Neka se stide kolektivno guzice kad obraza nemaju. Popišam im se i u izbore i u politiku.
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Kakav, da izvinete Romi braćo, "pripadnik RAE naroda"
splačina.
Znalo se za ovu vijest u zdravstvenim krugovima od prosle nedelje samo da znate. Pricalo se da dolazi u srijedu. Ali se nije govorilo odakle.
Evo sad znam odakle.
Najsmjesnije je dje dritan, koordinator bezbjednonosnih sluzbi se bavi svim i svacim samo ne svojim sektorom. Gurnuli su njega da izadje sa ovim, ocekujuci da ce dio crne gore lakse prihvatiti od njega nego od JBB.
Politikanstvo najgore, ura je postala veoma gadna partitokratska stranka barem meni
Podgorica Podgoricanima!
URA je postala u svaku torbu kolač. Dobar njen dio stvarno jesu iskreni ljudi i s iskrenim reformatorskim namjerama ali su naivno prevedeni žedni preko vode, i trenutno služe samo portparolski u političkoj konstelaciji, bez obzira na adut rušenja vlade.
Kao sto rekoh na drugoj temi, pokazaće izbori u Niksicu koliko dobro rade svo ovo vrijeme.. U jednom momentu su bili preko 10% sad ce ih brzo stici otrjeznjenje strah me
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Pazite botove kako veličaju gospodara Vučića po portala i FB. Sprdnja. Milu je u državi eo od digitalizacije i svega 2 najveća medija opoziciona. Vijesti, Dan... Najčitaniji, najgledaniji odvajkad. U SRB nema opozicije na nacionalnoj frekvenciji. Bukvalno jednopartijski sistem. A bježite gnjide, i još takvi dolaze u Nikšić da prosipaju tu demokratiju.
Parafraziraću jednog forumaša ovdje zaboravih ko je pisao: DF će bukvalno biti SNS u CG...
Ja bih dodao... Možda i gori.
Kako im DF ulijece klizece a tek sta ce ovo je sitnica. Ovo je neizdrzivo stanje koliko god se to nekom svidjelo ili ne. Imas strukturu koja te kao fol podrzava i koja te rusi, imas bivsi rezim koji te takodje koci. Nema tog majcinog sina i tog madjionicara koji sve to moze da izbalansira. Ovo samo moze ici opasnim putevima razgradnje cijelog sistema. Premijer samo moze da sazove sastanak sa vladajucim partijama i da trazi podrsku ili da se ide na nove izbore nema treceg rjesenja.
Da ne pomisli ko da je moja konstatacija zbog toga što su vakcine iz Srbije (jer garant ih ima da su to pomislili), ja sam samo revoltiran jer je ovo trebalo mnogo prije potegnut a ne čekat jebene izbore u Nikšiću. Ili stvarno neko misli da ovo nije dogovoreno odavno?
Dritan kurvinski ovom "zahvalnicom" gura DF na izbore u NK jer svakako URA tamo interesa nema, niti upire mnogo koliko se moglo vidjeti...
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 16-02-21 at 18:51.
Znalo se od prosle nedelje da ce doci u ovu srijedu. Samo nije receno ljudima odakle. Svi su mislili to su ove ruske sto su najavljene ali evo sad se zna.
Najgore je sto se odugovlacilo sa ovim i sto se cinculiralo sa drugim donacijama.
Trebali da kacim snimak gdje drzavni sektretar ministarstva govori krajem januara na pressu, da imamo dovoljan broj u nabavci koji stize da nam nije potrebna nijedna donacija.....
Podgorica Podgoricanima!
Pise li idje koliko vakcina bajdvej
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nije zbog izbora u Nk jer i da su ranije obezbijedili vakcine svejedno bi se falili u toku kampanje.Dobričanin je najbolje objasnio problem u vezi vakcina rečenicom da se samo Plantažama dala jedna dponra bolnica. Nema se para za vakcine i problemi su finansijske prirode pa se moraju dovijati na razne načine. Daj im dobru cijenu pa će ti sjutra ujutro isporučiti milion komada.
Vakcine su čisto tržišna stvar. Ko je ranije potpisao predugovor sa proizvođačima dobio ih je po povoljnijim cijenama. Mi nismo a to je bio posao prošlo ministra i sada smo prepušteni tržištu. Para nemamo ni za najpovoljniju varijantu a mogli bi sjutra nabaviti milion komada ako bi proizvođačima ponudili dobru cijenu. A vi radite filozofiju od toga.
Samo je pitanje posto je ministarka dva puta bila ispaljena oko datuma dolaska vakcina da li je to bilo slucajno ili namjerno kao i da li dolaze iduce nedjelje vakcine u Crnoj Gori pa je ova "donacija" uradjena ovako ishitreno da bi se postigao zeljeni efekat koji je bio planiran za kasniji datum?
Ukoliko iduce nedjelje dodje kontigent ruskih i kineskih vakcina jasno je sta je ova iznenadna "donacija" bila.
Last edited by Rodion Romanovich; 16-02-21 at 18:59.
Сада смета одакле долазе вакцине? Кука се како нема вакцина, а сада је проблем јер долазе једне одређене земље. Па и да је пар хиљада да макар докторе вакцинишемо за почетак.
nema veze to okle su vakcine, najbitnije je da su tu. da se vakcinišu ljudi koji od marta rade po ko zna koliko sati i trude se da spasu živote mnogih. problem je samo taj što je ovo politička igra. čak mislim da ovo ima veze sa ovom izjavom profa danas koja je direktno uperena protiv DFa. da sad ispadne kako su oni dobri a vlada nesposobna
Тapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pola ljudi u CG i nece htjeti da se vakcinise a kukaju svi. Pa evo pitajte ljude oko sebe. U 70 posto slucajeva dobijem negativan odgovor kad pitam nekoga.
Ne smeta ti ako se neko igra zdravljem ljudi da bi politicki profitirao? Oh, wait. Hrapovic nije odgovorio na mail. To sto su vakcine dogovarane u decembru direktno sa proizvodjacim, kao i sto je ministarstvo zdravlja navodno par puta ispaljeno i koje su trebale biti u CG krajem januara nema veze.
Ovi iz Fronta su carevi. Ucjenama primoravaju vladu da igra kako oni kažu. Ako neće ode vlada. Kako bi odobrovoljili ucjenjivače iz vlade im ispunjavaju i muzičke želje, a da pri tome nije problem ni da se propisi prekrše. Sve se nadajući da će prestati ucjene. Aha, oće, ali zamalo...
Dakle, nisam u vladu, ucjenama upravljam radom vlade, a odgovornost mi je nula. Majstorski...
Bojim se da je konopac zategnut sa više strana i da nešto mora da pukne. Ili vlada, ili koalicija ili pregovori sa EU. Svega ovoga ne bi bilo da je Konatar prije potpisivanja pozvao Dritana i zamolio ga da tradicionalno ode na kafu kod njemačkog ambasadora od koga se inače ne razdvaja i pita ga što misli o ovome. Ali, oni su ipak pametniji, iza njih je ogromno političko znanje i iskustvo, zašto bi nekog konsultovali pored toliko sopstvenog neiskorištenog potencijala.
Mala trivia: prvi put sam za zakone kojim bi nova većina preuzela tužilaštvo bez nalaženja 2/3 glasova čuo od Vanje Ćalović čini se kod Petra. Naravno to genijalno rješenje su dragi forumaši proglasili vrhovnom mudrošću kako zayebati DPS. Sledeći put sam isto to čuo kod Petra od ministra pravde. A onda su ga predložili poslanici kako bi vladu relaksirali pritiska EK (tamo rade debili pa ne kapiraju ništa, znate...). I kada je gowno zveknulo u ventilator, nešto ne vidim ni ministra pravde, a posebno ne Vanju Ćalović da ponove svoje genijalne ideje i kače se sa EU (donatorima). Baš me to čudi od njih.
Last edited by Gagarin; 16-02-21 at 19:04.
Битно је да су вакцине стигле небитно из које државе. Ни ја не подносим Вучића никако али је битно да су стигле вакцине, а не неке по мени узалудне покушаје за политичку корист су узалудне. Па до избора ће бити милион нових тема да ће се ово заборавити.
Ова влада преговара од децембра није то кикирики да се купи, па читава Европа има проблема са набавком, па и они сада хоће Спутњик.
Ко је нама крив што читаво љето па до децембра нисмо ни са ким преговарали? Зашто смо се уздали на covax? Зашто није преговарано са Русијом, Кином па и Фајзером, зашто?
Last edited by Brk; 16-02-21 at 19:13.
Statis ponudio vakcine...omg.
On može samo ponuditi pare a nikako vakcine jer samo ministarstva zdravlja mogu kupovati vakcine.
Uplatiš pare proizvođaču i sjutra ti dođe kontigent vakcina. Ako platiš više možda ih pošalju isti dan.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks