Kažu da je dosta n aprimorje buknulo sa skijanja u Kolašin i Žabljak.
Primjerene reakcije kompetentnog tima; kontinuitet najboljih rezultata u datim okolnostima
Početni uspjeh umanjila nedoraslost tima epid. izazovu, no rezultati nisu toliko loši
Početni uspjeh poništile pol. motivisane odluke i selekt. mjere; gubitak kompasa tima
Neprimjeren pristup i pogrešna strategija od starta; manipulacija javnošću
Gledam Bata Carevica na Dnevnik nocas direktno ispred Doma zdravlja. E ono je menadzer grada, e ono je Volter Vajt, e da nam je vise onakvih!
Kažu da je dosta n aprimorje buknulo sa skijanja u Kolašin i Žabljak.
Od Bata koji protestvuje u novembru protiv zatvaranja Budve, do Bata koji moli da se Budva zatvori... Kako se krug zatvorio...
A nije tako davno bilo kad je pricao da se placa 200€ da bi neko rekao da je zarazen...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni se čini da je ova epidemija posebno eskalirala otkad su pustili da škole rade i da svi idu na nastavu.
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
pametniji smo mi od ostataka evrope koje je evo vec drugi mjesec full zatvorena sa prosirenjem do daljnjeg... no dobro. oni ce svoje zavrsit do aprila - maja a mi cemo debelo uc u jos jednu turisticku sezonu bez icega.
f6
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...v-koronavirusa
Radna grupa Instituta za javno zdravlje (IJZ) predložila je nadležnima pooštravanje mjera protiv koronavirusa zbog pogoršanja epidemiološke situacije, saznaju “Vijesti”.
da vidimo sad. ministarstvo je pod velikim pritiskom, opravdanim. ne bih se začudio da zatvore recimo kafane, škole prebače na online varijantu
Тapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Budva 15.11.2020
450 zaraženih
Korone nema nemojte nas zatvarati. Održavaju se protesti, apeli kroz novine i to sve u mrtvom mjesecu (u trgovini Novembar).
Budva 02.02.2021.
450 zaraženih
Apelujemo da nas zatvorite.
Ko je ođe lud?
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ja cuh da ce kafici od petka do 22h da rade, ako tako naprave, stvarno im pamet ne smeta.
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Dzabe ne znam koje mjere,kad se kod nas nista ne postuje
A jedino da nas potpuno zatvore, ali propasce nam.sezona opet šmrc šmrc![]()
Imali smo sistem semafora, pa bi se pratio svaki grad i po potrebi u tom gradu stavljale ostrije mjere, tako da ostali ne bi "patili" ali evo od Nove godine, niko ne prati kumulativnu incidenciju, odjednom ona ne postoji, komisija i savjet se sastaje -evo danas kad inače bi se sastali, jer do 10 februara traju mjere.
Užas,užas. Ovi novi samo nek su zdravo,valjda ce danas da raspravljaju o novim mjerama?
ministarstvo samo nastavlja loš posao NKTa. nažalost kao i uvijek trpe ljudi, pogotovo ovi koji poštuju mjere. o molbi Carevića je suvišno pričati, za tog čovjeka virus nije postojao ljetos. pošto je mogao da blokira grad prije godinu dana, sada neka ga zatvori
Тapatalk
Cijeli svijet je znao da su sve mjere samo privremeno krpljenje da se premosti vrijeme do pronalaska vakcine. Samo što mi od tog pronalaska vakcine nemamo nikakve koristi i ko zna kad ćemo imati. Umjesto da vakcinacija najugroženijih grupa i zdravstvenih radnika plus određeni procenat stanovništva bude gotova do početka ljetnje turističke sezone, pitanje je hoćemo lido tada imati i 10% vakcinisanog stanovništva. O otvaranju granica zbog sezone i posljedicama toga da ne pričamo.
Ne treba nam jos novih mjera koje se nece postovani, no samo postovanje postojecih.
Uhvatili smo konacno neki zamah sto se tice posla na primorje i sjever, da se pregura do juna. Ako opet zatvore granice i medjugradsku, mozemo svi na biro da zijevamo.
Ili ce da nam daju 500-1000 eura mjesecno na biro do juna?
jes, bitnije su pare no život, tačno
Тapatalk
siromaštvo drastično više skraćuje životni vijek od korone (10-15 god. naspram godinu-dvije)
She is only here to annoy herself!
Čini mi se da pojedini ne kapiraju što znači blokiran zdravstveni sistem a pri tome smo izgleda.
nismo pri tome, no smo tamo
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...-posalje-kadar
ali pušti. bez para nema života. pare te liječe od korone
Тapatalk
a zašto sad nije opterećena na sjeveru iako su temperature mnogo niže i virus se tamo mnogo ranije pojavio?
She is only here to annoy herself!
Затварање у реду, али мора се помоћи свакоме а држава нема. Лако је бити за затварање када имаш све стабилано од плате, стана итд. Свакако се треба наћи неки решење а то није лагано. Што се вакцинације тиче завршили би ми то брзо, али није лако набавити када си кренуо да тражиш у децембру.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks