Na medijapan se ne kantuje. Samo cnc odradi falc. Možda 4-5eura po ručki dođe. S tim da ima više opcija, kao na J, / ka unutra itd. Ovo prvo je skuplje, kosina naravno jeftinija. A kosina i kantovanje na univeru, za zaobići.
Što se tiče komentara Montenegrine, uglavnom je za sve u pravu, izučila je zanat. Krilo je teško nekih 7-8 kila, al je veći problem što je široko nego teško, uglavnom, jedno 5 šarki na njega će morati ako se ne promijeni nacrt ili smanje dimenzije. Mdf je teži od univera prilično.

Reply With Quote
. Krilo je teško nekih 7-8 kila, al je veći problem što je široko nego teško, uglavnom, jedno 5 šarki na njega će morati ako se ne promijeni nacrt ili smanje dimenzije. Mdf je teži od univera prilično.

. Moja supruga vodi glavnu riječ u spremanju ali koliko god mogu, volim da ispratim i pomognem iz ličnog zadovoljstva. Nekim muškarcima se ne javi odma volja za tim, nekima nikada ali ima i onih koji vole da budu dio u tome jer, polazim od sebe, hranu volim, tako da mi nije problem da istražujem i spremam ono što volim i učini mi se zanimljivim. Kuhinja je možda i najljepši dio doma, onih koji vole hranu i spremanje. Nažalost, imate tooliko puno bačenih para, a da joj se ne primiču.

Bookmarks