Šteta. Ne kupuje mi se cigla od telefona, ali mi se ne daje 800+ eura za iPhone. Mada ni za ove Pixel telefone u Srbiji nije uopšte naivna cijena, ali su najbliži onome što meni treba: manje dimenzije, ima 3.5mm port, samo jedna kamera ali odlično radi i za najobičniju upotrebu ekstremno jednostavna i ima OIS, nije staklo pozadi niti je fp senzor ispod ekrana, ravan ekran, stock Android sa garantovane 3 godine update-a i z OS i za sigurnosne zakrpe. I uprkos relativno maloj bateriji, chipset je prilično efikasan kad je potrošnja energije u pitanju. Da mogu da biram prednja kamera ne bi ni postojala jer ne pravim selfije, ali ako već mora da bude urezana u ekran, onda je lijevi ugao najbolje mjesto za to. A i to što mu je izgled dosadan i što je dostupan samo u crnoj boji meni potpuno odgovara. U suštini, da Pixel 5 ima 3.5mm bio bi skoro idealan jer on ima i 90Hz ekran i IP68 sertifikaciju. Mada je i skuplji.
Postoji li neki poseban razlog što Pixel telefoni nisu prisutni kod nas?
EDIT: Zaboravih da kažem da je jedini potencijalni veći problem to što nema podršku za dvije sim kartice. Znam da ima podršku za eSIM ali mi se ne sviđa ideja da za neke stvari zavisim od operatera. Zasad mi druga nije ni potrebna, ali je mala šansa da tako ostane dugoročno.

Reply With Quote
Bookmarks