Page 39 of 543 FirstFirst ... 293536373839404142434989139539 ... LastLast
Results 951 to 975 of 13557

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2021]

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Poslao Vucic predloge novih imena ulica po Crnoj Gori.

Ako treba sam ce da ih lijepi sa njegovim marionetama u narodu poznatim kao "ubacenim elementima"

Last edited by Rodion Romanovich; 05-02-21 at 19:03.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Uloga Savjeta za davanje naziva naselja ulica i trgova u Beranama je precizno definisana, kao skupštinsko radno tijelo, i u njemu su zastupljeni predstavnici partija beranske lokalne vlasti (SNP-DF-Demokrate): Goran Kiković, potpredsjednik SO Berane (DF), Petar Labudović, odbornik (SNP), Miloš Raković (Demokrate) i Zoran Milović, a u ime Demokratske partije socijalista u Savjetu su: Bogdan Fatić, Fahrudin Hadrović i Draško Došljak

Ma nisu ovi iz nove vlasti to glasali kao ni demokrate

Thanks Thanks Given 
    5,136
    Thanks Thanks Received 
    9,260
    Thanked in
    4,485 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Uloga Savjeta za davanje naziva naselja ulica i trgova u Beranama je precizno definisana, kao skupštinsko radno tijelo, i u njemu su zastupljeni predstavnici partija beranske lokalne vlasti (SNP-DF-Demokrate): Goran Kiković, potpredsjednik SO Berane (DF), Petar Labudović, odbornik (SNP), Miloš Raković (Demokrate) i Zoran Milović, a u ime Demokratske partije socijalista u Savjetu su: Bogdan Fatić, Fahrudin Hadrović i Draško Došljak

Ma nisu ovi iz nove vlasti to glasali kao ni demokrate
    nisi u temi
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

Треба ДПСу на ријеч да вјерујемо? Па што су ћутали 7 дана, јер да је истина не вјерујем да ћутали 7 дана?

Thanks Thanks Given 
    26,664
    Thanks Thanks Received 
    8,506
    Thanked in
    4,192 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    nisi u temi
    Nije u vinklu

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

6. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

sramota za državu koja je antifašistička da postoje ljudi koji su predložili ovo, kao i da je neko glasao za predlog

Тapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    636
    Thanks Thanks Received 
    330
    Thanked in
    205 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    sramota za državu koja je antifašistička da postoje ljudi koji su predložili ovo, kao i da je neko glasao za predlog

Тapatalk
    Tužno je da ni ovo neće otvoriti dijelu naroda oči da DF ne radi ništa dobro za ovaj narod. Ovo je samo lik poput Kikovića mogao da smisli (u pauzama kad ne razmišlja o spomeniku Pavlu Đurišiću ili Račiću - kako je Žukov upao u taj narativ nije mi je jasno).

...I’ll always be that kid
    With the rolled up socks...

Thanks Thanks Given 
    1,468
    Thanks Thanks Received 
    1,187
    Thanked in
    584 Posts

Koga briga za ulicu nekakvu u Berane, od toga nece biti nista znamo svi, ne pravite se mutavi, vi koji se pravite.

Vzanija vijest je to Sto Dragan (Posteni) Brkovic sad prica sve protiv prosle vlasti i to sto je prijava protiv Katnica objavljena. IDemoooo , mic po mic, svi cete u zatvor, olosi
    Sate sate sate

10. The Following 4 Users Say Thank You to nimfa For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    9
    Thanks Thanks Received 
    210
    Thanked in
    107 Posts

Berane se nekad zvalo Ivangrad iako nemaju nikakve veze sa Ivanovim koritima.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

Quote Originally Posted by nimfa View Post
    Koga briga za ulicu nekakvu u Berane, od toga nece biti nista znamo svi, ne pravite se mutavi, vi koji se pravite.

Vzanija vijest je to Sto Dragan (Posteni) Brkovic sad prica sve protiv prosle vlasti i to sto je prijava protiv Katnica objavljena. IDemoooo , mic po mic, svi cete u zatvor, olosi
    То је то, ово служу да се прикрије све ово.

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

tek sad čitam izjavu

https://www.vijesti.me/tv/emisije/50...-zaposljavanje

Prethodna Vlada se nije bavila proizvodnjom, nju nije interesovala ni proizvodnja, ni izvoz ni zapošljavanje. To je bila više šminkerska vlada koja je političkom pričom, a to su naravno glasači i kaznili. Nijesu litije bile zbog crkve već zbog socijalnog nezadovoljstva, jer vidite kakav je izvoz, kako se živi, kakva je zapošljenost. Vidite svakim danom, preko 50.000 radnika prima ispod 250 eura, sve su to stvari sa kojima je Vlada trebala da se bavi, da daje podršku i podsticaj, a ne obračun sa neposlušnicima, odnosno onima koji nijesu u njihovim vizijama i nijesu oni sa kojima oni upravljaju.

znači sad ne valja DPS. a prije par godina je bilo, ovaj to. a ovo nisu istine čak i razloge litija zna

Тapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    nisi u temi
    Kako nisam ovo je sa vijesti, tj iz raznih novina. A ti kao moderator sto dopušta da me vrijedjaju???
    Last edited by lepetanac; 05-02-21 at 19:39.

Thanks Thanks Given 
    2,440
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by retype_htc View Post
    Ne nije to igra Dps-a. Nego se treba priznati kakvi smo i znati da su takvi ljudi idoli velikoj vecini naroda.

Sent from my iPhone using Tapatalk

A ti si isao da ispitas svakog stanovnika u CG, pa znas da nam je vecini idol?
    A i da jes, eto zivimo kao u nekoj demokratiji, ako je vecina naroda za nesto, bgm neka im je onda aferim.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    1,704
    Thanks Thanks Received 
    2,726
    Thanked in
    1,236 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    A ti si isao da ispitas svakog stanovnika u CG, pa znas da nam je vecini idol?
    A i da jes, eto zivimo kao u nekoj demokratiji, ako je vecina naroda za nesto, bgm neka im je onda aferim.
    Ne nisam niti ima potrebe da ispitujem svakoga gradjanina. Dovoljno mi je da vidim. I to nije samo tako kod nas nego na cijelome Balkanu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

https://www.vijesti.me/kolumne/509879/dzeferdar
    Ipak, najzanimljiviji sloj ovog pisma je njegova eksplicitno antiženska intonacija. Nedavno smo imali mladog političara koji je lupao slične gluposti, ali je reagovao na javne kritike, izvinio se,......
    Neka ga ovdje ovaj dio. Cisto kao podsjetnik da se napisala strana o ovome, ali da se na ovo pismo cutalo, nego treba da vas Balsa podsjeti

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    https://www.vijesti.me/kolumne/509879/dzeferdar

Neka ga ovdje ovaj dio. Cisto kao podsjetnik da se napisala strana o ovome, ali da se na ovo pismo cutalo, nego treba da vas Balsa podsjeti
    SKOJ je juce citirao bas ovaj dio o "dzeferdaru i kudelji". Primitivac. U rangu advokata Velibora Markovica.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Znam, jer sam ja objavio orginalni tekst sa istim hajlajtima.
    Samo skrenuh paznju da se o Veliboru Markovicu, kao i Maksimu Vucinicu ispisalo strana i strana. Dje smo svi imali lose komentare, ali su pojedini ovdje pricali o gutanju zaba, izjednacavali sve koji su glasali novu vecinu sa njim.
    O ovome i dalje muk. Nevjerovatan mi je strah od tih ljudi i dalje. Da ne napises nesto, pa da ti poslije se ne obije o glavu.
    Ili imas isti stav kao on pa licemjerno cutis, dok je dobra prica da bi se pljuvalo na novu vecinu.
    Samo toliko....

20. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Znam, jer sam ja objavio orginalni tekst sa istim hajlajtima.
    Samo skrenuh paznju da se o Veliboru Markovicu, kao i Maksimu Vucinicu ispisalo strana i strana. Dje smo svi imali lose komentare, ali su pojedini ovdje pricali o gutanju zaba, izjednacavali sve koji su glasali novu vecinu sa njim.
    O ovome i dalje muk. Nevjerovatan mi je strah od tih ljudi i dalje. Da ne napises nesto, pa da ti poslije se ne obije o glavu.
    Ili imas isti stav kao on pa licemjerno cutis, dok je dobra prica da bi se pljuvalo na novu vecinu.
    Samo toliko....
    Nijesam vidio tvoj post, izvini. Od svo troje, Vucinic je bio jedini koji je pokusao da popravi stetu. I u tom dijelu jedini pokazao korektnost, jer je shvatio da je pogrijesio. Barem vjerujem da jeste. Vjerujem da Lazovic i Markovic uopste ne vide nesto lose u svojim izjavama. I ne bih se iznenadio da su dobili cestitanja. Od primitivaca iste sorte.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Meni licno vise smeta tisina. Ne je li im ko cestotao ili ne. Znam da bar 35% stanovnistva bastini isti stav u manjoj ili vecoj mjeri.
    Problem je tisina. Ajde ti jednom Veliboru Markovicu i njima slicnim objasni da ovo nije politika vec kulturolosko pitanje.
    Ako se digne na njega svaki medij, svaka NVO da pljune a onda se pojavi Lazovic i bukvalno muk....
    Ajde objasni onda njemu da je problem njegov stav a ne politika. Zato ponekad smatram da se stvari nece promijeniti. Jer ako kao NVO nedelju dana pricas o Vucinicu a na Lazovica cutis, dovesce do toga da drugi put nece imati zelju da se izvinjava istim tim NVO. A to nije zdravo za ovo drustvo

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Uzmi u obzir dje je sto i kako izjavljeno I ko je izjavio bije isto kad pok Djedo kaze da smo mi Crnogorci komunisticka kopilad I kad tonkazen npr otac Gojko

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Meni licno vise smeta tisina. Ne je li im ko cestotao ili ne. Znam da bar 35% stanovnistva bastini isti stav u manjoj ili vecoj mjeri.
    Problem je tisina. Ajde ti jednom Veliboru Markovicu i njima slicnim objasni da ovo nije politika vec kulturolosko pitanje.
    Ako se digne na njega svaki medij, svaka NVO da pljune a onda se pojavi Lazovic i bukvalno muk....
    Ajde objasni onda njemu da je problem njegov stav a ne politika. Zato ponekad smatram da se stvari nece promijeniti. Jer ako kao NVO nedelju dana pricas o Vucinicu a na Lazovica cutis, dovesce do toga da drugi put nece imati zelju da se izvinjava istim tim NVO. A to nije zdravo za ovo drustvo
    Ne vjerujem da se radi o nekom strahu od Lazovica. Zasto bi? Mozda jedino ako o nekome nesto zna. Najbucnija reakcija je bila u slucaju Vucinica, iako je njegova izjava, bar u neku ruku, bila najbenignija. Dva su razloga. Prvi je da je on clan Odbora za rodnu ravnopravnost (valjda se tako zove), te je zbog toga njegova izjava privukla paznju NVO koje se bave tim stvarima. Drugi razlog je da je upotrijebio veoma "nes(p)retnu" formulaciju da zene koje su profesionalno ili politicki aktivne "ne mogu biti dobre majke". Time je dirnuo u zivac mnoge zene iz te grupe. Uz to, ovo je izjavio u prisustvu zena koje su aktivne i politicki profesionalna (Bozena Jelusic, Zdenka Popovic...). Cak je moguce mislio da kaze nesto drugo, da je zenama tesko da budu dobre majke i supruge, ako su profesionalno/politicki angazovane. Mnogi ne bi imali primjedbu na jednu takvu formulaciju. Ali, avaj, majka priroda je izgleda bila stedljiva kad se dijelila pamet u njegovom slucaju. Pozitivna stvar je da je shvatio da je rekao nesto sto ne treba, pa se izvinio.

Mislim da u slucaju druga dva "macho"-sa nerealno ocekivati izvinjenje. Mislim da je cak V. Markovic nastavio u istom tonu i nakon sto je bio upozoren.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Slazem se. Samo sto sto je nesto devijacija i juce i danas i sjutra. Ukoliko osudis juce a ne osudis danas, brzo se kreira percepcija da je to politicki obracun zbog "zaposljavanja pi dubini"
    Tako ce da ga vide DF biraci. I mozemo mi da upiremo do sjutra i zovemo ih retrogradnim i zatucanim. Sami nazovi gradjani su krivi za tu percepciju.
    I ne trude se da je promjene, sto je realno problem. Jer i oni postaju dio iskrivljene percepcije DF. I ne mogu reci da nisu u pravu. Ne slazem se da se razumijemo, ali shvatam zasto imaju taj stav.

Thanks Thanks Given 
    3,576
    Thanks Thanks Received 
    5,930
    Thanked in
    2,854 Posts

Quote Originally Posted by nimfa View Post

Quote Originally Posted by outline View Post
    tek sad čitam izjavu

https://www.vijesti.me/tv/emisije/50...-zaposljavanje

Prethodna Vlada se nije bavila proizvodnjom, nju nije interesovala ni proizvodnja, ni izvoz ni zapošljavanje. To je bila više šminkerska vlada koja je političkom pričom, a to su naravno glasači i kaznili. Nijesu litije bile zbog crkve već zbog socijalnog nezadovoljstva, jer vidite kakav je izvoz, kako se živi, kakva je zapošljenost. Vidite svakim danom, preko 50.000 radnika prima ispod 250 eura, sve su to stvari sa kojima je Vlada trebala da se bavi, da daje podršku i podsticaj, a ne obračun sa neposlušnicima, odnosno onima koji nijesu u njihovim vizijama i nijesu oni sa kojima oni upravljaju.

znači sad ne valja DPS. a prije par godina je bilo, ovaj to. a ovo nisu istine čak i razloge litija zna

Тapatalk
    E propalo se kad Dragan, uništio sve čega se takao, Brković priča da država treba da proizvodi i zapošljava.

Vidite svakim danom, preko 50.000 radnika prima ispod 250 eura, sve su to stvari sa kojima je Vlada trebala da se bavi, da daje podršku i podsticaj, a ne obračun sa neposlušnicima, odnosno onima koji nijesu u njihovim vizijama i nijesu oni sa kojima oni upravljaju.
    S obzirom da sve zaboravljamo za 2 dana, srećom na internet ima ferški link iz avgusta 2020 pred izbore:

https://pvportal.me/2020/08/vektra-j...i-po-18-plata/

A valjda se neko još sjeća da je to jedan od rijetkih privrednika koji je uspio da sazove skupštinski odbor da malo porpičaju sa njim i njegovim dobrobitima za državu jer je brinuo.
    Kamo sreće da su te sve Vlade tretirali kao ova danas, i ova prethodna na koju si kivan.

I ne znam je li ti ijedna firma ostala a da nije u stečaj, ali dika i ponos familije Brković je u stečaj evo 20 dana

https://www.bankar.me/2021/01/15/vek...isla-u-stecaj/

U potpisu
    Hiljade radnika koje si ostavio bez poslao i ostao im dužan.
    Last edited by hercules; 06-02-21 at 12:23.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    4,362
    Thanks Thanks Received 
    8,428
    Thanked in
    3,214 Posts

Dragan Brkovic je jedan od top biznismena u CG, tako da ne znam odakle sad ove price za njega?

Toliko koncesija dobio, privatizacija, kumovao, pomagao gradjane... I sad odjednom ne valja DPSovcima?

Patriota prve klase, uvijek u prve redove ogrnut zastavom...

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

28. The Following User Says Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Uzmi u obzir dje je sto i kako izjavljeno I ko je izjavio bije isto kad pok Djedo kaze da smo mi Crnogorci komunisticka kopilad I kad tonkazen npr otac Gojko
    Ne moraju oni to da kazu, oni svi do jednog to misle i oni i njihovi vjernici. Do skoro je samo pokojni risto imao hrabrosti da to kaze, sad kad su se docepali vlasti svi ce oni to poceti da ponavljaju kao papagaji.

Page 39 of 543 FirstFirst ... 293536373839404142434989139539 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)