Osjecam da blizu crkvi ima dosta strucnjaka koji bi mogli pocet u ovu novu kompaniju... gasimo kaze mne ali otvaramo novu odma.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da
Ne
Crkva ipak prvo da se rijesi
Osjecam da blizu crkvi ima dosta strucnjaka koji bi mogli pocet u ovu novu kompaniju... gasimo kaze mne ali otvaramo novu odma.
f6
Највећа је штета што ће стручни кадар из управе да оде одма у друге јаке авио компаније.... Или можда неће хаха.
odlična stvar kod ovoga je što će se SD brzo ugasit
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Hahahahahahahah e sto radi acs, vidji ga kako se ukljucio, poceo je i slozene recenice da koristi da iskritikuje vladu, aooo sto smo docekali, stvarno se osjeca neki novi talas u CG.
Nista ljudi, moramo mu pruziti ruku pomirenja, dobar je on momak...![]()
Srecno gasenje MNE Airlinesaaa svima koji slaveee, pa cak i drugarima iz opozicije.![]()
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Ne mogu da vjerujem da se pojedini "slade" na pomen da se gasi naša avio kompanija.
U nastavku nije finansijska i politička priča, već ajde da vidimo šta je neka "potreba".
Mišljenja sam da CG treba MNE Airlines - kako bi imali naši građani, a i stranci kakvu takvu povezanost sa svijetom i destinacijama.
Samim gašenjem MNE Airlines izgubićemo dosta tih destinacija u jednom i drugom pravcu. Bilo da su to biznis letovi, turistički, individualni itd.
Ko će nas povesti ili dovesti sa tih destinacija npr. na PG aerodrom ? Niko sem MNE Airlines.
Potrebno je dovesti druge avio kompanije kod nas ili da se pronađe održivi model za MNE Airlines. Gašenje bez plana B je apsurd.
Rekoše ugasiće MNE Airlines i isplatiti sve troškove. Odmah nakon toga otvoriće novu avio kompaniju za 0 eura. Prosto je to nemoguće i ne znam ko može u to da vjeruje i otkud nekome toliki obraz za toliku laž! Otkud novoj kompaniji avioni, osoblje, ugovori itd. itd. ? Nego ajde politika pa razumijem.
Sve to košta nekoliko miliona, a svešće se na isto samo što se neće više zvati MNE Airlines.
Uglavnom CG treba MNE Airlines ili ako je zatvore nova avio kompanija koja će je zamijeniti. Mada, to je opet sve isto samo drugo pakovanje.![]()
Love, peace and respect.
Да су/сте је боље водили не би је гасили.
Имаћемо авио компанију, без сд/сдп/дпс кадра, невјероватно зар не?
Држат пар линија које су исплативе, запослит само колико им треба, ограничит управне одборе и накнаде у њима, па како буде буде.
Нек пропадне и та, али макар да нас кошта мање него опозицона летећа фирма.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Mne erlajnz je simbol korupcije, nepotizma, prosutih desetina miliona eura, otpremnina, bordova direktora, neprofesionalne usluge...
To je kompanija koja te na sve asocira osim na vazduhoplovstvo i letjenje.
Mi necemo nikakvih problema imati da se povezemo sa drugim drzavama, ako budemo radili dobar marketing i brend destinacije, sto naravno ide ruku pod ruku sa izgradjivanjem infrastrukturei ostalih turistickih kapaciteta...
Tako da nova kompanija moze poslovati jedino ako je odrziva, a za to ce se vidjeti postoji li model.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Izvini sto se sladimo ,sto smo makli jaram pocev od djurisica pa zavrsi sa danasnjim rukovodstvom MA, koje nas je nagrdilo, brat bratu, jedno 500 miliona minusa do sad od osnivanja.firma koja od osnivanja nema jedan godisnji bilans zavrsen u plusu.
Kakvi smo mi dusmani,i jos se sladimo zamisli
Da se podjsetimo pilota i ne racunajuci ove od 2016-2020
https://www.mans.co.me/svi-piloti-montenegro-erlajnsa/
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Izgasise ljudi mne 400 ljudi ide kuci mojsije prezadovoljan...
osnovace kaze drugu sve ce bit bolje ( citaj imace 300zaposlenih ali drugog partijskog opredjeljenja) i ta ce da radi top. E onda kad ta bude imala minus reci ce a to mora tako...
f6
Ti vidis atak na Montenegro, mi vidimo spas Crne Gore. Zasto ne gase Aerodrome CG? Jer posluju u nekom plusu. Ili Luku Bar?
MNE Airlines je bila sve samo ne kompanija. Rupa bez dna. Kao dijete na heroinu, koje ce ti bubreg uzeti samo za fiks.
Zasto ne presjeci i napraviti zdravu firmu na novim osnovama?
Druze, makni nacionalizam i politiku, i gledaj samo pare, i sve je jasno. Ti prvi ne bi drzao npr djedov biznis ako moras svake godine da sipas 10000e da bi bio ziv je je djed ti to ostavio u amanet. A vamo, imas rupu bez dna.
Druze moj dobri, ti ljudi primaju platu od mog poreza. Ako ja mislim da mi se ne svidja sto se s mojim parama radi, u pravu sam.
Kad se s mojim poreskim parama namiruju qrve i sekretarice, otpremnine i vikendice... Da prostis yebe mi se za Mne erlajnz.
Kad kazem mog poreza, mislim poreza svih gradjana. Samo treba osvijestiti taj momenat.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Baš je obrnuto i molim te bez tih niskih, lažnih i ubačenih etiketa jer sam je apsolutno sve osim toga. Ružno je.
Pominjali su i da će aerodrome da prodaju. Zar to nije nastavak DPS politike ?
Pročitah 15ak miliona profita 2019. godine.
Ja pitam tebe da li bi ti prodao firmu koja ti donosi pored svih isplaćenih troškova, doprinosa, zarada profit 15 miliona eura ? Čitaj petnaest miliona eura.
I oni to hoće da prodaju po DPS projektu.
Znači ova tvoja koalicija naginje ka prodaji, a ne obrnuto.
Love, peace and respect.
Ne, nisam za prodaju niti sumnjam da ce je strogo privatizovati.
Ali da se da pod koncesiju, jer bi profesionalni menadzment bio skup i neisplativ, za to jesam.
Sto se tice aviokompanije, taj politicki frankestajn je trebao davno da se ugasi. Svaka osuda ovog danasnjeg cina je direktno slaganje sa politikom kradje koja se desavala, a svaki dan imamo ocigledne dokaze za istu.
Sto se neko vise busa da je patriota, cuvar drzave i nacije, znam da iza toga se krije cist interes i lopovluk. Posten covjek zivi svoj zivot i pusta druge da zive.
Je li stvarno bilo neophodno 359 zaposlenih na 3 ipo aviona?![]()
Jesi li ti čitao tekst ?
Država će da isplati sav dug MNE Airlinesa, nekih 50ak miliona i gase kompaniju. Onda odmah otvaraju novu kompaniju, koja će da radi sve to isto samo će se drugačije zvati.
Ista stvar samo drugo pakovanje.
U suštini to što će da urade je MNE Airlines, samo sa novim kadrovima i novim imenom. Sprdnja, zajebancija...
Love, peace and respect.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks