Nemoj te teorije zavjere da siris, u citavom svijetu za godinu i 4 mjeseca umrlo je skoro 3 miliona ljudi, to je velika brojka, da se ja sto pitam zatvorio bih sve u kuce i stanove na minimum 10 godina ili dok ne pocrkaju od gladi!!!
Kod nas od 100 000 zarazenih umrlo je nesto vise od 1000 ljudi, laka crna zemlja svima njima, da nije bilo korone sigurno bi zivjeli jos par godina/decenija, ali od ukupno zarazenog broja, postotak smrti je oko 1%, tako da je to alarmantno i ja bih uveo totalno zatvaranje gradova, sela, puteva, granica, jer taj opaki i podmukli virus vise ne napada samo po kaficima i kad je glasna muzika, poceo je i preko granice da nam dolazi, evo 15 dana kako su kafici zatvoreni i ne pustaa se muzika, a broj zarazenih i umrlih samo raste, kako to??? Pa pocela korona da dolazi preko granice i ja bih danas i granice zatvorio i sve vas u kuce i stanove, pustao bih samo one koji hoce da se vakcinisu, ali samo do doma zdravlja i nazad opet u kucu, nemas sto da setas vani ti mali ljigavi covjece, sjedi kuci, krepavaj od gladi, dok na tvu i portalima te plase kako korona ubija, ne ubija korona, oni nas ubijaju, ko su to oni, pa tu su vam svi ti koji su tokom jedne od najvecih ekonomski kriza (a tek je pocela) udesetostrucili svoje bogatstvo.
Kako to da je 2020 bila toliko losa za sve nas i sve drzave svijeta i da su sve drzave osim Kine imale negativan BDP? I Kina je bila u veoma malom plusu. A Tezos, Musk, Soros, Gejts i ostala bagra sa wallstreeta je udesetostrucila svoje bogatstvo (U 2020 GODINI!!!), kako to da Tesla akcije skacu 1000%, kako to da akcije Amazona skocu, kako to da je citava berza u velikom plusu, a mi mali i ljigavi ostajemo bez posla, prihvatamo kucne zatvore, prihvatamo da radimo za vrlo male pare kako bi prezivjeli, prihvatamo da primimo vakcinu o kojoj ne znamo nista, prihvatamo da nosimo maske koje nicemu ne sluze, prihvatamo da budemo njihovi zamorcici, otvoreno vrse eksperimente nad nama, testiraju nas na razne nacine, tretiraju nas kao miseve, oduzimaju nam pravo na slobodu kretanja i govora.
Kako to da su sve male i srednje firme, pa cak i neke velike poput avio kompanija i kruzer kompanija u velikim minusima i pred bankrotom, kako to da gdje god se okrenemo ljudi ostaju bez poslova, bez prihoda, bez krova nad glavom jer su im banke uzele kucu zbog visemjesecnih ne placenih rata, kako to da se trenutno svi bore za opstanak, jedino veliki gore navedeni uzimaju ogromne pare, kako to da akcije tesle toliko skacu ako narod nema para ni polovne zimske gume da kupi? Kako? Pa znate kako, tako sto oni stampaju novac, oni vladaju novcem i oni zele da sav taj novac bude kod njih, a da mi obicni i mali zavisimo od njihove milostinje, da radimo u njihovim fabrikama za 200 eura kao roboti po citav dan, bez prava na odmor, na bolovanje na bilo sto, a ko to nece da prihvati umrijece od gladi.
Navlace nas da ubacujemo i to malo para sto nam je ostalo u njihove dzepove preko berzi i kriptovaluta, mislite da ce i same berze i bitcoin nastaviti da rastu? Hoce, ali dok oni ne odluce da vam prodaju sve te nevidiljive coine, za dolar, ostacete sa sa par bitcoina koji ce da vrijede 80% manje nego kad ste ulozili a oni ce vam uzeti pare, opet cete dizati kredite kod njihovih banaka da pokrijete taj minus i sve tako u krug.
Zasto mislite da nasu vladu boli ona stvar za 1000 umrlih u proteklih godinu dana? Da su tu zbog nas, ne bi morali svake godine sigurno po 100 ljudi ako ne i vise da lijecimo preko sms poruka, da ih interesuje nasa sigurnost i nase zdravlje ne bi nam bolnice bile kao stale, napravili bi jednu MAKAR JEDNU savremenu bolnicu u zadnjih 20 godina, da ne moramo za svaku operaciju da placamo doktore i bolnice po inostranstvu, da nam zele dobro nasli bi ubice koje svakodnevno slobodno setaju gradovima, da im je stalo do naseg zdravlja hapsili bi dilere koji prodaju drogu ispred skola, da im je stalo do nas ne bi zatvorili sve fabrike i unistili ekonomiju drzave, da im je stalo do nas na portalima i tvu bi pricali doktori nauka, sportisti, skolovani ljudi, a ne kurwe, kriminalci, nepismeni autotune pjevaci, kvazi sportisti i ostali sljam ovoga drustva, da im je stalo do nas ne bi predsjednik imao sat od 200 000 eura i ne bi se vozio Majbahom od pola miliona eura, da im je stalo do nas ne bi Markovic letio helikopterom od Podgorice do Budve da povuce dvije linije sa komitom, da im je stalo do nas Abu Dabi fond ne bi zavrsio kod mame Ivanovic, no bi bio podijeljen casnom, postenom i radnom covjeku, koji bi doprinio citavoj zajednici.
Nije im stalo, ukapirajte, ovaj virus ce proci prije ili kasnije, ali mi se iz ekonomske krize i svega ovoga necemo tako lako i brzo izvuci, ne zatvaraju vas oni zbog vaseg dobra, zatvaraju vas da bi unistili ekonomiju i svakog pojedinca, da bi napravili sto veci jaz izmedju bogatih i siromasnih, srednja klasa vise skoro i ne postoji na balkanu, okrenite se oko sebe, sve je vise ekstremno bogatih koji imaju po nekoliko nekretnina i nekoliko automobila koji vrijede po par stotina hiljada, a sa druge strane sve je vise ljudi oko nas koji od plate uspiju da prezive jedva do sredine mjeseca, koji samo mogu da sanjaju takva auta, koji samo mogu da sanjaju da podju nedje van drzave na godisnji odmor, koji mogu da sanjaju da skoluju djecu u druge gradove itd. sve je to oko vas, samo pogledajte, a svakim danom je toga sve vise, umjesto da otvaramo nova radna mjesta, nove fabrike, mi otvaramo narodne kuhinje, to je sramota drzave, a oni nam to pretstavljaju kao da su otvorili nuklearnu elektranu.
Drritko i ostala ekipa su napadali dps kako nam je zatvaranjem granica unistio sezonu i ekonomiju i na tim osnovama su uzeli kredit od 750 000 000€, a sta oni sad rade kad su dosli na vlast? Pa isto to, zatvaraju granice, unistili su zimsku sezonu, a kako su krenuli unistice i ljetnju i sto vam sve to govori? Pa to da se i jedni i drugi nista ne pitaju, vec samo izvrsavaju necija naredjenja, svi su oni obicne marionete u rukama ovih koji vladaju svijetom.
Ne kazem ja da korona ne postoji, postoji, ali nisu mjere ovdje zbog korone, vec je korona tu zbog mjera.
Sent from my SM-A505F using Tapatalk

Bookmarks