Svi gosti koji su trebali u hotele u Bd i Tv sad ce u Bar, Kotor i Novi. Odlicno nam se pokazao sistem semafora, samo ces istu kolicinu ljudi da grupises na manji prostor.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Primjerene reakcije kompetentnog tima; kontinuitet najboljih rezultata u datim okolnostima
Početni uspjeh umanjila nedoraslost tima epid. izazovu, no rezultati nisu toliko loši
Početni uspjeh poništile pol. motivisane odluke i selekt. mjere; gubitak kompasa tima
Neprimjeren pristup i pogrešna strategija od starta; manipulacija javnošću
Svi gosti koji su trebali u hotele u Bd i Tv sad ce u Bar, Kotor i Novi. Odlicno nam se pokazao sistem semafora, samo ces istu kolicinu ljudi da grupises na manji prostor.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Neće, bar ne ovi iz PG.. Jer je zabranjen saobraćaj...
Nista uradili nisu dok ne postave po jednog policajca u svaki prehrambeni objekat da pendreci kretene koji masku nose ispod nosa. Ne mozes ovaj narod glupi da naucis nista. Ne ulaze im najprostije stvari u glavu.
Ove mjere su definicija "too little, too late". Nece ovo uticati na broj zarazenih ni najmanje, posebno ako je vec i kod nas stigao britanski soj, a nema trika da nije.
Ne moramo da ulazimo u raspravu o tome kakve posljedice po ekonomiju bi totalno zatvaranje drzave proizvelo, ali ono sto je sigurno je da samo totalno zatvaranje na mjesec dana moze da zaustavi sirenje virusa.
Last edited by VanjaTheMan; 10-02-21 at 21:58.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
To smo dovoljno puta do sada komentarisali i napisali. I NKT i nova tijela kako god da se zovu, jednako ne poštuju mjere koje su sami donijeli. Nije to nikakva novost, a meni ni iznenađenje.
Možemo mi sad da nabadamo ovdje podatke kad je i u kojem trenutku bilo više zaraženih kao što je ministarka danas radila i uporedila brojke sa kraja novembra i danas. To je valjda paralela da se pokaže da je nešto rađeno kako treba.
To što prosječni CG građanin o tome neće razmiliti jedan tren, i premotati u glavi da je to mjesec dana poslije jednog masovnog skupa u PG koji je osvanuo u svim novinama široma svijeta, da mislim na sahranu mitropolita, sigurno da nema veze sa naglim povećanjem broja zaraženih tokom novembra. Isto je nebitno što je pola sadašnje Vlade prisustvovalo tom događaju.
Ti koji to zaboravljaju, će se međutim sjetiti live uključenja Simovića, ili njegovog administratora stranice, izbaciće fotku Ivana Vukovića sa Cetinja i to je bi trebalo da je ok.
I jedni i drugi su teški licemjeri, obrni okreni. I jedne i druge zajednički povezuje (ne)briga o zdravlju stanovnika ove napaćene državice - jedne po tome što im je bilo muka da odgovore na jedan e-mail, druge koji filtriraju poklone pa PCR laboratoriju jednog ruskog tajkuna prihvate kao poklon i instaliraju u Kotor, a drugog tajkuna poklonjene vakcine ne prihvataju. I jedno i drugo su pokloni, samo kod drugopomenutog brinemo za diplomatiju. E sad zemlji prvopomenutog smo uveli sankcije davno i to nije problem za diplomatiju, a zemlji drugopomenutog nismo ali se brinemo za diplomatiju. Logika na nivou.
Vjerovatno nam se cijeli svijet smije gledajući kako zarad političkih obračuna pozicije i opozicije satiremo zdravlje građana države. Ne sumnjam da će u vrijeme klasične otimačine vakcina ipak znati da cijene našu diplomatiju i bilateralne odnose, jer dok mi brinemo o diplomatiji oni uzeše sve raspoložive količine vakcine.
Svakako, u ovoj borbi znamo samo ono što oni žele da znamo i što nam serviraju. I mi se prepiremo oko toga. Win win situacija.
Nekako se zaboravlja, da medicinski radnici su pod konstantnim naporom skoro pa godinu dana. A i ti ljudi imaju porodice. Njih ako pitate isto im je ko god im je ministar, politika im nije ni na kraj pameti većini, njima glave dođe narod koji nije u stanju da ispoštuje obične i najjednostavnije mjere: držanje distance, nošenje maske i pranje ruku.
Last edited by hercules; 11-02-21 at 07:22.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Last edited by VanjaTheMan; 10-02-21 at 22:20.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
pa nije hipotetička situacija je trenutno vrlo realna, druga stvar korona je u silaznoj putanji (virus se spustio do primorja i nema đe više bez put Italije) pa je pitanje koliko bilo kakve mjere imaju smisla sad
She is only here to annoy herself!
spustio se virus na primorje a ne zna da su najjace lignje u mojkovac.
sto e ovo...
nothing comes from violence and nothing ever could
virus kad se spusti, ne moze nazad uzbrdo ahahahhahah
evo necu vise.
voljeli su primorci da putuju malo oko nove i da skijaju i sad treba pg i sjever da se zatvara i ograničava zbog toga
She is only here to annoy herself!
tuzi se iscistise zatvaranjem lijepo. jes da su bili neki uhvaceni kako ga nose u zetu, ali nema veze.
ide covid za narodom po cg i pjeva bajagu 'gore dole'
Tivat a moguće i Budva su buknuli zbog skijanja i disanaj za vrat ali s emoralo postaviti na instagram pa crknut puknut.
Ovo je dobro što prodavnice rade do 20h jer ljdi rade do 16 ili 17h pa da se sve stigne i rasporedi.
Ali džaba sve mjere ovoga svijeta kad je to isti narod koji je takav kakav je. Merkel kaže nemoj i to je to, a nama kad kažeš nemoj e to je e baš oću![]()
Upravo to, ovom narod mozes rec sta hoces, oni ce po svome.
Zna li neko sta je sa tockom u PG, mislim i to mi je jedno od ludila nasih da u sred pandemije ti otvaras nesto dje ce ljudi da se trpaju jedni na druge i skoro rijetko ko masku nosi, ali dobro btino da se provodimo ludo, pa ako neko umre zbog toga, koga briga.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
grad obezbijedio![]()
Pa drzava je prije NG rekla mogu zive svirke i mogu kafici do 20h, pa su bile dnevne zurkice.
Pa je drzava poslije 15 dana ukinula zive svirke, pa su se nastavile dnevne zurkice uz DJeve.
Pa je drzava ukinula zabranu medjugradskog saobracaja, da bi se oporavila privreda na sjeveru.
Sve sto drzava kaze narod radi... Poslije je narod kriv... Nemojte tako.
Tolika zelja da se podje na skijanje u ovim vremenima se granici sa bolescu. A ni ovi sto ne mogu bez zurkica nisu mnogo bolji.
To mladi su pa se ne boje mi ne pije pricu. Ok tesko ce neko mladji umrijeti od ovoga ali znam dosta momaka <30 god da su imali par teskih dana. Da ne pricam o kucnoj izolaciji, cekanjem u redovima po domu zdravlja, stopiranoj fizickoj aktovnosti minimum mjesec dana i td. Nisu mi jasni ljudi.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks