zezam majku da je izasla na spisak besplatnih karata i dpsov spisak licnih karata za 50€ 🤣
Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
zezam majku da je izasla na spisak besplatnih karata i dpsov spisak licnih karata za 50€ 🤣
nothing comes from violence and nothing ever could
Jel te opučila na viber?![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
ne, ne, rucali smo pa joj rekoh. i posle sjedosmo i veli: dje je taj spisak hahhaahhaah
@Tripleta na aparatima
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Love, peace and respect.
I 04 slobodno
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Isak Sabanovic iz BP ozbiljna muzicka glava. Slusao sam ga u Raginu glavu. A sad je na Zvezde granda pokidao, bukvalno je sve digao na noge. Ima i stas sto je isto bitno. Jelena Karleusa ga bas pohotno gleda
Last edited by Tripleta; 02-01-21 at 21:34.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nemoj molim te, cus Isak. Boljele su usi od njega u cheers. Kad je skidao tifu bjezalo se iz lokala. No tad je bio i simpa kao mlad a sad se ukrmio propisno. Inace veli da je sa dadom i sakom odlican
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Drugar mi je, nekadašnji i komšija. Dobar momak stvarno. Ne pratim te muzičke emisije, valjda će proći dobro.
Pjeva odlično, sve bolje i bolje. Baš se popravio masu u odnosu na taj period iz Cheersa kad je znao da unakazi pjesmu sa nekim njegovim ukrasima. To je bio neki period kad se probio da pjeva na razna mjesta, pa ga je to ponijelo. Mislio je taman da je Tifa.
Love, peace and respect.
Druze, evo sad mu je Marija Serifovic uzivo u programu ponudila duet da snimi sa njom. Alo Marija Serifovic. Dragan Bosanac veli da je najbolji, Djordje David isto odusevljen, JK veli da je buduca balkanska zvijezda
Evo Mili veli da ce grand da mu izda Album, Popovic vec gleda kako da iskoristi ovaj talenat
Last edited by Tripleta; 02-01-21 at 22:00.
Neizmjerno bi mi bilo drago da uspije jer sto kazes momak se cinio dobar. Sjedao je dosta sa nama za sto tada. Nisam ga iskreno cuo dugo vremena. Odlicno ako je uspio, milo mi je najiskrenije
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Haahhahahahah vjerujete li upalih Grand da vidim momka o kojem se prica. Uglavnom prebacam i Miligram prica o tome kojim pravcem treba da ide RNR i kako treba da izgleda u buducnosti ahhahahahahahah
KU KA LA NAM MAJ KA
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Kako ce posle Granda da poveca cijenu nastupa, nece vise za sicu da radiMada mislim da ce ga ovi u Beograd zadrzati, jos sad kad mu naglo skoci broj pratioca, pa poruke podrske, pa javljanje riba, pare... I njemu ce se milit da ostane tamo
ova korona bas ubija...
ja vidim pomama neka na IG i vidim poznat mi momak. udjoh odje i pročitah ovo. redovna pojava je ovo bila. molili su gosti da se manje dere. al evo sad sudeći po IG svi ga znaju i oduševljavaju se njim. momku svaka čast, zavidan nisam. ali ni da je Čolić
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
https://giphy.com/gifs/isak-isakciks...eIMdHR6eSw3xgD
Već je na 11.4K followersa
Love, peace and respect.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks