koliko jos poskupljenja prije nego krenemo i ovu vladu da saljemo u pm?![]()
Hvala novoj vladi na novom poskupljenju.![]()
Cijene u skladu sa CG standardom:
![]()
ma moze odma, da drzimo kontinuitet
sve dok ne smanje akcize - obecavali su dok su bili u fazi dolaska na vlast
Ne uzimaju jednako, ali se na litar ne primijeti razlika... varira ti porez (koji se racuna na cijenu derivata i akcize... ali kako se u CG uspe 3 miliona litara nedeljno, nabere se to![]()
Treba vratit kredit sad koji su uzeli bajo moj, ko drugi da placa nego gradjani.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Skuplje sve vrste goriva
https://www.cdm.me/ekonomija/od-sjut...rste-goriva-3/
Nije Milojko kriv. Kriva je cijena na trzistu.
Prema tome, šta da ti kažem?
Last edited by E_K_V; 12-02-21 at 15:10.
http://rtcg.me/vijesti/ekonomija/310...pet-centi.html
Benzin 98 +5 centi
Benzin 95 +4 centa
Dizel +4 centa
01.11. je nafta bila 38$ danas je 63$ and counting
POCELO JE.
od ponoci skuplje sve vrste goriva
Da poskupe cigare ili zatvore kladionice svi bi se digli,a sto placamo gorivo kao da imamo plate 2000-3000e nikom nista.Je**** nas dok ne crknemo,i to sve qr*** po celu
Volio bih da se ovo proprati pjesmom i spotom
Sto rece ACS - zene i muskarci sasvim razlicito pjevaju ovu pjesmu na koncertima, ali to je za drugu temu
Inace, kad smo kod cijene goriva - nafta skace, ali da Vlada oce (ko sto ni prosla nije htjela) to moze da se pegla iznosom akciza po toni derivata - EU propisuje minimalni iznos po toni, ali nasi su daleeeeko iznad toga (~duplo)
Cijena eurodizela biće 1,13 eura, a benzini eurosuper 95 i 98 koštaće 1,27 i 1,30 euro
Ufff previse.
Prema tome, šta da ti kažem?
Odlicno se sjecam price danasnje vlasti a tadasnje opozicije i kritikovanje nameta na gorivo itd itd, samo mi je zao sto odje narod nikad ali nikad nece shvatiti da su politicari tu dje jesu zbog svoje g*zice a ne sto neko dobro zele narodu,jer i Tito je krao! Al je i dao!
A svi posle njega ,blijede kopije i pokushaji.
Послато са SM-N950F помоћу Тапатока
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks