potvrda istih je i nekultura u dijalogu sa ovom iz Green Home) da bi ladno mogao da bude predvodnik neke nove religije, enizma.Lako bi opčinio pristalice koje bi se zvale,enijaši ili enite,kako se kome svidi
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Znači jedini dobar posao koji je odradila bivša Vlada. Pošteno.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Da li jedini ne znam baš, ali da je najbolji sigurno jeste...
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Ovaj Mrdak je pricao kao da je advokat ove firme, znaci to sto je neko potpisao neki ugovor ne znaci da ga nece nedje prekrsiti, ako smo ugovorom zasitceni to je super ali moramo imati i svoj mehanizam za kontrolu a ne da vjerujemo nekome da ce posao odraditi kako treba jer je to strana kompanija koja je bas super.
Nismo u situaciji da trazimo dlaku u jajetu, pa ako nadju naftu neka buse.
"ne prdnjavi, prdnjavo ljudska..."
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks