Page 171 of 1249 FirstFirst ... 711211611671681691701711721731741751812212716711171 ... LastLast
Results 4,251 to 4,275 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    pa svanulo bi Crnoj Gori da se utuli DF

Pa da samo ostanu SDP, SD, DPS, BS, URA i još vaspitani kozmetički Srbi Demokrate koje će da ćute, kao što sada ćute pošto ste ih prevaspitali.

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    433
    Thanked in
    254 Posts

Iz ugla privatizovanja države ne vidim razliku između privatne države Crne Gore, privatne države Srbije i nekadašnje privatne države Srbija i Crna Gora. Protiv takve pojave se svakako moramo boriti, ali tvrditi da je država manje privatna zato što se za sve pita neko udaljen 500km a ne neko odavde nema nikakvog smisla. Lično mislim da ćemo se jednostavnije osloboditi ovih lokalnih što su privatizovali državu od onih uvoznih.

3. The Following User Says Thank You to ćepanica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,020
    Thanks Thanks Received 
    4,113
    Thanked in
    2,316 Posts

Quote Originally Posted by Whisperer View Post
    Zna se odlicno i kako se doslo do tih 55%, tako da ne znam cemu prica da su ovih 45% izdajnici CG, koliko je ljudi dovedeno iz dijaspore a koliko je para kriminalaca ulozeno da se sve to osvari, mada takve price su isle od DPS-a jer im samo takva prica i prolazi kod praznoglavaca, mada vidim pojedini sa foruma istu pricu furaju, ali dobro bolest je svacija...

Па није баш и да је фалило пара другој страни, рецимо сјећамо се сви инсајдера и како је финансиран референдум из Колубаре, и све могуће логистике, па је из Србије доведено све што је имало право да да гласа за НЕ, од једва покретне старудије до хиљада грађана Србије који су ради увоза аута (еуро 3 стандард) узимали личне карте са пребивалиштем у Црној Гори.
    Касније су, након референдума, исти блокирали пола Србије јер им нису одобрили да ререгистурју та аута на Срб таблице.

Оно што би макар исправно било је да премијер каже да је погријешио у процјени.Али то више и није тема, нити би ја то отварао, 2020. године.
    Last edited by BAR; 28-01-21 at 15:42.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

5. The Following 2 Users Say Thank You to BAR For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

Па и није баш тако било, многи нису могли гласати а били привремено у Србији. Било шта је било не треба се на то враћати.

Thanks Thanks Given 
    170
    Thanks Thanks Received 
    297
    Thanked in
    99 Posts

Dritan Abazovic:

"Ukoliko se ispostave tačni navodi da je N. M. priveden na saslušanje zbog vrijeđanja lično mene,
    tražiću da pomenuti bude oslobođen. Odbijam nastaviti praksu DPS-a koji je hapsio neistomišljenike zbog izgovorene riječi.

Sloboda govora je ustavno pravo svih građana Crne Gore!"

8. The Following 2 Users Say Thank You to autoput For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,743
    Thanked in
    1,573 Posts

Iskreno, sramno ponasanje cetinjana.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    f6

10. The Following User Says Thank You to acs For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Па није баш и да је фалило пара другој страни, рецимо сјећамо се сви инсајдера и како је финансиран референдум из Колубаре, и све могуће логистике, па је из Србије доведено све што је имало право да да гласа за НЕ, од једва покретне старудије до хиљада грађана Србије који су ради увоза аута (еуро 3 стандард) узимали личне карте са пребивалиштем у Црној Гори.
    Касније су, након референдума, исти блокирали пола Србије јер им нису одобрили да ререгистурју та аута на Срб таблице.

Оно што би макар исправно било је да премијер каже да је погријешио у процјени.Али то више и није тема, нити би ја то отварао, 2020. године.
    Nije tako bilo ali dobro necu otvarat sad temu o tome bilo i zavrsilo se, niti jedna strana nije bila cista i nije bilo vrijeme da se u takvim uslovima odrzava referendum, ali dobro, gledajmo da sad ispravimo sve greske iz proslosti i da krenemo naprijed.

Thanks Thanks Given 
    97
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    29 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    jesi se borio za ovakvu vladu dje je premijer rekao da se on borio da Crna Gora ne postoji,
    Nije se borio da Crna Gora ne postoji vec je glasao za zajednicku drzavu. Jedno ne iskljucuje drugo.
    Pricas o referendumu koji je bio prije 15 godina i poredis sta je covjek htio tad i sta hoce sad.
    Treba li da te podsjecam da su Milo i ekipa oko njega borili i htjeli Veliku Srbiju par godina prije referenduma pa nesto ne vidim da ti ta ekipa smeta.
    Ko zna, zna!
    Ko ne zna, naučiće!

13. The Following 2 Users Say Thank You to SCHUMACHER For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    325
    Thanks Thanks Received 
    307
    Thanked in
    135 Posts

Quote Originally Posted by Whisperer View Post
    Mislim malo je licemjerno da to kaze a podrzavaju DPS, koji je tamo vlast koliko vec godina, unistili su to Cetinje ( i CG) a svi su veliki Crnogorci ili ti Prtiote, a samo su ojadili CG, pa opet na izbore te iste sa kojima navodno imaju problem glasaju, suplja prica...
    Čovjek nije rekao koga podržava, moguće da je u pitanju neka građanska opcija, ne treba se baviti nagađanjima.

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    jesi se borio za ovakvu vladu dje je premijer rekao da se on borio da Crna Gora ne postoji,
    Srećom pa me sluh još uvijek dobro služi, a što je bitnije i zdrav razum, pa sam jasno čuo i razumio šta je premijer rekao.

U svakom slučaju nije rekao kako želiš predstaviti. Jasno je da se ne slažeš sa njegovom politikom, ali makar budi toliko fer da ispravno preneseš šta je izjavio.
    "The best argument against Democracy is a five-minute conversation with the average voter."

15. The Following User Says Thank You to Mile_Djikanovic For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by autoput View Post
    Dritan Abazovic:

"Ukoliko se ispostave tačni navodi da je N. M. priveden na saslušanje zbog vrijeđanja lično mene,
    tražiću da pomenuti bude oslobođen. Odbijam nastaviti praksu DPS-a koji je hapsio neistomišljenike zbog izgovorene riječi.

Sloboda govora je ustavno pravo svih građana Crne Gore!"
    Sta god ja mislio o ovakvim cetinjanima i njihovom poltronstvu prema svim okupatorima i dps-u, odje je Dritan u pravu 100%, sloboda govora mora postojati.
    Forever young, i want to be forever young

17. The Following User Says Thank You to technus For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Jeste, vidjelo se da će ovi praviti privatnu državu, jeste, vidjelo se da nima nije stalo do Crne Gore već do sopstvenog interesa, jeste... ali sam glasao DA jer,prosto, Beograd nije garancija da bi bilo što drugačije. Ipak i oni koji su glasali NE i koji su glasali DA žive u istoj državi, to pitanje je rješenje prije decenije i po, a danas se vraćati na to je matrica ovog blata iz kojeg nikako da se izbavimo.

Ajde da uporedimo dvije fraze:
    Crna Gora je dobra država ali oni što su glasali NE su izrodi.
    Kosovo je sveta srpska zemlja, ali ne valjaju stanovnici istog.

Potpuno iste teze koje počivaju na... Treba li sada da pišemo osnove fašizma?

Sent from my moto e5 using Tapatalk

19. The Following 9 Users Say Thank You to wulfy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,020
    Thanks Thanks Received 
    4,113
    Thanked in
    2,316 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Sta god ja mislio o ovakvim cetinjanima i njihovom poltronstvu prema svim okupatorima i dps-u, odje je Dritan u pravu 100%, sloboda govora mora postojati.
    Цетињски срез је дао 49 наородих хероја, и само Цетиње је проглашено градом херојем, укупно 50.
    А нек се запитају они који то упућују Цетињу и Цетињанима, ето рецимо ти, ко је митраљезима дочекивао италијанске колоне на Брајићима и Кошћелама, а ко је кусао макрароне и радио за рајхсмарку.
    Цетињани или попови СПЦ, на челу са митрополитом Јоаникијем Липовцем и четници!?

Па рецимо нек се запитају они велики вјерници, како би се они данас звали и којем би се богу молили, да им то Цетиње није било уточиште и пијемонт ослобођења.А о томе како је Цетиње чувало образ Црној гори деведесетих, надам се да не треба полемисати.

О каквом полтронству према окупаторима причамо?
    Last edited by BAR; 28-01-21 at 16:36.

21. The Following 16 Users Say Thank You to BAR For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    433
    Thanked in
    289 Posts

Цетињски срез је дао 49 наородих хероја, и само Цетиње је проглашено градом херојем, укупно 50.
    А нек се запитају они који то упућују Цетињу и Цетињанима, ето рецимо ти, ко је митраљезима дочекивао италијанске колоне на Брајићима и Кошћелама, а ко је кусао макрароне и радио за рајхсмарку.
    Цетињани или попови СПЦ, на челу са митрополитом Јоаникијем Липовцем и четници!?

Па рецимо нек се запитају они велики вјерници, како би се они данас звали и којем би се богу молили, да им то Цетиње није било уточиште и пијемонт ослобођења.А о томе како је Цетиње чувало образ Црној гори деведесетих, надам се да не треба полемисати.

Jes nisu sebi uspjeli sacuvati obraz no crnoj gori obraz

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Kolega, citaj malo pazljivije sta se pise, a ne da se odma palite ka' dps-ovci na bon za gorivo.
    Ja sam rodom iz Cuca, ima mojih rodjaka na Cetinje dosta, napisa' sam 'sta god ja mislio o OVAKVIM Cetinjanima...', dakle nisu svi u isti kos, dovoljan je jedan Paka Radovic da mora coek da napravi razliku, mada ruku na srce misljenja sam da je pravih Cetinjana sve manje i manje otkad je dps zarobio drzavu.

Thanks Thanks Given 
    1,020
    Thanks Thanks Received 
    4,113
    Thanked in
    2,316 Posts

Kolega, citaj malo pazljivije sta se pise, a ne da se odma palite ka' dps-ovci na bon za gorivo.
    Ja sam rodom iz Cuca, ima mojih rodjaka na Cetinje dosta, napisa' sam 'sta god ja mislio o OVAKVIM Cetinjanima...', dakle nisu svi u isti kos, dovoljan je jedan Paka Radovic da mora coek da napravi razliku, mada ruku na srce misljenja sam da je pravih Cetinjana sve manje i manje otkad je dps zarobio drzavu.
    Како у истој реченици могу да иду овакви Цетињани и полтронство "према свим окупаторима", кад је задњи окупатор тамо био у новембру 1944. (Слоба и ученике нећемо рачунати то је домаће зло).Нешто си у конфликту.

Thanks Thanks Given 
    26,263
    Thanks Thanks Received 
    8,425
    Thanked in
    4,149 Posts

Idemo u off Ali ajde. Znači nisu Cetinjani dočekivali okupatora? Iz nekoliko puta. Sve popovi bili po ulicama Cetinja? A to koliko su veliki pokazuju upravo od 90ih pa na ovamo, zaključno sa ovim danas. Nažalost!

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Како у истој реченици могу да иду овакви Цетињани и полтронство "према свим окупаторима", кад је задњи окупатор тамо био у новембру 1944. (Слоба и ученике нећемо рачунати то је домаће зло).Нешто си у конфликту.

Citaj kolega, samo ce ti se kazti.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Sreća pa Krivokapić nije zaplakao pred Cetinjanima kao Gojko Perović kada je plakao pred njima i kroz suze govorio--Nema nama života bez vas koji ste u toj crkvi i vama bez nas" šmrc, šmrc.

Thanks Thanks Given 
    1,020
    Thanks Thanks Received 
    4,113
    Thanked in
    2,316 Posts

Citaj kolega, samo ce ti se kazti.
    Мислим да је свакоме јасно што си хтио рећи.О полтронству према свим окупаторима нема говора.А што се тиче полтронства према ДПС-у, па том истом ДПС-у је било много теже да добије изборе и формира власт на Цетињу него у многим литијашким срединама.

Но да се не претварамо, знамо сви зашто Цетиње многима смета, а зашто исти без Цетиња не могу, чак би догодине и на Ловћен ишли.

29. The Following User Says Thank You to BAR For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,239
    Thanks Thanks Received 
    1,670
    Thanked in
    906 Posts

Svaka cast Zdravku na reakciji. Ali realno gubljenje vremena. Sa tako zatucanim likovima nema normalne diskusije. Cak mi je i malo zao tih ljudi.

31. The Following User Says Thank You to Dzi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Pa kaže cetinje mnogima smeta 😂 a dosta su oni sami sebi da im niko ne treba tamo

33. The Following 3 Users Say Thank You to Beton For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,907
    Thanks Thanks Received 
    3,518
    Thanked in
    1,579 Posts

Greote od cetinjana

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    165
    Thanks Thanks Received 
    895
    Thanked in
    374 Posts

Argumenti obje strane u razgovoru su bili loši.
    Zdravko rece da je bio protiv samostalne CG jer je DPS bio na vlasti. A sad je za nezavisnu CG jer je na vlasti ko?

Nije ovo ovako mislio....ali je tako ispalo.

U svakom slučaju lijepo je što je nije mutio i lagao neko otvoreno rekao šta misli.
    Lijepo je i što obični građani mogu da malo zagalame sa premijerom.
    Ne razumijem zašto su neki privedeni....i ako nisu prijetili ubistvima ili slično....treba ih pustiti.
    Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
    tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu

Thanks Thanks Given 
    5,043
    Thanks Thanks Received 
    12,420
    Thanked in
    6,721 Posts

Quote Originally Posted by Dzi View Post
    Sa tako zatucanim likovima nema normalne diskusije. Cak mi je i malo zao tih ljudi.
    jedno 60% naroda ti je ovakvo. nebitno kako se pišu
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

To sve državni zaposlenici koji piju kavu usred podneva po baštama kafića. Milo im bacio tamo po 400-500 i glasaju ga.Tako im je i Tito davao fabrike Obod, Košutu da uživaju a ne rade ništa. Cetinjani su uvijek bili privilegovani dio stanovništva. Prvo zbog kralja Nikole pa sunih mazili Karađorđe vii i dali im najveću banovinu sa sjedištem na Cetinju, pa im Tito podilazio i davao laku industriju Obod, Košutu i na kraju Milo koji im je izmišljao radna mjesta. Relana ekonomija Cetinja je nivo Berana.

Page 171 of 1249 FirstFirst ... 711211611671681691701711721731741751812212716711171 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)