Evo konkursa za predlaganje kandidata za savjet RTCG
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Evo konkursa za predlaganje kandidata za savjet RTCG
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Vala ako su vakcine prošle sve procedure, ne vidim razlog zašto bi ovo odbili? Poklonu se u zube ne gleda a pogotovu ne u ovoj situaciji, debelo kasnimo ionako.
A što se tiče darodavca nek se vode onom Kriovokapićevom "uzmite pare a glasajte za najbolje", što bi u ovom slučaju značilo da te vakcine uzmu šakom i kapom, a ako je postojala neka namjera uz taj poklon da im kulturno saopšte da ODJEBU.![]()
Last edited by BiTrAtE; 01-02-21 at 12:19.
Prestrasno je, oni zlotvori nikako ne odustaju. Toliko su cinicni gadovi da cak i kazu da se radi o donaciji za "narod Crne Gore", a zna se tkome je u stvarnosti namijenjeno cjepivo!
P.S. Za 57 dana od korone preminulo preko 270 osobaFondacija Olega Deripaske "Volnoe Delo" spremna je da donira i u skladu sa svim pravilima kontrole kvaliteta dostavi vakcine Sputnik V narodu Crne Gore kako bi pomogla svima u državi da se što bolje zaštite od koronavirusa.
Last edited by A+A; 01-02-21 at 12:24.
ako i sad odbiju onda je to žestok kiks i direktno na štetu ljudu. ako je ko protivnik svega što radi SNS onda sam ja, ali u ovoj situaciji se brinu za svoje građane i veliki broj njih je vakcinisan. brzo će sezona ako ubrzo ne krene vakcinacija ode još jedno ljeto. a onda neće biti kriv NKT no direktno oni
Тapatalk
Last edited by outline; 01-02-21 at 12:30.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Po mom tumačenju, ove vakcine nisu ni stoti dio onoga što nam je Deripaska dužan tako da niko ovo ne mora da gleda kao poklon, nego kao vraćanje vrlo malog dijela duga.
Nije bitna tebi i meni, ali ako se donacija odbija iz političkih razloga, tu terminologiju mogu da primijene ako im je to potrebno da se osjećaju bolje.
Kaćemo znat' koliko je ljudi umrlo radi Kenana, a koliko radi Jelene?
Kako ono ide formula, 5 ljudi u prosjeku dnevno puta broj dana?
najvažnije je to da vakcina stiže
Poceli i ovi iz DPS da se sprdaju sa ovim;
"“Ili je Medojević počeo da radi za DPS (što bih, kao potpredsjednik, valjda znao), ili je Vlada gora od onoga kako nam izgleda (a izgleda, da gore ne može)”, napisao je Vuković na Facebook-u."
#MedoJeUvijekUPravu
Deripaska jos jedan Milov kerber, sto se pretvara da je dobrotvor.
Naplati nam 120 000 000 garancija, po**a se u KAP, tuzio nas za milijardu... I sad oce da pomaze?
Neka odyebe odavde i on i Statis, imamo para i kupicemo sami vakcine, nista nam ne trebaku ovi belosvetski propaliteti. Srecan im put veliki.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Sto bi sa tobom brate moj zadnjih pola godine nije mi jasno. Stvari koje ti pises i razmisljanja neka...
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Imamo kredibilne partnere, nista nam ne trebaju ovi sto su nas unistili. Jednom za vazda je vrijeme da raskinemo sa kriminalnim miljeom.
Ti ako ne znas ko su statis i deripaska, vrijeme ti je da saznas.
Ja se tebi ne cudim zadnjih po' godine, no otkad znam za sebe ovdje, no dobro...
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
I meni su simptomaticni spasioci reda Statis, Deripaska, Crmnicanin iz Svedske. Oce braca Grci i Rusi da pomognu. Pogotovo ako su tajkuni.
Kratko i jasno. Cipovanje
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
znamo sve što je bilo. ali Crna Gora je sa zemljama Afrike u grupi država koje nisu počele vakcinaciju. samo pogledaj kako se to radi u regionu. boli me briga od koga su, ako je sa njima sve u redu neka ne izigravaju i neka prihvate poklon. sve više je ljudi u bolnicama. Bitrate je to fino objasnio
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks