A pamti li se S sikana i Monza 2000?
Treba imati i sreće. Dobar primjer je Niko Hulkenberg.
Ali na kraju se pamte pobjede. Titule. I kad je Hakinen pretekao Šumija u Belgiji 😀
A pamti li se S sikana i Monza 2000?
Prema tome, šta da ti kažem?
dvije nijanse crvene.....zeleni logo
blago modifikovan nos, a zadnji kraj sakriven za sad, narocito pod....tu su potrosili svoje tokene za razvoj
Izgleda sporo.
Cilj im je da ostvare bolji plasman u odnosu na prošlogodišnju sezonu. Ako budu peti, srećni su 🙂
Eto ti si stručnjak,pa znaš šta se dešava u Maranellu.
James Tiberius Kirk
Formula 1..ovo još postoji![]()
She is only here to annoy herself!
19.03 izlazi treca sezona na netflix. Jedva cekam.Top im je ovo bilo sa netflixom. Najjaci lik je sef red bulla
Edit: vozit po 280-300km/h par cm od drugog bolida i imat takve reflekse to je dar. Tako da nemojte da zezate
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Last edited by kaemSe; 10-03-21 at 21:59.
mozemo sad da se igramo malo kladionice pa da pokusavamo da pogodoimo ko ce biti gdje, ali realno je da tesko sto mozemo znati prije ovih testova koji krecu....
ja iskreno ocekujem da ferrari napravi veliki korak naprijer i da se vrati u top 3 ekipe...
Ili se spremaju za 2022.
Pa ne ocekuj da ce bilo koja ekipa praviti neke velike mi odifikacije tokom sezone...vecina resursa je vec usmjereno na 2022.... Tako da mozemo ocekivati da ono sto vidimo prve 2-3 trke bude slika tokom citave sezone
Moja želja je da opet vidim Meklaren i Ferrari kako se bore za titulu.
I moja ali otompotom.
Sjutra krecu testovi...od 7 ujutru.... Jeste da se nista nece znati prije prve trke, ali opet neke ce stvari biti jasnije...
Nadam se makar da se mercedes nece prosetati opet
RBR ce biti najjaci u zadnjih 6-7 godina, imaju daleko najbolji aero paket i par tajni.
Da li je moguce da im je pisljivi rayban glavni sponzor?
E na sto su spali...
Merdju lipsala getriba.
na vrijeme....bolje sad nego na prvoj trci.... vazda su tu imali srece
inace Ferrari je vec na tastu testiranja zabiljezio vecu brzinu na pravcu nego sto su postigli prosle godine u kvalifikacijama.
Last edited by E_K_V; 12-03-21 at 08:23.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks