U beogradu sam ove iz glovo gledao.
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
U beogradu sam ove iz glovo gledao.
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Glovo postoji u masu zemalja![]()
Cascada i danas dominira.
Burito tortilja sa 3 vrste mesa. Pf. Kakvo umjetnicko djelo kuvara. Jos preobilno.
Cascada pica sa austrijskom kobasicom BOMBA.
Rekoh ovima na chat iz Glova, dal' je slucajnost da iz Cascade mi dva puta u najveci guzvu oko 15:00h donosite za 20min dok kad narucujem iz drugih restorana ne moze ispod 40min.![]()
I sve pohvale za kurira Čabarkapu iz Glova, dobar neki čiča, izgleda da je najstariji a najbrzi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Skeptican sam da je bolja tortilja nego u Ulix,ali ce se morati probati ta iz Cascade.
Ja sad bacih pogled na Cascadin instagram i nesto mi ove velicine porcija ne obecavaju. Ne znam jesu li sto mijenjali u odnosu na ovo sa slika? Ili ako ima ko kakvu sliku ovoga sto ste porucivali neka je okaci..
I don't give a damn.
I am not i danger, I am the danger.
Odlične mantije u buregžinici Student u City Kvartu.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Zar mogu ove tortilje parirat onoj u Garden?
Porcije u kaskadi nijesu prevelike, ova burito tortilja mi je bila taman da se najedem i da moze itekako parirati onoj u gardenu jer je preukusna, bas sam odusevljen bio dok sam jeo, koliko je tu ukusa bilo...
Ajd pa da nekad počnemo više cijeniti kvalitet od kvantiteta...
Sent using Tapatalk
#fakenews
to je isto kao u bajci lazanje. mogla sam 3 porcije, ali je ukusnija od svih koje sam jela.
nothing comes from violence and nothing ever could
Tortilje u garden najgore moguce na svijetu i dalje ne shvatam kome se svidja ono, samo natrpat pavlake i majoneza i jedite.
U cascadu probao burito sa tri vrste mesa, odlican, porcija taman kao na ovu sliku gore, dva komada i malo pomfrita, ali dosta
Dvije tortilje su u pitanju, one vece kao recimo grande pjadina..
5€ mislim
4.5€ je cijena. I sasvim dovoljno da se covjek najede.
I bolje su mi masu nego u Garden.
Tortilje i piletina u bademovom sosu, stvarno mnogo ukusno i dodje taman da se coek najede fino. Dobio sam kupon od glova 4e za prvu narudzbinu.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Isto je ovaj Glovo gospodin za Donesi. Može u svaki restoran da se plati karticom, tj. unaprijed platiš karticom njima pri narudžbi i onda se oni posle raskusuravaju sa restoranima - odlično. Nema da razmišljam ima li kusur dostavljač (nema u 30% slučajeva) a nemam ni ja keša skoro nikad, karticom uglavnom plaćam.
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Radim li im lokacija? Da dostavljac vidi otprilike dje si.
f6
Radi, ti zabodeš zastavicu na google mapu đe si i njih pratiš u real-time đe je i što je, radi to odlično stvarno.
Btw, ispoštovah vas za Cascadu, tj. naručih svinjske medaljone u sosu od šampinjona, odlični! Mada stvarno porcija mala, da ne poslaše dva parčeta domaćeg leba koji bješe top i ne sazidah na brzaka sendvič s pršutom, ostadoh ali baš gladan.
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 28-02-21 at 15:50.
ja rizoto sa teletinom i tikvicama, super je, i za mene knap bez hleba, ali isto dijelim misljenje za vas koji bas jedete bas obilno da nisu velike porcije.
nothing comes from violence and nothing ever could
I ja danas austrijske ljute kobasice.
Bomba.
Porcija normalna, nista specijalno.
Samo jedes![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Testirasmo Cascadu jutros, ja uzeh Burito A la Cascada, kolege Premium Cascada sendvič i drugi kolega Mexico tortilju. Što se tiče ovog burita, odličan stvarno. 3 parčeta, sva tri drugačijeg ukusa i porcija je dovoljna skroz, ja iskreno ne bih mogao više taman sam se najeo kako treba, mada za 4.5e stvarno ne bih ni očekivao da nije bilo na nivou.Mexico tortilju je isto pofalio kolega (mada nije najbolja koju je jeo), dok ovaj drugi veli za Premium Cascada sendvič da nije oduševljen.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks