Mislio sam na benefite u aplikaciji, jer ja evo instalirah i pravim plejliste i sve fino funkcioniše, nemam nikakvih reklama i ne traže mi pare :o
Svakako, računajte me unutra ako pravite.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
To je plan namijenjen porodicama iz istog domaćinstva (do 6 članova). Kreira se grupa, nosilac grupe upiše svoju ili nebitno skroz koju adresu. Ono što je bitno je da svi ostali iz grupe upišu istu tu adresu jer jelte, moramo biti iz istog domaćinstva, parola snađi se jbg.![]()
Godinama se Family paket koristi ovako i nema nikakvih problema, da se ne $ekirate.![]()
Last edited by BiTrAtE; 01-01-21 at 23:28.
Mislio sam na benefite u aplikaciji, jer ja evo instalirah i pravim plejliste i sve fino funkcioniše, nemam nikakvih reklama i ne traže mi pare :o
Svakako, računajte me unutra ako pravite.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Na free app imas samo 6 skips na 1h, ne mozes da pustis zeljenu pjesmu nego imas samo shuffle, downloadovati playliste za offline slusanje itd..
Prvo kvalitet zvuka, apsolutno svaka pjesma je u najboljem mogućem kvalitetu bar što se non flac kodeka tiče u 320kbps. (ko hoće baš flac tu je Tidal ali je skup). Onda preskakanje traka, premotavanje, neće da more na free.Što se reklama tiče u početku ih nema ali vrlo brzo ćeš bit zatrpan da će ti se smučit
Onda na premium imaš offline režim, uglavnom, više detalja ovdje: https://www.soundguys.com/free-spoti...premium-36632/
Free postoji više da te uvede u taj svijet, da vidiš kako to sve izgleda, provjeriš je li muzika koju slušaš dostupna itd...
Last edited by BiTrAtE; 01-01-21 at 23:45.
Ja instalirah ovu verziju Spotify što mi je no-mercy poslao, i imam sve to što pričate...
Premotavam, skipujem, downloadujem, reklama niđe...
A niko mi dinara tražio nije
Oće li ovo potrajat ne znam, ali je ugodno
To je modifikovani premium, krekovana varijanta. A radi i ona, znam da je prije znavala da zajebava što znam...
Ako taj Spotify modovani radi stvarno 1/1 kao regularna varijanta, šalji to da testiram, nećemo ga moralisat mnogo zaisto
Isak, šalji link ako imaš za Deezer HiFi da probam i njega taman
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Probao bih i ja taj spotify modovani ako moze link bio bih zahvalan
Sent from my iPhone using Tapatalk
kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju...kakva bi tisina nastupila...
Imam plaćeni Deezer u okviru Telenora..
Dajte da vidim kako izgleda taj modifikovan apk...
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Šaljite i meni taj modovani Spotify...
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
#fakenews
Imate na mobilism forum sve te krekovane zajebancije.
Ja sam ostao vjeran deezeru zbog oflajn varijante.
Last edited by Beethoven's C***; 02-01-21 at 08:50.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Kako sam nekorektan ispao orema vama mojima, ne poslah vam najjače android blago
https://t.me/freeapkexe
Telegram grupa i braca rusi, sto god ima tu je.
Javite radi li kako treba
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Tu es mon héro!
Imate i ruski forum 4PDA za modovane i krekovane stvari.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Nema potrebe, samo ova grupa telegram, to su isti fajlovi kao na 4pda, a ne moras da se patis sa registracijom na ruskom. Ovdje samo kliknes jednom za daunload, a drugo put za instal. Imas search i nadjes stk te zanima.
no-mercy što si me preskočio oli mi reć?
Šalim se, šibni link![]()
Last edited by hercules; 03-01-21 at 08:32.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Sad prelistah ovu Telegram grupu, a što rade braća Rusi![]()
Pumba, svala ti dala.
Uzeh ovaj Deezer preko mtela, bice 3.99 eura posle mjesec dana....nije lose...zvuk dobar bas. Cini mi se da je za balkansku muziku nesto bolji od spotify (vjerovatno grijesim).
Testirah ovaj Deezer (Freezer), stvarno radi bez greške. U flac formatu ima skoro sve živo čak i domaće. Na mom JBL Partybox 100 je zvuk je nekih 20% jači u odnosu na Spotify, nekako je prodorniji i niski tonovi su definitivno bolji. Na strani Spotify po meni je mnogo bolja aplikacija. Vjerujem da i modifikovani Spotify radi kako treba tako da razlaz iz grupe momci...
@pumba, kapa dolje za grupu, blago!![]()
Last edited by BiTrAtE; 03-01-21 at 14:40.
Mozes li onda otkazati onu pretplatu? Ili trebamo mi prvo izaci iz onog plana?
Sent from my Mi10T Pro using Tapatalk
I od mene veliko Hvala za grupu
Sent from my Huawei P30
The more things change, the more they stay the same.
Ljudi izbrisah na telegram poruke a citao sam da postoji nacin da se vrate. Pa zna li ko kako ide to?
I dajte za freezer apk
Last edited by AmFi; 03-01-21 at 15:15.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks