Page 216 of 1249 FirstFirst ... 1161662062122132142152162172182192202262663167161216 ... LastLast
Results 5,376 to 5,400 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Znaci ovako:
    Ura postavi predsjednika UO Univerziteta Glusicu.
    UO Univerziteta za rektora postavi Bozovica (nekad bio cool lik), koji objasnjava kako je americki kulturni imperijalizam i rock muzika unistio rusofiliju u Crnogoraca.
    Rjesenje: Na brucoski da pjeva samo Danica Crnogorcevic.
    Zivio gradjanski koncept

Salu na stranu, obrni okreni mozes da glasas za partije koje ce biti u koaliciji sa Frontom (Vucicem) ili sa DPS (Djukanovicem). I onda mi ovdje se cimamo i objasnjavamo zasto je to super. U kanal smo. Ajde makar da se fino smijemo amaterizmu.

Bice mi zanimljivo glasanje 18-og. Da li ce URA (Demokrate vjerovatno pragmaticno hoce zbog srpskih glasova u NK) glasati za tuzilacke zakone. Time ce pokvariti odnos sa jedinim saveznicima koje imaju u vidu Zapada kako ih Front ne bi zajebava pred drugom djecom u skolsko dvoriste

Sent from my iPhone using Tapatalk
    A kako misliš da se ovakvim pričama pridobije glasačko tijelo DPS-a i DF-a? Na stranu razmišljanja Božovića o Rusiji, kakav je on kao stručnjak, kao profesor? Dosadašnji je rektor krečio grobnicu đeda jer je pisalo da na njoj da je Srbin, jel to alternativa? Ne smije niko u CG da gaji simpatije prema Rusiji , odma je zaostao? Ja svakako više želim CG kao orjentisanu ka zapadu ali ne mislim da je nečija misao poput Božovićeve nešto što će nekoga od nas unazaditi jer on ne obavlja posao u Vladi CG. Takođe ne mislim da se treba distancirati od Rusije jer to nema smisla. Sputnikom V su pokazali ipak da su sila i znajnjem što god pričali.

Thanks Thanks Given 
    2,314
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Sjećam se vremena kad je većina u CG, kako god se izjašnjavala, bila raspoložena da ubija i pljačka komšije, jedino što ih sad sprečava je to sto su su se junačke mošnjice skupile i znaju da bi najebali pa umjesto da oslobađaju Kosovo oni će da oslobađaju Lovćen.

3. The Following 11 Users Say Thank You to remark For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Sjećam se vremena kad je većina u CG, kako god se izjašnjavala, bila raspoložena da ubija i pljačka komšije, jedino što ih sad sprečava je to sto su su se junačke mošnjice skupile i znaju da bi najebali pa umjesto da oslobađaju Kosovo oni će da oslobađaju Lovćen.
    Sjećam se i ja Bana, unuka narodnog heroja i njegovih moodonja sugrađana, pa ne znam kako im preko noći nesta kuraž da organizuju traktorijadu...

5. The Following 3 Users Say Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Pocela bitka za Niksic 4 na forumu sa pjesmama iz pretkosovkog ciklusa iz zbirke "nece ona nidje".

Inace kako se dolazi od demokratskih nacela do potpuno autoritativnih. Nije valjda da je za promjenu doktrine potrebno samo dolazak na vlast pa za ocuvanje zadatih vrijednosti je nuzna navodna trenutna diktatura dok se smjeste jer, pazi sad, nece ona nidje

Vazda se sjetim one cuvene Banja Radulovica da ne smije biti demokratije u opozicionim partijama nego ce demokratiju razvijati kad pobijede, a cak ni tada, nego ce im trebati par godina dok rasciste "haos" pa ce tek onda... Covjek ozbiljno mislio, ne on, nego svi odreda izgleda...

Thanks Thanks Given 
    2,314
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Sjećam se i ja Bana, unuka narodnog heroja i njegovih moodonja sugrađana, pa ne znam kako im preko noći nesta kuraž da organizuju traktorijadu...
    Ne znam kako se pronađe u ovome sto napisah a jos manje kakve veze ima lupetanje jedne budale sa počinjenim zločinima.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Ne znam kako se pronađe u ovome sto napisah a jos manje kakve veze ima lupetanje jedne budale sa počinjenim zločinima.
    Samo si mi dao odličnu asocijaciju. Inače kakve veze ima Lovćen sa komentarima prije tebe?

Thanks Thanks Given 
    2,314
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Samo si mi dao odličnu asocijaciju. Inače kakve veze ima Lovćen sa komentarima prije tebe?
    Pa valjda je on sledeći ako df-ova bitka za Nikšić uspije, samo nebo je granica.

Thanks Thanks Given 
    5,049
    Thanks Thanks Received 
    12,428
    Thanked in
    6,727 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Ovdje sem manjih grupa niko drzavu nije osjecao kao svoju.
    u toj grupi su normalna čeljad pa pisali se kao Crnogorci, Srbi ili neko treći. oni su najugroženiji ođe. nisu mijenjali nacionalnost kako im kaže Beograd ili Podgorica, nisu na državu gledali kao bankomat. nisu im idoli iz DPSa ili DFa, ne misle da iko iz tih partija želi dobro Crnoj Gori. vremenom je ta grupa bila sve manja jer su bježali iz ovog blata i spasili svoje familije i sebe. najbolja stvar koju možeš da uradiš za svoje dijete je da ako možeš pođeš neđe i nikad se ne vratiš. tako mu makar pružaš šansu da odraste normalno

Тapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    1,683
    Thanks Thanks Received 
    1,252
    Thanked in
    833 Posts

Nesto razmisljam... Hoce li nova vlast ukloniti rampe kod Sozine da se prolazi free? Znam da su prozivali DPS zbog toga, daj da vidimo hoce li oni uraditi sto po tom pitanju. Dobro bi bilo kad bi se mediji malo aktivirali jer se oni nikad ne bi sjetili Sozine
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Pa valjda je on sledeći ako df-ova bitka za Nikšić uspije, samo nebo je granica.
    Svakako biće sve samo ne DPS. Nije te bilo da prokomentarišeš Petrove ekskurzije ali zato priče o Kosovu, Lovćenu, Srbiji...i dalje u štabu DPS-a duvaju povoljni vjetrovi za Crnu Goru. Samo nastavite takvim putem.

Thanks Thanks Given 
    2,314
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Svakako biće sve samo ne DPS. Nije te bilo da prokomentarišeš Petrove ekskurzije ali zato priče o Kosovu, Lovćenu, Srbiji...i dalje u štabu DPS-a duvaju povoljni vjetrovi za Crnu Goru. Samo nastavite takvim putem.
    Što jes jes, nikad ne rekoh ništa protiv lupeškog dps-a, otkriven sam.

Thanks Thanks Given 
    5,049
    Thanks Thanks Received 
    12,428
    Thanked in
    6,727 Posts

opet je dakle @remark za DPS ako ih ko ođe pljuva to je bio on, tako da priča ne ide. sa druge strane potpuno je u pravu. nismo dobili ništa ako smo jedan DPS zamijenili istima. razlika je samo što ovi brane 'ugroženo' crnogorstvo a ovi drugi 'ugroženo' srpstvo. nikakve razlike nema između Petra Ivanovića i Slavena Radunovića, baš nikakve

Тapatalk

15. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,615
    Thanks Thanks Received 
    6,305
    Thanked in
    2,631 Posts

Quote Originally Posted by Nije bitno... View Post
    Meni je bukvalno svaki lopovluk DPS miliji, potpisujem, nego sudbina Crne Gore koju kroji DF, i posredno Vučić.
    Moram se osvrnut na ovu recenicu jer se ovo cesto cuje kod DPS/SD/SDP/BS glasaca i simpatizera.

Obzirom da je lopovluk DPS i satelita postojao i prije Vuciceve vlasti, sjetimo se da je tada mantra bila "bolje da DPS krade nego da ___ budu vlast". A onda se treba sjetiti da je bilo i drugih procrnogorskih partija u igri koje su bile opozicija i da narod koji se vodi tvojom recenicom nije glasao za njih vec za DPS i saaucesnike.

Ovo sve govori da ce prosjecni glasac/simpatizer bivse vladajuce koalicije uvijek naci opravdanje za svoj glas.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

17. The Following 3 Users Say Thank You to Antares For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Nema bez da se dostojanstveno povuces poslije ovakvog razotkrivanja.

Quote Originally Posted by Antares View Post
    Ovo sve govori da ce prosjecni glasac/simpatizer bivse vladajuce koalicije uvijek naci opravdanje za svoj glas.
    Sta cemo sa njihovim antipodima koji uvijek nadju opravdanje za svoj glas za ekspozituru SNS u CG i kao i za velikosrpske fanatike?

Ko je prvi poce da se "pravda" od glasanja za Milosevica pa sve do danasnjih dana?
    Last edited by Rodion Romanovich; 14-02-21 at 10:42.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

A ne no je graDŽanista...haha

Thanks Thanks Given 
    325
    Thanks Thanks Received 
    307
    Thanked in
    135 Posts

Quote Originally Posted by Antares View Post
    Pa naravno, ovo je obrazac ponasanja, prije ce neko smatrati sebe zastitnikom drzave i patriotom nego sto ce prihvatiti cinjenicu da je nesposobni mediokritet koji je do posla vjerovatno dosao uhljebljenjem.

Na ovaj nacin se sustinski opravdavaju licna neostvarenost i duboke frustracije.

Sent from my SM-A515F using Tapatalk
    "The best argument against Democracy is a five-minute conversation with the average voter."

21. The Following User Says Thank You to Mile_Djikanovic For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    opet je dakle @remark za DPS ako ih ko ođe pljuva to je bio on, tako da priča ne ide. sa druge strane potpuno je u pravu. nismo dobili ništa ako smo jedan DPS zamijenili istima. razlika je samo što ovi brane 'ugroženo' crnogorstvo a ovi drugi 'ugroženo' srpstvo. nikakve razlike nema između Petra Ivanovića i Slavena Radunovića, baš nikakve

Тapatalk
    Evo da se spuštim na pecku forumsku priču 'svi znamo nekog iz srbije itd itd' - radio sam sa masu ljudi iz Srbije (ljudi sa raznim edukacijama od srednje pa do faksa) pa kroz priču i upoznavanje, ti se ljudi ni jednom ne osjetiše ugroženim na bilo koji način od nas Crnogoraca..
    Ako se ugroženost ogleda kroz Mandu/Pipuna i druge predstavnike Srba, kukala im majka eto i to ne od nas ostalih nego upravo od te ekipe..

Daleko smo mi od građanskog društva i to je fakat, sve dok smo osuđeni na biranje manjeg od dva zla, nema nam napredka..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

23. The Following 2 Users Say Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post

Тapatalk
    A evo si se i ti našao u ulozi advokata. Veliš nema razlike između Slavena Radunovića i Petra Ivanovića. Da se ne lažemo, makar mene ne možeš da mastiš, ne bi tebi Slaven smetao da je ogrnut drugom zastavom...A ako je Slaven isti kao Petar onda je i Dritan po toj logici isti kao Petar.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Tebi je lako kad si samo za dps, mene su otkrili da sam i za jedne i za druge

26. The Following User Says Thank You to opmne For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,314
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Tebi je lako kad si samo za dps, mene su otkrili da sam i za jedne i za druge
    Bio sam i ja četnik svojevremeno

28. The Following User Says Thank You to remark For This Useful Post:

ASC

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Da nema gladi, mir u svijetu, lijek za rak, da se zaustavi globalbo otopljvanje...
    Ima toliko divnih, a gotovo nikako ostvarivih želja na globalnom nivou, tako da je sasvim OK dodati i crnogorsku željicu o nekom divnom građanskom društvu, gdje Demokrate, URA i Krivokapić ...
    Opet isti spin... možda nema zombija, ali strah od zombija je na maksimumu...

Genijalni Vučić će da izvede salto mortale, gurne nam karivolicu pod dupe i potjera cijelu Crnu Goru za Ćićevac.

To što i DPS i DF padaju, to šro je Vučić toliko genijalan da je u sukobu sa svakom zemljom regiona i EU koja ovim regionom upravlja kao okupacioni guverner, to sve mačku o rep. Jer je strah važniji od činjenica.

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Mislim da izmedju ovo dvoje postoji velika razlika. U masovnosti. I velika slicnost. U realnosti.

U CG ima par avetinja kojima moze da dodje na um "traktorijada". S druge strane, prica o "srpskom Kosovu" dominira u Srb, a i velikom dijelu Srba u Cg. Imam dosta prijatelja Srba, i tamo i vamo, koji su ubijedjeni da je Kosovo "naše". I svaka priča o drugačijem nije ni moguća. Nije ga Vucicu lako. S druge strane, ako neko pomene "traktorijadu" u CG bi bio mrsiknut ili prezren kao fasista od najveceg dijela Crnogoraca.

Svudje mozes naci budala. Ali nije korektno ako bukanje par budala izjednacis s necim sto je dominatan stav na drugoj strani. Istina, od tih kojih govore "Kosovo je nase", veoma mali broj bi bio spreman da ide "dogodine u Prizren". Lovcen je bezbjednija varijanta.

Veliko je pitanje ko je, stvarno, ugrozen u CG. Vidimo ko je ministrica prosvjete, ko je novi rektor. Ko je premijer. I ko je na vlasti.

Kosovo je završena priča. "Kosovo je naše"? Jes, kako da ne. Čije ovce toga je planina.

Ali, zato, CG moze da posluzi kao kompenzacija. Crnogorci bi mogli biti hebena stranka. Mada, u tu stranku spadaju skoro svi gradjani CG.

Onako lijepo mjesto, a onakva rupa od drzave.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Opet isti spin... možda nema zombija, ali strah od zombija je na maksimumu...

Genijalni Vučić će da izvede salto mortale, gurne nam karivolicu pod dupe i potjera cijelu Crnu Goru za Ćićevac.

To što i DPS i DF padaju, to šro je Vučić toliko genijalan da je u sukobu sa svakom zemljom regiona i EU koja ovim regionom upravlja kao okupacioni guverner, to sve mačku o rep. Jer je strah važniji od činjenica.
    Nece ona nidje

Priznaj da bi ipak izmedju ta dva velikana, Mila i Vucica, tvoj glas ipak isao u Beograd.

Thanks Thanks Given 
    5,049
    Thanks Thanks Received 
    12,428
    Thanked in
    6,727 Posts

Veliš nema razlike između Slavena Radunovića i Petra Ivanovića. Da se ne lažemo, makar mene ne možeš da mastiš, ne bi tebi Slaven smetao da je ogrnut drugom zastavom...A ako je Slaven isti kao Petar onda je i Dritan po toj logici isti kao Petar.
    pa nema razlike. Ivanović je na priču kako on radi za dobro CG napravio keš a Radunović da je ugrožen jer je Srbin. i jedan i drugi kola po stotinu iljada eura. koliko je firmi poslao u stečaj Slaven ni on sam ne zna. kojom zastavom? ti misliš da ja padam na priču ljudi koji se ogrnu zastavom? znam ljude koji su bili Srbi do koske, od 2005. su najveći Crnogorci. eno ih bili na patriotski skup, ugroženi vele. a oni ne znaju što imaju. na te jeftine priče me zabolje briga. zastava, jezik to je ove te su im Manda i Pura idoli. za pripadnike plemena. koji nemaju svoj stav već treba neko da im priča jesu li Crnogorci ili Srbi. ako ćemo već tako legenda kaže da nije bilo većeg Crnogorca od Slavena ali mu se to nije isplatilo pa se prešalta. Dritan je potpuno drugačiji, kao i Aleksa i profo recimo. nikako njih trojica, a i dobar dio nove većine ne mogu biti u istoj rečenici sa ovima. jer je to uvreda za njih.

Тapatalk

Thanks Thanks Given 
    6,615
    Thanks Thanks Received 
    6,305
    Thanked in
    2,631 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Sta cemo sa njihovim antipodima koji uvijek nadju opravdanje za svoj glas za ekspozituru SNS u CG i kao i za velikosrpske fanatike?

Ko je prvi poce da se "pravda" od glasanja za Milosevica pa sve do danasnjih dana?
    Na priv pogled reklo bi se da nema razlike ali ipak ima. Veliki dio glasaca koji podrzavaju te radikalne strane poput DF-a glasa zbog ubjedjenja, ne uhljebljenja. Nije da nema takvih glasaca i u ostalim partijama, ima ih, ali je broj ljudi koji nisu interesno povezani sa nekom od partija za koju glasaju veoma mali. Cak stavise SDP, koga cesto prozivam, tek je nakon raskida sa DPS-om sauvao/prikupio dio takvih glasaca.

Quote Originally Posted by Mile_Djikanovic View Post
    Pa naravno, ovo je obrazac ponasanja, prije ce neko smatrati sebe zastitnikom drzave i patriotom nego sto ce prihvatiti cinjenicu da je nesposobni mediokritet koji je do posla vjerovatno dosao uhljebljenjem.

Na ovaj nacin se sustinski opravdavaju licna neostvarenost i duboke frustracije.

Sent from my SM-A515F using Tapatalk
    ima i toga, ali ne treba generalizovati. Bilo bi fino da se vidi lista birackog tijela DPS-a, vjerujem da vecinu DPS-a cine djeca <20 godina starosti koji su dovoljno mladi i glupi da im se lampica pali na nacionalnu pricu.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Page 216 of 1249 FirstFirst ... 1161662062122132142152162172182192202262663167161216 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)