Hvala momci. Pasha ovaj dim i koza daju miris duvana, u pravu si.
Mali update za overture. Ovo su 3 parfema u parfemu. Zadnja faza ujedno i najljepsa meni je smirivanje note koze i tu se osjeca tamjan i sandalovina koja je tu cijelo vrijeme. Sandalovina je slicna u Pasha de cartier Parfum-u. Performanse su solidne ali nije beast mode kao sto pricaju, bar sa moje koze. Stavio sam portrayal made in oman i njega prije 6 sati, portrayal i dalje dere dok se ovaj smirio solidno. Oba i dalje projektuju ali duplo cesce osjetim talas portrayala. Kod mene je sve sto traje duze od 4 sata top da se razumijemo.Sjutra moram da ga stavim uporedo sa vi et armisom od beauforta jer me u jednoj fazi jako podsjeca na njega.
Poslao mi je Lav probicu pegasus exclusifa uz ovaj overture. Ja ovaj parfem kao i original bas ne volim. Mucnina me hvata od njega. Badem i vanilu u rijetko kom parfemu volim, a ovdje ih je tonu. Izbije drvo neko iz njega ali to nije dovoljno da ga ugasi. Rekao bi covjek zbog sastojaka da su Pegasus i Pegasus exclusif gurmanski parfemi, meni ovo zaudara na hemikalije i ni 1 promil ne nalazim nista "jestivo" u njima.
Slažem se za Pegasus. Potrošio sam dekant od 10ml, prvo nošenje mi je bio dopadljiv, kasnije me badem počeo gušiti, stvarno ima neku težinu taj sirovi badem u kombinaciji s vanilom, prećerali su.
https://www.fragrantica.com/perfume/...aipur-136.html
Đe mogu da nađem ovaj parfem?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Pogledaću. Hvala.
Ima li ko dior sauvage edt full bocicu da bi prodao ili mjenjao za nesto? Treba mi samo full bocica jer mi je za poklon.
Kupio bih tom ford tobacco oud. Originalno pakovanje ako ko ima pa i ne mora puna bocica
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Prestao je da se proizvodi. Moram se i ja ponoviti sad dok je jos "jeftin". Koliko ga je hajpovao Jeremy i nije uspio. Predubok je to niche da bi ga kriticna masa voljela. Miris crkve, pepeljare, sjevera podgorickog. Mislim i dalje da mi je najdrazi u kolekciji i jedan od rijetkih koje bas cuvam i ne prskam svako malo jer mi je nekako prevrijedan. Na meni traje beskonacno ali ne znam jesu li ga preformulisali koji put, ja imam neki bas stariji batch.
Ti si me i zapalio
Ako naidjes nedje na njega racunaj me
Stigao mi Amouage Myths od Paše. Ovo je parfem koji izaziva strahopoštovanje. Što se tiče performansi zajebao mi je i HdP 1740, dnevna soba već sat vremena ispunjena od jednog šprica na ruci. Miriše izuzetno skupo. Miriše na 300 eura. Najviše mi se od svega dopada što je meni, poprilično neiskusnom u niche svijetu ovo leglo kao budali šamar. Znači da napredujem :-D
Meni omiljeni. Kaze juce moja curica od 7 godina. Tata ovo mirise na jarca iz zoloskog
Jedan od najniche parfema koji se ili nenormalno svidja ljudima ili ga mrze iz dubine duse. Zene koje su u niche prici otkidaju na njega(sve osim moje zene kojoj mirise na stalu) Ja moj prodah kolegi sa foruma ali ne izdrzah i narucih jos jedan, stize krajem januara. Po meni jedan od najboljih amouage-a, a svi znamo da je amouage najbolji brend na svijetu
pa odradite matematiku
![]()
Pa realno i vrijedi 300€.![]()
I realno je klasa.
I realno je da treba da kosta 300.
I realno je da nos treba biti u treningu za Amouage.
I realno je da nije za svakoga.
I REALNO JE DA SAM STAVIO CIJENU ZA DEKANT, KRIVIČNU DA POPIJEM OD AMOUAGE-a.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hahahaha taman tako brateAko ništa makar si nekom pružio priliku da za male pare spozna kakva je ovo zvjerina i uživa u njoj
![]()
Samo sto vise druzenja, dobrih parfema, poznanstava i okupljanja. Sve ostalo je nebitno.
Koja je cijena kod nas Myths?
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Ne čačkam nikoga, samo konstatujem.
@Pasha jel moguce da je ovolika razlika u cijenama u srb i cg?
Konkretno Myths vidim na KP kod provjerenih prodavaca po 110 kosta, dok ga je Marko Sekulic prodavao okruglo 100..
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Fora na kp je sto stavljaju te cijene da bi im se javio, kad im se javis kazu ti ' kp ne refresuje redovno stranicu, prosao nam je ' pa ti ponude nesto drugo a ustvari ga nikad na lageru nisu imali.
Sto se Marka tice ima najbolje cijene u evropu a i kod njega imas testere i komercijalno pak. Ta cijena ti je za tester. Za komer racunaj 40-50 eura gore. Ja sam ga kod Marka platio 140€, western mi je uzeo 5€ i vozac autobusa ti uzme 5-10 eurica i to ti je to.
Kod Marka je mana sto nece 1 km kroz Bg da prodje da ti doda a da ne pricamo po bus-u da ti posalje. Moras nekoga da nadjes da ti preuzme ako ide odavde tamo i nazad ili nekog tamo da ti preuzme pa taj neko po busu da ti salje itd. Za mene koji uzimam po 4-5 parfema mjesecno je to velika kutara pa sam radiji da me taj parfem kosta odje 160€ nego kod Maka 130-140 dje cu potrosit zivce i jos 20€ na takse i transport.
Tako da sve ti se na kraju svede na isto.
Last edited by Pasha; 08-01-21 at 18:29.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks