I to je vrlo moguće
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Tako je. Pritvor od 72h se ne izrice za svakakve gluposti. ZKP je vrlo jasan po tom pitanju:
Član 267
(1) Osumnjičenog lišenog slobode državni tužilac može izuzetno, a najduže 72 časa od časa lišenja slobode, zadržati ako ocijeni da postoji neki od razloga iz člana 175 stav 1 ovog zakonika.
Član 175
(1) Kad postoji osnovana sumnja da je određeno lice učinilo krivično djelo, pritvor protiv tog lica može se odrediti, ako:
1) se krije ili ako se ne može utvrditi njegov identitet ili ako postoje druge okolnosti koje ukazuju na opasnost od bjekstva;
2) postoje okolnosti koje ukazuju da će uništiti, sakriti, izmijeniti ili falsifikovati dokaze ili tragove krivičnog djela ili da će ometati postupak uticanjem na svjedoke, saučesnike ili prikrivače;
3) postoje okolnosti koje ukazuju da će ponoviti krivično djelo ili dovršiti pokušano krivično djelo ili da će učiniti krivično djelo kojim prijeti;
4) je pritvor nužan radi nesmetanog vođenja postupka, a u pitanju je krivično djelo za koje se po zakonu može izreći kazna zatvora od deset godina ili teža kazna i koje je posebno teško zbog načina izvršenja ili posljedica;
5) uredno pozvani optuženi izbjegava da dođe na glavni pretres.
(2) U slučaju iz stava 1 tačka 1 ovog člana, pritvor koji je određen samo zbog toga što se ne može utvrditi identitet lica traje dok se identitet utvrdi. U slučaju iz stava 1 tačka 2 ovog člana, pritvor će se ukinuti čim se obezbijede dokazi zbog kojih je pritvor određen. Pritvor koji je određen po stavu 1 tačka 5 ovog člana može trajati do objavljivanja presude.
Znamo da nije stav 2, znamo da nisu tacke 1 i 5 stava 1. Znaci tacke 2, 3 ili 4, a to nije naivno.
Last edited by VanjaTheMan; 06-01-21 at 23:09.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Nista nego da danas uzmem pistolj, pustim da mi ruke odlakave,podjem ispred bonice izrokam nekoga na kolica i vratim se kuci.
najveci je hriscanski praznik ,sto da me hapse.plus vjerujem u boga postim dobar sam vjernik, ebes zakone blagi su dani
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Kakvo opravdanje.. Ni da u srednji vijek živimo, nije problem što je to Brano no što je badnji dan..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Sto jes jes, ja nikog nisam ubio ne moze jednostavnije
Nikad nisam patio, da budem "KAO ON'"
No ojdosmo off ,plus malo šale na komentare
A lako je mafijat nosit oruzje i automatsko i polutautomatsko dok je drzava stojala iza tebe.izvini sto ne dijelim iste vrijednosti sa Branom
-Razumio sam tvoj komentar u potpunosti, nego samo malo pojasnjenje, sa svjesnoscu da ce toga uvijek biti i da drzavi trebaju ljudi koji ce odradjivati prljave poslove, a njima zauzvrat zmuriti na ne(djela)
Ruka ruku mije,
nadam se da toga vise nece biti kao u prethodnih 30 godina
A mozda sam samo previse naivan i ocekujem previse od nove vlasti
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Bas zbog ovoga bih otvorio sve dosijee ANBa. Ako je jedan kriminalni klan drukao drugi, da bi dobio takticku i terensku prednost, i da bi im se zmurilo na njihovo poslovanje, to ne smije da bude razlog neotvaranja.
Da se vadimo na to da bi objavljivanje saradnika dovelo do ugrozavanja tih ljudi.
Sve to treba otvoriti, nemamo mi sigirno ljude koji su bili ubaceni da saznaju a da nisu ucestvovali
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Iskreno vjerujem da nije sve. Takodje vecina papira je skenirana i unesena u poslovne aplikacije.
Ukoliko je brisano, ostaju tragovi toga.
Unistavanje sluzbene dokumentacije je cak i kod nas ozbiljno krivicno djelo.
Pa ako im se igra sa slobodom i ostatkom zivota, neka ih. Zna se ko ima pravo i koja kompanija ima pristup i odrzavanje.
Pa ako hoce da se kockaju.... Aferim
Ima istine u ovome što @mrgo priča.
Te najgore stvari nisu sigurno na papir završavale. Sigurno iza Belog Raspopovića nije ostala dokumentacija o švercu.
Nisu ni oni baš budale da sve stavljaju na papir.
Mada su bili osilili i mislili da će dovijek biti tu, al opet sigurno je dosta toga usmeno završavano.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Nego, dje su forumasi sto su nazivali divljacima kad se neko ovakvo desi, ili im smeta sve i svasta, sto je svaka slika sa tobojkom divljastvo
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...etinjskom-trgu
Sve vise i vise pokazujete tu "gradjanstinu"
Cak ni cdm sa ovim naslovom ne moze da vas ispegla
https://m.cdm.me/drustvo/pogledajte-...kog-manastira/
Kao pogledajte "slucajno su oborili kad su se naslonili"
Last edited by Hell Raiser; 07-01-21 at 00:49.
Za svakog ko lomi zajedničku imovinu (znači i moju) isti zakoni...
Nema tu potrebe za nekom pričom, sud, kratki postupak i idemo...
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-ga-zaustavili
Sad bi trebao da se polije benzinom i samozapali ispred Skupstine u znak protesta protiv "duboke drzave" i politickog nemorala. Ka' Jan Palach.
Kad smo već kod nemorala:
https://www.cdm.me/politika/jelusic-...ru-ustavnosti/
Hm...ako misliš da "se to moralo dogoditi na drugačiji način"...ne "u gluvo doba noći" ...da postoji "izostanak dovoljne javne rasprave"...“Bez obzira na svijest koliko je važno donijeti izmjene Zakona o slobodi vjeroispovijesti, svjesna sam činjenice da se to moralo dogoditi na drugačiji način. Neke paralele su se prosto nametnule, opet gluvo doba noći, opet izostanak dovoljne javne rasprave”, kazala je Jelušić u emilsiji Kluba A.
Prema njenim riječima kad izmjene budu usvojene URA će ih dati na provjeru ustavnosti.
Kako onda možeš da podržiš nešto na što imas tako ozbiljne primjedbe?
Ovo liči na DF. Ispsuju na mrtvo ime ZK, a onda mu daju podršku u Skupstini. Što reče M. Popović kod Komnenića, "Čudo neviđeno"
O čemu se radi?
Postoji čojski, sojski način: "Neću da učestvujuem u tome"! "Radite te stvari, bez mene." "Ne mogu da podržim nešto u što ne vjerujem"...
E, ali postoji i nešto što se zove konformizam:
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Co...st_(1970_film)
(preporuka za ovaj film)
I interes zbog kojeg se stvari u koje se vjeruje bacaju pod noge.
Zbog ovakvih stvari se gadim politike i političara. A Božana je, inače, gotivan lik. Trebala je samo da kaže, "radite te stvari bez mene". Izdigla bi se iznad prljavštine politike. Sačuvala bi moje poštovanje. Ovako, utopila se u glibu politike. Žao mi je.
Last edited by Ostoja; 07-01-21 at 12:34.
Upravo tako. Suština.
Na prošlo glasanje je glasala ZA pa tek onda na kraju kao nešto ovako isto priča. Bzvz. Završi sve pa kao morališe.
Kao i što sam rekao ništa se ne pitaju.
Meni su rekli da su Jelušić, Rakčević, Rastorder,kao jedni od bitnijih ljudi u URI i kao jedni od osnivači URE, bili protiv izmjena.
Ako si protiv zašto onda glasaš, ko te to ćera ili ucjenjuje ?
Odmah bi ja tu bagru prijavio za takozvani blackmailing.
Izigraće ih opasno.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Last edited by mneonly; 07-01-21 at 12:43.
Love, peace and respect.
Meni je žao Medojevića jer je DPS od pametnog čovjeka napravio ludaka. Bukvalno su ga izluđeli...
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Love, peace and respect.
Medojević je ranije imao koliko toliko ok priču ali je pao pred mašinerijom medijskom i botovskom, pa je vremenom postao labilan, umjesto mudar i staložen. Ovdje su ga po forumima razapinjali samo jer je bio protivnik njima ljubljenog vođe. Svakako, prevaziđen političar koji je odavno trebao da se skloni zajedno sa mnogim istrošenim likovima. Doduše, kada vidite da ima ljudi koji podržavaju DPS&Co, Medo je svakako bolji od svih svjedoka depeesa
Politika je kyrva,lako te navuche svim svojim moćima,chitaj vjeshtinama,a jako teshko se skinut!
...
Crna Gora centar demokratije
OSUDIO NASILJE U VAŠINGTONU
Marković: Osuđujem nasilje u Vašingtonu, mirna tranzicija vlasti temelj demokratije
https://www.cdm.me/politika/markovic...j-demokratije/
Last edited by mneonly; 07-01-21 at 14:57.
Love, peace and respect.
Sta su sad ovi u nk sto su se okupili sa trobojkama? protiv cega se sad vodi protest? ovo je sve probilo na masu.
Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
https://nova.rs/posts/brano-micunovic-sa-lisicama
Last edited by zaro; 07-01-21 at 16:00.
Ovako su i Veska Barovića hapsili nekoliko puta i uvijek neko prizna da je vlasnik oružja. Odleži to što treba, bude dobro nagrađen za tu uslugu a glavni kriminalci i dalje bez dosijea. Zvanično čisti i uzorni koliko i prosječan čovjek.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks