E zamisli dizel 177 000e?
Jel to pričate o ML-u koji je prešao samo 116.000km?
E zamisli dizel 177 000e?
Ja ne mogu da vjerujem ovo.
Za te pare imas 2 nova LS-a.
Prema tome, šta da ti kažem?
Danas svratih da ga vidim kad prodat.
Koliko treba bit lud pa kupit ovo
To kupuju ljudi koji imaju vise para no pameti.
Ovo je za petnjicu poslo vjerovatno.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Drugu danas na E klasu 2006-2007 god, mijenjali stopove nesto i valjda zaboravili da prikace gepek il sta znam, al uglavnom ne moze otvoriti gepek trika nema. Ima li ko kakav trik il nesto da me se nesto slicno desilo pa da nas nauci kako da ga otvorimo ?
C220 cdi Automatik, W204, 2008godina oko 300.000 km prešao, nekih 10000 km bi auto prelazilo godišnje od kojih sigurno 9000km kroz grad, jeli to dobra kupovina za nekih ajde neka bude 6000e i kakve su uopšte te C klase ?
Zar nema mjesto za kljuc iznad zadnje tablice?
Dizne, podloske, pumpa visokog pritiska, elektronika od turbine, stope od motora, elektronika ventilatora od hladnjaka, trap, voda u kabinu, senzor pritiska freona...ovo su neke pd stvari koje prave probleme na taj model.
Ima al ne otvara nista, znaci ona kvaka od gepeka kao da nije prikacena na sajlu il sta li vec ide. Kolko sam vidio ne mogu se spustit sicevi bez da se maknu sarafi. Al eo vidjecemo sjutra ja sam mu reka povedes ga fino u servis i neka ga naprave ti sto su ga pokvarili
Kljuc je mehanicki povezan sa bravom, a dugme zicama sa elektromotorom koji otvara gepek.
Ja sam se sprdao![]()
Zamisli zbilja odeš i sad stvarno prodat![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Morali bi me nešto castit![]()
Plavo vs crveno atf.....
Odavno nisam vidio prljavije ulje.
Posle 2010 ide u mnoge 7G getribe sa start-stop sistemom taj plavi aft...
A koje smece od auta W205...pa to realno nije.
Realno je da proracun menadzmenta svim njemackih brendova je da auto traje 5 god tako reci isplata kredita ili lizinga-pusinga i mi to uzmemo i uvezemo ostaje pusing...
5god jos LL servis 30000km to mu dojde da ga prebaci nama...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks