Istrosio se dosta Pul plus povrede tamo-vamo, morace Klopp malo da se "reinventuje" na ovakav ludacki raspored. Naravno, nisu ni imali srece, zasluzisili su par golova u ovih nekoliko utakmica, ali ali... sjetimo se prosle godine koliko je Liverpul ponio pobjeda u zadnjih 10 minuta, MASU. Prije svega, ova dvojica vezna moraju biti mnogoo odlucniji, a sigurno da ne igranje VVD i Gomeza ima neki psiholoski uticaj na ekipu.

KdB out 1-2 mjeseca, eto udarca za Siti. Ovo je sansa za UTD i Lester da probaju nesto. Plus Aguero COVID pozitivan, mada kako igra ove sezone.. nije neki nedostatak. Ali ce neko morat da preuzme odgovornost, vidjecemo kako ce sad zaigrati.

Odeegard u Arsenal na pozajmicu! Ovo ce mi bit zanimljivo i kako ce Arteta da ih uklopi sve zajedno. Saka i ESR su zasluzeno starteri, igraju fantasticno, a Odeegard mi se cini premekan da igra u duplog pivota, mada ako i Sebaljos ponekad tu zaigra, mogao bi i ovaj. Mada siguran sam da ce Arteta nedje probat i Saka-ESR-Odeegard iza Aube/Lakazeta. Uglavnom, mnogo bolji igrac za Arsenal nego sto trenutno imaju na raspolaganju (Pepe prvi raspad). Sad da vidimo kako ce se uklopit, protracio je polusezonu u Real, a u Sosijedad je bio medju najboljim igracima u ligu.