Ahahah
To je to, ne moze bolje
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Sa zadovoljstvom. Jos koji dan da ucvrstim pa da popijemo koju zutu
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Kurkdjianova umjetnost u jednoj slici...
Bakarat ekstrakt, Grand Soir i Apom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo bi trebao biti najbolji muški parfem 2020 godine po glasovima na Fragrantici. Jel ko probao?
https://www.fragrantica.com/perfume/...eme-60284.html
Onaj osjecas kad pogledas sad glasanje za najbolji niche parfem u 2020. god na fragnaticu i shvatis da si probao skoro sve od prvih 40 primjeraka.
Last edited by Pasha; 28-12-20 at 23:44.
Ima li đe kod nas ovo u parfimerijama da se proba, često sam čitao baš dobre recenzije:
https://www.fragrantica.com/perfume/...eux-53241.html
Iako su mišljenja veoma različita, meni lično Kurkdjianovi parfemi su se ali baš dopali i to bukvalno svaki koji sam kod Miloša probao. Nisam ovaj Extrait nikad, "obični" baccarat je magija, što god pričali. Taj miris je fantazija, sex u bočici, pretpostavljam da je i Extrait brutalan čim ima toliko pozitivnih kritika
Vjerujem ti. Ja sam još i pušač ali razlike su nebo i zemlja. Ja kada sam probao aventus vs CDNI prva pomisao su mi bili svi komentari i reviewi ljudi koji su o CDNI pričali kao mirisu nevjerovatne sličnosti...ja sam uživao mirišući Aventus, znači sastojci, sam miris, dubina i nosivost su nebo i zemlja u odnosu na Armaf. A tek Baccarat Rouge 540, tu tek ne osjećam ništa slično sa Arianom.
Uh, nemojte ljudi to da pricate molim vas.
Ti parfemi ne mogu da stoje u istu recenicu a ne sto drugo.
Dobro si rekao kolega, taman za kola.
Aventus je aventus.
Bakarat je bakarat.
I to ce uvijek tako bit'.
Poredjivati te parfeme je u najmanju ruku neozbiljno.
Ali kazem, ima tu vise faktora.
Koliko neko voli parfeme, koliko je spreman da izdvoji za isti i to treba postovati.
Ali pricati da su isti, e to je vec i vise nego diskutabilno.
Jer da ne postoji Aventus i Bakarat, ne bi postojalo 30 njihovih kopija.
A kopija je uvijek kopija.
Kopija je kopija to stoji i nema price. Ali samo na cdm moze da se procita recimo Aventus =CDNI , nidje veze. Sto je po mom misljenju jednako neozbiljno kao i ovo sto na sta je @Pasha skrenuo paznju. Pratim i ostale uglavnom strane zajednice i kazem samo na cdm moze da se procita da Aventus i CDNI nidje veze sto se slicnosti tice. E sad sigurno sam ja i moj nos u pitanju pa se izvinjavam ako nisam u pravu.
Ja kapiram suludost upoređivanja nečega od 200-300 eura, sa drugim "kopijama" od 20-30 eura, ali baš zbog tolike razlike u cijeni, i sličnosti kod koje ja lično razliku i ne vidim, jednostavno ne vidim sebe da uzimam te brendove... I sama ta sličnost mi dosta govori koliko se u suštini para daje na sami brend, a ne na sastav.. posebno u sadašnju situaciju, kad je aventus niđe veze kakav je bio prije 10 godina, i svake godine je sve lošiji itd...
Ja sam mogao Džeremija da slušam na početku njegovog puta "slave" na yotube kanalu ali je lik postao vremenom iritantan, posebno sa pričom o svojoj parfemskoj liniji, pa ga odavno ne pratim. MrSmelly je bio ok, robes08 i još par njih. Ima zanimljivih reviewera svakako. Ne znam jel pratite?
Ja u zadnje vrijeme osim parfema intenzivno gledam razne kuvare, a ima neki lik iz Srbije koji obilazi kafane sa poznatima i probaju razne specijalitete. Uz parfeme koje volim, ja sam lud i za kulinarstvom. Valjda ide jedno sa drugim![]()
Evo i ja da prokomentarisem nesto... Castila me firma da uzmem parfem u Cosmeticu i odluka je trebalo da se donese izmedju
Narcotic je prelijep ali za moj ukus previse zenstven iako sam zensko dok je Sand Aoud unisex, prasnjav i seksi na neki univerzalniji nacin. Izabrah Sand Aoud![]()
"Parfemiste" ne pratim već duže vremena, ali zato kuvanje i food blogere sa youtube-a po cio dan
Dejvid mi je top, jer osim jela, zna da napravi i dobre ture po gradovima itd. https://www.youtube.com/user/Davidsbeenhere![]()
Last edited by ^^0LIvEr_QuEeN^^; 29-12-20 at 11:30.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks