Vidio sam ovo u Voli-ju Bison MILDEW Remover BOT 500ml CHLOR FREE sprej prot... (bolago-m.rs) oko 6 eura
Vidio sam ovo u Voli-ju Bison MILDEW Remover BOT 500ml CHLOR FREE sprej prot... (bolago-m.rs) oko 6 eura
Tzv. koeficijent provodljivosti toplote stiropora je veoma nizak, zbog cega se i koristi za termo izolaciju, pa bi njegovo postavljanje trebalo da rijesi taj problem.
Beton sam po sebi prenosi toplotu/hladnocu veoma brzo i moguce da je to uzrok kondenzacije.
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
"The best argument against Democracy is a five-minute conversation with the average voter."
Uzet noćas CilitBeng i Diplo za tretiranje buđi, probano malo u kupatilu i rade oba, sjutra će tretman veći pa ću javiti utiske. Uglavnom, Diplo je mislim 3.8e u Voli a Cilit euro manje u KućuHemije. Činimi se da je sličan sastav kao kod Sava, kojeg nema ni za lijek po prodavnica.
Heat sensitive čaše, radi li ko u PG?
Treba mi ovako nešto...
https://imgur.com/xdc1xoW
![]()
Last edited by BiTrAtE; 03-02-21 at 11:04.
Ili nikic ili boni su imali to u ponudi
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Mislim da je imala i knjizara Mamut u Delti.
Gdje ima da se uzme nintendo switch?
U multicom i yehnomax nema
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ako ti je dolje drvena lajsna i parket samo neku starj krou, peskir ili majicu stavi da ti upije ono sto se ocijedi niz zid...
Našibaš ga, ne cimaj se ako pocne da se sliva niz zid ona malo zuckasta ili sikasta tecnost... Nista ostati nece kad se osusi...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Oprah neke platnene tikepa na 40° i pušitše boju na par mjesta (plava/bijela).. Ima li šanse da se mogu vratiti u normalu?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
sto radi ovaj helikopter cijelo jutro iznad kakaricke u krug?
nothing comes from violence and nothing ever could
Mora li se licno otici kod notara da mi jedan momak da punomocje za registraciju auta? Na njega se vodi, ja ne mogu radnim danima da odem zbog posla, pa sam mislio da ode on sam ili sa jos nekim meni bliskim da to uzmu.
Davalac punomocja mora. Ti mu mozes samo dati podatke.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ljudi, radi li taksi posle 22h?
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Radi.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Uh kakvo olaksanje. Sto poljubaca saljem
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Koja taxi udruzenja rade u toku policijskog casa? Znaci prevoz taxijem nakon 22h se tolerise?
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
"The best argument against Democracy is a five-minute conversation with the average voter."
Ja jednu noć zvao niko se ni javljao nije, te ja pjeske u 01 uveče
NIKOGA.
Marica prodje i gleda, da su me iscimali rekao bih izgubio sam psa![]()
Ja sam nekoliko puta išao sa 19704. Mislim da je to pg. Eventualno 19714. Oko 2h, 3h lagano. Može nikoga. Srećom ni policije.Rekoše mi da su znali da ih zaustave, ali da i ovima bez potvrde (mali broj) nisu pravili problem. Malo cimanja ali su ih puštali.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
U HN ne rade
Doduse,nemaju kome da rade i preko dana
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks