još jedan koji brani nešto što se ne može braniti. veli opravdane su tolike pare a kvaliteta bez
Тapatalk
još jedan koji brani nešto što se ne može braniti. veli opravdane su tolike pare a kvaliteta bez
Тapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Veli mali budzet. Pa nije mali no sve pojedose plate.
Iskreno ne znam koji je gori. 7 godina je sjedio, i sad se hvali kako je njemu sve dostavljano. Od toga nismo znali nista niti je ikada javno progovorio.
Sve mu je nezakonito sad, a bilo i kad je on radio.
Lijepo ga ucuta sa ovim, da je privodjen za razliku od Djurovica jer se bunio sta radi RTCG.
I lijepo mu ovo kredibilne NVO, tj on smatra da treba da biraju oni koje on misli.
Samarao bih ga iskreno. Nije mi jasno sta brani. Ali me opet Djurovic nervira koji je sjedio 7 godina, cutao o svemu, uzeo desetine hiljada otpremnine i onda progovorio kad su ga naspicali odatle.
I sad je jako agresivan prema nekome, a bio je iskreno gori.
I sad ocekuje da se pita on, Cemi, CDT, HRA i CRNVO.
Da drzava placa ono sto on odluci. Samo da je zdravo
Sekulović bio na A1.. Ne stigoh da pogledam, možda vratim... Elem, narednog četvrtka gošća Bratićka![]()
![]()
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Pa da cujemo abu dabi
nothing comes from violence and nothing ever could
Petar lijepo krenuo
Evo je 4 u 1,da se malo uozbiljim...vec nakon 45sec mi se ipak ne gleda,hm evo trazi ka u Parove da je prikljuche na poligraf...
...
sta je ovo, racuni u bankama za koje niko ne zna
E moj Petre, sramno se ponasas i nepostujes sagovornika.
Pusti covjeka da prica , nismo sasavi da ne razumijemo,pa i ako se sa papirima vrti.
Mnogo nekad pametujes.
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
za 12 godina pojedini iz vrha Plantaža dobili 600.000e plus bespovratne kredite za stan
Тapatalk
kako ce mali nemanja katnic od svojih da nadrlja... mozda mali i zna nesto, ali biti na mjestu i raditi sta ti se kaze te dovodi sutra u situaciju bas ono...
Kakve su ovo facijalne ekspresije...
https://twitter.com/didileja/status/...200966658?s=09
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Petar Ivanović izumio teleportaciju.![]()
dakle, Ivanović istog dana bio u Novom Sadu, Ukrajini, Španiji, Hrvatskoj. uzeo par hiljada. plemenu je ipak bitnija ministarka Bratić
Тapatalk
I Braticka se isprosipala koliko citam.
Peki Ivanovic: Back to the Future Putni Nalozi
Ahahahah e umro sam svega mi
Stijovic odlican!
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Vala Ivanovic ako posle ovoga izbjegne tvorza, zvace ga Hudini, eventualno Koperfild.
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks