If you make people think they're thinking, they'll love you.
If you really make them think, they'll hate you.
Ja licno i jednim i drugim zelim lijep,dug i maximalno uspjesan rat.
Ja sam samo tu da vreme brze proleti...
znas kad plavusa pita kako se pravilno kaze Irak ili.......
Ariel Sharon:'We control America'
Palestinian Information Centre
Wednesday, October 3, 2001
OCCUPIED JERUSALEM -- An acrimonious argument erupted during the Israeli cabinet weekly session last week between Israeli Prime Minister Ariel Sharon and his foreign Minister Shimon Peres during which Sharon reportedly yelled at Peres, saying "don't worry about American pressure, we control America."
According the Israeli Hebrew radio Kol Yisrael Wednesday, Peres warned Sharon that refusing to heed incessant American requests for a cease-fire with the Palestinians would endanger Israeli interests and turn the US against us.
At this point, a furious Sharon reportedly turned toward Peres, saying "every time we do something you tell me America will do this and will do that . . . I want to tell you something very clear: Don't worry about American pressure on Israel. We, the Jewish people, control America, and the Americans know it."
The radio said Peres and other cabinet ministers warned Sharon against saying what he said in public, because "it would cause us a public relations disaster."
Nuclear Clock is ticking tik tak tik tak.
NOTHING IN LIFE IS CERTAIN BUT TAXES AND DEATH
"OD KAKVE JE KORISTI HOLOKAUST PRICA JEVREJSKOM NARODU DANAS?
To je njihov stit od bilo koje kritike nad njihovim politickim, ekonomskim, i drustvenim ponasanjem. To je orude u podizanju neizmerne sume "novcane krivice", posebno od Nemacke vlade.
To zadovaljava dodatno drzavu Izrael skoro $10 biliona dolara godisnje od raznovrsnih izvora. Izrael prima skoro $70 biliona
dolara u asortiranom "Holokaust obestecenju" i svake godine se povecava. To je jasno uinteresu Izraela i Jevrejskog naroda da odrzavaju takvu praksu."
Nije li vam chudno kako je Izrael postao "tata-mata" na Bliskom istoku?
"Jeronimo",nece se Iran dugo "koprcati"...
Znam ja da su moje zelje jedno a realnost drugo. No,Amerika & co. grizu sve krupnije zalogaje pa je samo pitanje vremena kad ce zubi da im se polome.Da li ce to biti na Iranu,S.Koreji,Kini ili mozda Rusiji,vidjecemo...
Jevrejima treba skinut kapu kad je sposobnost u pitanju.Bez obzira na novac,mislim da je za divljenje to sto hiljadama godina opstaju u onakvom okruzenju.
Iran mi je jedan od najnesimpaticnijih neprijatelja Amerike.
A video igricu jedva cekam!Narocito ako bude moguca opcija mijenjanja strana.![]()
Ja sam samo tu da vreme brze proleti...
Chinjenica je da cesh teshko nac jevreja koji je fizichi radnik,pa mozhesh mislit kako su onda opstali.
E ako Iranci naprave tu igricu,igracu samo za njih.Svaki vojnik bi bio ka Rambo. Nazdravlje njemu...![]()
Bogami si se preracunao!
Nisu u pitanju hiljade godina, vec svega nekih 60-ak. Od 1948., od kada su proglasili drzavu. Do sada su mogli da se nose sa okruzenjem jer su bili vojno i sto je mnogo vaznije obavestajno nadmocniji, naravno uz obilatu pomoc SAD. Za ubuduce nisam siguran. Znas kako kaze narodni pjesnik. Tko bi doli sad je gori i obrnuto. A igara i igrica ce vazda bit'.
Naravno da ne. Ali od te godine pocinje pravi picvajz. Do tada su ziveli u relativnom miru sa muslimanima i hriscanima. Niko nije maltretirao jednu malu zajednicu. Ako raspolazem tacnim podacima, do pre nekih 100 i nesto godina bilo ih je 70 hiljada, naspram 700 hilj. Arapa (musl. i hrisc.). Onda su poceli da ispravljaju istoriju. Na racun Arapa. Malo kupis zemlju, malo proteras, malo diplomatijom i eto prostora. To naravno ne znaci da ne mogu imati svoju drzavu. Zasluzuju je i to bas na tom, za njih svetom mestu. Ipak, mogli su da pokazu vise takta. Ovako, ko je slabiji, kuku njemu. A da ce Jevreji vazda biti jaci, cisto sumnjam.
Da ne bismo duljili pricu i diskutovali bez nekog znacajnog cilja na ovoj temi treba se osvrnuti na sadasnju politicku situaciju na Bliskom Istoku(a ne pricati o nekim historijskim cinjenicama ) koja ne mirise na dobro sto neki politicki a isto tako i vojni analiticari s Zapada predvidjaju da u nekoj bliskoj buducnosti za koju ja mislim da nije tako daleka iz trenutno vrlo napete i nategnute situacije moze olako da proizidje i novi ratni sukob izmedju Irana i USA sto po mom misljenju nas vodi ka tome da nuklearni rat je neizbjezan gledajuci tu cinjenicu da dobar dio ratnih brodova mornarice USA (tacan broj 23 ) se upravo nalazi u Mediteranskom moru iscekujuci dalje komande najsurovijeg bezbozznika-tiranina u istoriji covecanstva "False Propheta Busha" da stavi sapu na poslednji neosvojeni dio planete zemlje i tako kao sto sam ranije napomenuo u nekim od mojjih proslih postova ovlada svijetom i ostvari "NOVI SVETCKI POREDAK".
NOTHING IN LIFE IS CERTAIN BUT TAXES AND DEATH
Iranci mozda imaju muda ali nemaju snage za nuklerni rat.Ratni brodovi SAD-a su vjerovatno samo pritisak Amerike (vjerovatnije Izraela), sumnjam da su pripreme.
Lommi u pravu si. Mada ne bih rekao da je pritisak Amerike. nije zapravo ni Izraela. I jedna i druga država kao i sve ostale moćne države Evrope su zapravo igračke u rukama krupnog kapitala, kojemu smo i mi radosno ulećeli u ruke (pogledaj što se čini od primorja). Ne bih se začudio da Izrael, budući da posjeduje nuklearno oružje, upotrijebi isto, tobože radi svoje zaštite, a zapravo radi izazivanja novih napona u političkoj mreži svijeta. Nema veze što Iran nije još savladao nuklearnu tehnologiju, on će je kupiti akou mu bude volja pa može i uzvratiti. E tad nam se svima crno piše, nije važno što nijesmo direktno uključeni u tu zafrkanciju. AUH![]()
dako se vise pokrpeljaju.gadni*ako smijem tako da kazem) su mi i jedni i drugi.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Davno bi oni napali Iran... ali fali jedna stvar... muda... Iranaca ima 60 miliona i ujutru da se zarati raspolaze sa 15 miliona naoruzanih i na sve spremnih tipusaOni ce sa Iranom samo na finjaka... nema druge...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks