Odvratno. Nisam ni do sada gledao tu TV, osim u vrlo, vrlo rijetkom prilikama. Slično će biti i u narednom periodu.
...
Daleko više me interesuje šta će biti urađeno sa Javnim servisom. Njega plaćam.
Kad smo kod medija, zar nije nezakonito sto aktuelno.me svaki dan objavljuje anonimne prijetnje sluzbenicima ANB koji su se usudili da svjedoce o nelegalnom prisluksivanju?
https://www.aktuelno.me/crna-gora/ko...ejana-vuksica/
Kako mi je milo. Daj boze da onaj vlasnik in4s dodje na celo RTCG
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nekoliko zanimljivih detalja
Osporavanje dokaza jer su nelegalno izuzeti. Dakle nisu bas cista posla cim se prica o nadzoru.Zbog zasluga u podmetanju „dokaza“ protiv bivših kolega, koji je prvenstveno stekao kroz nelegalno izuzimanje snimaka sa video nadzora, koje je prezentovao lično premijeru Krivokapiću.
Jos zanimljivija stvar je da ANB u stvari nadzire vladu, ocigledno bez ikakve kontrole. I cude se sto hoce da ih posalju kuci. Mislim da je cak ovo i kriminalno djelo. Uz malo aktivnosti moze se poslati kuvi i policijski tim koji je zaduzen kao i ANB sluzbenici koji su izuzeli snimke bez sudskog naloga.
Sacuvajmo kadrove.... Ovo treba rastjerati taman kao tužilaštvo... u čijem je Kabinetu bio gost i nakon postavljenja Dejana Vukšića, ali i prije toga, kada je ulazio pod lažnim imenom nadajući se da će to ostati nepoznanica za njegove kolege (zašto postoje dokazi u video nadzoru Vlade).
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Forever young, i want to be forever young
Evo se pominje
- povecanje minimalca na 250e
-djecji dodatak za djecu do 6 godina
-besplatne knjige za osnovce
-demontiranje tuzilacke hobotnice
Ako ovo usvoje u februaru... Oce li se vratit Cg iz brodareva ili kako to ide?
Koji je narativ DPS i PKS povodom ovih najava?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ne Jolene, dječiji dodatak je namijenjen za različite potrebe porodicama sa malom djecom. Nadam se da će u relativno skoroj budućnosti moći da se dodatak isplaćuje i za nešto stariju djecu!
Ja ne mogu da vjerujem da i dalje postoje ljudi koji vjeruju ako se smanje porezi/nameti da ce privatnici da povecaju plate radnicima na racun toga.
Garantujem ti da ce 99.9% to da iskoristi da na racun manjeg troska ima vise profita a za radnika ga boli uvo. Logika: "Ako se radniku ne svidja moze da ide, ima kome ce se svidjati"
Ko zna, zna!
Ko ne zna, naučiće!
Ne mora da znaci. Mogu da se smanje nameti na platu zaposlenog. Ono sto svi pominju da je poslodavac opterecen sa 34% to je na racun poslodavca. Jos 30 ili 35 je na racun zaposljenog. Tako da je opterecenje na platu ukupno onih 60 ili 65% koje se stalno pominju. Samo se uvijek simpaticno zaboravi ovaj drugi dio.
Sad sto je kod nas praksa PU da zahtijeva i skida sve sa racuna poslodavca je socijalisticka zaostavstina. Sta ces ti da radis i hoces li placati poreze nije stvar posodavca vec tvoja, ali dobro
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Pa za stariju djecu od 6 godina se prevdiđaju besplatni udžbenici.Poveća se minimalac na 400€ a za plate u tom rasponu od 400€ do 500€ uvedeš da je 200€ neoporezivi dio zarade. Ukine se povraćaj viška uplaćenih doprinosa, za ove sa najvećim platama.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
https://www.antenam.net/politika/187...e-zbog-vakcina
Samo pitam, rad kojeg tocno ministarstva bit ce premet saslusanja - ovog danasnjeg ili onog prethodnog?Sjednica Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje na kojoj će biti razmatrana inicijativa za konsultativno saslušanje predstavnika Ministarstva zdravlja povodom nabavki vakcina biće održana preksjutra, saopšteno je iz Skupštine.
Inicijativu za konsultativno saslušanje na temu:“Razmatranje aktivnosti Ministarstva zdravlja i ostalih institucija u vezi postupka nabavki vakcina za Covid-19“, koju je podnijela poslanica Draginja Vuksanović Stanković.
Ja to pricam godinama al' kad god pomenem od vecine budem napadnut sa necim tipa "A jao tek bi onda haossss bio!".
Ubijedjen sam da bi se mnogo toga kod nas promijenilo samo da primamo BRUTO platu. Momenat kada pojedinac primi 500, pa mu drzava uzme 175 bi promijenio shvatanje mnogih o cijelom sistemu.
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Bookmarks