montenegro, politicke probleme na ovom podforumu cu ja rjesavati, ti postuj ako imas nesto vezano za temu! Aman, mi nemamo uslova za odigravanje Svjetske lige i tacka! Razlog? Naci ces ga u cattarovom postu!
Za ovog iznad:
MI NEMAMO OTVORENI BAZEN NA KOJEM BI SE ODIGRAVALA SVJETSKA LIGA!!!
Svi nashi otvoreni (ljetnji) bazeni su nepoplochani bazeni sa morskom vodom, sa tribinama bez stolica, dok svjetska liga zahtjeva sve suprotno!
Ljudi, ne pametujte o stvarima koje ne znate.
Mada je meni nejasno shto znachi izjava nasheg selektora da i mi mozemo bit' jedan od organizatora
Sem ako se svjetska liga ne prebaci na zimski period...
P r i m o r a c
montenegro, politicke probleme na ovom podforumu cu ja rjesavati, ti postuj ako imas nesto vezano za temu! Aman, mi nemamo uslova za odigravanje Svjetske lige i tacka! Razlog? Naci ces ga u cattarovom postu!
Slazem se i ovom prilikom i moje izvinjenje povodom toga.
ja mislim da bi trebalo da se otvori bazen neki na otvorenom kao TASMAJDAN u bg heeheheh![]()
mi za sad ne mozemo nikako da budemo organizatori,nemamo uslova za to![]()
Tashmajdan ima otvoreni i zatvoreni (olimpijski) bazen.
Mi moramo u narednom periodu aktivirati bazen u Pg, a zatim pocheti gradnju bazena u Baru i na sjeveru CG.
Samo da nashi ovjere olimpijsku vizu!
P r i m o r a c
sad sam bash pricao sa jednim drugom, za adaptiranje podgorickog bazena bi trebalo para ali bi se djavolski isplatilo! Montazne tribine prije svega pa onda i ulozit taj milion evra u sam bazen i stvari oko njega.... To je investicija koja bi se sigurno isplatila!
bogami dok je radio bazen u sportski 5 ljudi je dolazilo na njega,da je bio isplativ ne bi propao..
a da se otwori pliwachki/waterpolo klub,ipak je sad podgorica capital city.. welegrad `ebem ti !
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Nije na tebe... Jedan post izmedju mog i tvog je izbrisan.
Dok je radio bazen u Pg nije se moglo disat a ne plivat koliko je ljudi bilo, tako da ne znam odakle ovo da je bilo samo 5 ljudi. Bar su mi tako prichali ljudi koji su se tada kupali tamo.
P r i m o r a c
Ro,ja sam se kupao.. iseao sam 2 mjeseca jan/feb '99 i osim mene i druga mi kupao se jedino zarko rakcevic i par anonimusa. desavalo se cak da budemo tu jedino nas dvojica.
ja se sjecam kad su bile neke priche po novome da ce se shkver poplochat al od toga naravno nishta nije bilo...to bi bila ogromna investicija...
Niksic ima najbolji bazen u cg pa nemogu da regulisu to grijanje vec 4-5g bolje njega da srede prvo pa onda neka se prave drugi bazeni![]()
Without education, you're not going anywhere in this world
Nijedan bazen nije bolji od kotorskog, gledajuci objekat u cjelini.
To shto se u njega skoro nishta nije ulozilo 21 godinu, to je drugo, ali komfor (1200 stolica sa naslonom, izmedju svake stolice 10 cm), sjajan prilaz, 6 ulaza na tribine, blizina centru grada...
Nego, nije to poenta.
Poenta mog razmishljanja je razvoj vaterpola, a za to su neophodni vrhunski rezultati reprezentacije prije svega.
P r i m o r a c
ne moze biti bolji od olimpiskog bazena u nk na koji moze doci do 5-6hiljada gledalaca defintivno jedan od najboljih bazena na nashim prostorima + sto imam PVK ali ovim ljudima iz saveza puca ***** za nk vatrpolo i plivanje samo se primorski klubovi forsiraju i sad ce naravno da se fokusiraju na pg i pravljenje bazena tamo a ovamo jebeno grijanje nemogu regulisati evo 5g![]()
Without education, you're not going anywhere in this world
Ne znam kojem dijelu vishe da se smijem, dje spominjesh bazen necu jer ne znam kakav vam je, zato te molim da postavish koju sliku.
Al' ovo dje kazesh kako se forsiraju primorski gradovi... :lolblue:
Da te podsjetim da moj vaterpolo klub proshle godine nije imao nijednog igracha sa strane, ove godine je tu samo rezervni bek.![]()
P r i m o r a c
tuzno je da nigdje nema krstenog bazena... jadran igra u institut igalo, a taj bazen je tek prije 5-6 godina ranoviran i stavljene su mu tribine, da ne govorimo o problemima sa vodom sto smo ih imali prije 3-4 god... za skver su pravili neke velike planove, ali izgled nista od toga... kotor ima stvarno najjaci bazen, ali je ruina teska koliko se ne ulaze u njega. niksic ima vrh bazen, ali zaludu... a za podgoricki sam cuo da se u njemu igra stoni tenis.
u beogradu ista stvar. jutros sam bio na banjici i prvi tim partizana mora dijelit bazen sa djecom koja imaju raspust, nama koji ga zakupljujemo, i malo je tuzno to za sestostrukog prvaka evrope...u 25. maj je stalno hladna voda, ostaje jedino malo bolji bazen tasmajdan.
a samo jedna budimpesta sama ima 126 bazena.
Bazen u Kotoru ima velike tribine , ali je zreo za renoviranje.Umjesto da stavljaju nove stolice oni dizu i ono sto ima, ajde sto su digli stolice sa strane dje su bestije, nego su ih digli i sa ove druge strane.Teretana, trofejna sala, svlacionice i druge prostorije kluba su vise nego zrele za renoviranje.Nekad je bazen imao saunu, a sad su umjesto nje napravljene neke sprcene svlacionice...
Bazen u igalo mi je ok, samo sto ima male tribine.
Ne bih se slozio da nidje nema krstenog bazena, u Budvi je napravljen odlican bazen i ima ubjedlivo najjace osvjetljenje!
Nego sve to macku o rep kad svakog boli k**ac za vaterpolo, kad se mladje kategorije RASPADAJU, kad se uprava (primorca) raspada i kad se forsiraju tatini sinovi...
Sa koje to druge strane su digli stolice
Bazen ima saunu, a i svlachionice koje koriste ekipe za vrijeme utakmice su dobre, za razliku od onih koje koriste obichni gradjani.
Bazen u Budvi je super, samo zamisli situaciju da tamo neko organizovano navija, dje bi stojala milicija, na ivicu bazena? Osvjetljenje je zaista super, tu nema dileme!
Ima itekako ljudi kojima je stalo do vaterpola, ali nedostaje para, shto je nasha svakodnevica. Koje mladje kategorije se raspadaju, o chemu ti prichash druze? Ako mislish na odlazak mladih u Bg na studije, to je drugo, to se ne moze sprijechit. Tatini sinovi se svudje forsiraju, to je tako vazda bilo i tako ce i bit'!
P r i m o r a c
Samo jedan podatak :
U B.Rivijeri u prwom timu samo 2 Budvanina
Treba da se osnuje Budva2(zvacje se Petrovac(jer je 90%chelnika bazena iz PTC-a)) i tu cje igrati mladji Budvani (tako Jadran i Primorac imaju Bjelu i Val ako se ne varam)
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Purkov sin (koji je skoro sve nauchio u Primorcu) i rezervni golman, koji je to isto bio i kad je Shoshtar branio za Bd, prije 11 godina :lolblue:
P r i m o r a c
ja sam bio zadnjih godinu i po kad je radio bazen u pg. kao sto neko rece: bio sam sa drugom i mozda jos 3-4 osobe a nerijetko se desavalo da nema niko sem nas dvojice pogotovo u onom prvom terminu. a mi dodjemo prije termina 2 sata kad ronioci imaju trening e mi ih ovaj drug poznaje pa se izbanjamo pravo. i stvarno je zalost imati nekadasnji bazen u kome se sad igra stoni tenis. pa sve da niko nika nece otici na taj bazen, pg kao grad bi trebalo da ga ima. prvi ja bih redovan tamo bio. cak i da se otvori vk ja sa 27 bi odma tamo posao, naravno ako me prime. shvatam ja da je bio nerentabilan pa su ga ugasili ali glavni je razlog sto stk buducnost ili koji vec nije imo prostorije pa zatvorise bazen. mada se tu ponekad i boxerske borbe odvijaju.
neka ga otvore malo izreklamiraju i to je to. tad je rijetko ko znao da ima bazen koji radi preko zime. ovo znam.
sve u svemu HOCEMO BAZEN
Kad si ti zadnji put bio na bazen pa nisi vidio da su digli jos stolica...A dje ti je ta sauna?Kad sam spomenuo mladje kategorije mislio sam na 91 i mladje, kad su zadnji put donjeli neku medalju?A jedine dvije svlacionice koje, nesto valjaju, su odma jedna do druge.Tako da kad se igraju utakmice koristi ih samo jedan tim...
ja sam prije par godina igro zadnji put u kotor i te svlacionice me nisu nesto odusevile...mogli su bar one stolice sredit malo sve su glibave u p.m![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks