Jedan od najvecih meraka mi je pojest pohovane slane palacinke sa sunkom i sirom. Moze i tartar sos i pavlaka sa strane. Kakav su mi spektakl napravili u Rekoletu u Tivat danas, to je nestalo s tanjira za 5 minuta, nije se stiglo slikat.
Ne jedem.ih redovno, pogotovo ne u Rekoletu, pa ne znam variraju li u kvalitetu, ali ovo sto su spemili nocas je za ligu sampiona. Odlicna slasna porcija, 4e vrijedi.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Čisto radi slike, da se održava topik ali pao bogomi kvalitet kobasica u Gradsku pivnicu. Sir čista desetka, kompenzovali malo i sa ovim paprikama punjenim kisjelim kupusom (prije ih nije bilo), odlično je to sve sa sve domaćim pomfritom ali glavno (kobaje) zakazale ovog puta. Paradajz nećemo komentarisati, ili je ovo džanja.
![]()
Last edited by BiTrAtE; 21-01-21 at 11:32.
Ahahahha dzanjaali lijepo zrela, volim ja kad su slatkr
![]()
I dalje su broj jedan vjeruj mi. Sa piletinom one,nema ih boljih njdje
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Evo kako je taj oval izgledao prošle godine
![]()
E ljudi moji kako se ja ubijam od kobasica, vrata i pečenice sa tiganja.
Ja i prijatelj smo neku svinju od 150kg kupili, kod provjerenog domaćina, i cipan cijelu dali na sušenje.
Prije desetak dana odosmo za kobasice koje nisu skroz suve, a sad prije neki dan za dio vrata i pečenice koji isto nisu suvi no za tiganj.
E pa ljudi, kako je to dobro.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Ja se razvalih od pikantne, pravi jedan momak na cetinje. Masakrirah se.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Pa dajte te kontakte/preporuke na onaj topic o domaćim proizvođačima, što ste se stisli...![]()
Dajte kontakt za te pikantne kobasice
ja ove sto sam jeo je od druga koji pravi samo za njih kuci , ne za prodaju.
ali i meni bi valjao kontakt nekoga ko prodaje al da su bas domacejer ovo u nase markete sto se prodaje je bas komercionalan proizvod ili su premasne ili su ono bas izvjestacenje a cijena kao da su prvoklasne domace
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ja, guzica, vidjeh kod drugarice da je narucila macaronse, pohvali ih pa narucih i ja... predobri i nisu preslatki, 5 boja sam odjednom probala
https://instagram.com/macarons.cg?igshid=d06llvjmvt8j
komad 0,60 dostava free u pg (za druge gradove ne znam)
iz mog iskustva, nema na stanju nego prave po narudzbi pa su mi dosli svjezi
I kucna radinost pa podrzavam
nothing comes from violence and nothing ever could
Da nije ko probo https://instagram.com/nasproizvod?igshid=1cgdqf13dlyjz ?
Naručujemo u firmu već nekoliko dana doručak iz Kuhinjica_pg. Tortilja sa čupkanom svinjetinom odlična!
Mislim da je ovo neka kućna radinost, nisam sigurna ali za doručak na poslu super. Nije ni skupo.
Ovo djeluje odlično, ako ne zahtijevaju neku minimalnu porudžbinu testiraćemo odmah jutros ja i kolega.![]()
Ovo su otvorili momci iz Zagoriča. Kuvar im je chef jednog od boljih hotela/restorana u PG. Brat je jeo oslić kod njih, baš zadovoljan bijaše, a donijeli su im gratis palačinke. Nisam naručivao, ali imam ih u planu.
Nikad ne probah slane niti pohovane palacinke. Da se ne bih razocarao, dje ih je najbolje probati?
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks