Potpuno je nesposoban da razdvoji privatno od službenog. U neku ruku je fascinantno koliko je zatucan.
To što si sad napisao nema ama baš nikakve veze sa onim što sam ja napisao.
Zdravko je brat, on je u sasvim drugoj dimenziji.
Bez uvrede ikome, al' covjek je totalno lud. Koliko god mi je bilo drago na pocetku vidjeti ga na mjestu kojem je, jer je odisao nekakvom iskrenoscu i neiskvarenoscu, sad se pocinjem pitati dal' su mu sve na broju. Rekao bih da gospodin ima neki teski psiholoski poremecaj.
A+A, acs, remark, the Genius, zvoncica
Ova Vlada je toliko pričala o višku poslovnih prostora i "nedomaćinskom" uoravljanju i trošenju para na razne kancelarije, i manje-više smo bili saglasni.
Ipak, to im nije smetalo da ToMontenegro smjeste u Capital Plazu, ko zna koliko to košta.
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Do sada smo imali samo kvarne političare, namazane, koji bi majku rođenu prodali za vlast, tako da je Zdravko osvježenje na političkom nebu. Nikad ne znaš što će sledeće izjavit, primijetio sam da je i @outline počeo da popušta sa podrškom a profa mu je bio number one.
Ovo treba ispitati. Ako ima Drzava neki prostor svoj tamo u Capital Plaza uzet ranije u nekoj kompenzaciji ili oduzet iz nekog razloga, postujem.
Ali ako se placa na sva zvona mozak ispirati. Svaka cast Bojanicu, ali licemjerstvo mi je itekako iritantno.
Ko zna, zna!
Ko ne zna, naučiće!
Capital Plaza je ipak brend
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Buc u capital plazu. A ovamo se kukase sto ministarstva placaju prostore...
Ada sjecate se gruvanja neke nvo iz bara vezano za busenje nafte. E ne glaska se niko sad
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Profesor-premijer misli da je narod na nivou adolescenata sa 1.godine mašinstva kojima može propovijedati šta hoće a oni mu klimati glavom nadajući se povoljnom ishodu na ispitu.
Prošlo je 100 dana nove Vlade.
Trebalo bi da podnesu izveštaj šta su to bolje uradili nego prethodnici, šta je to bolje, đe je bolje...
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Na lageru 44.000 doza vakcine, potrošeno za nedelju 3.700 doza. Ako ćemo 500 dnevno dosta će nam ovo vakcinisanje "brzo" odit. Kad ima vakcina, a ide sporo kriva je bivša vlast jer su u domovima zdravlja pred dolazak namjerno pokvarili "metlange od kataklintera za cincilator" što zborismo kad smo bili mali.
Sad je kriv narod što neće da se vakciniše. Brzo dođoše do druge koverte. Kad ne može biti kriv prethodnik, krive su okolnosti (narod).
A da vakcinišu onih 30-40000 što su se sami prijavili?
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...dostupnih-doza
Mnogo bi brže išlo da su jednostavno vakcinisali po vremenu kad se ko prijavio nego ovo vakcinisanje po starosnim grupama
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ne ide vam ta borba bez lepetanca. Ne znam dje nam je kolega?
Da se krene vakcinisanje van starosnih grupa sjutra bisno gledali kukanja (i po medijima i ovdje) "za mog oca od 80 godina nema vakcine a 40godišnja Mara Perova, zaova jetrve JBB, je vakcinisana!!".
Taman kao što od ljudi kojima je normalno da Predsjednik vodi izborne skupove po Nikšiću gledamo zapomaganja što Spajić podržava određenu političku opciju
Ne ubi ovu zemlju IQ od 86 nego licemjerje.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks