Primjerene reakcije kompetentnog tima; kontinuitet najboljih rezultata u datim okolnostima
Početni uspjeh umanjila nedoraslost tima epid. izazovu, no rezultati nisu toliko loši
Početni uspjeh poništile pol. motivisane odluke i selekt. mjere; gubitak kompasa tima
Neprimjeren pristup i pogrešna strategija od starta; manipulacija javnošću
Prosto su mogli napisat da se i praznicima sem vikendom dozvoljava,ili da ostaje zabrana samo vikendom n'o aj sad
Послато са SM-N985F уз помоћ Тапатока
Sto je ovo ljudi
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Moze li se vozit 31. i 1og???
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ako bi gledali po postojecim zabranama ispada da su dodali da se 30.dec i 6.jan moze putovat. Samo to.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ti likovi su stavili novi član, sad sam kući pa gledam, koji se vezuje za član 1 tačka 2 koji se odnosi na zabranu medjugradskog tokom vikenda, ali su stavili u članu 5 u periodu od 22 do 5 da je zabrana medjugradskog prevoza kada je inače policijski čas.
Uglavnom glupost!
Mogu li se ljudi vratiti kuci ako su uplatitli novogodišnji aranžman od 31-03.01? Što rade sa ovim mjerama ovo nije normalno...
Last edited by the_lady_marianna; 22-12-20 at 22:21.
Pošto je ovo za gro CG populacije prestručno napisano da pojasnim.
Mjere su što se putovanja i saobraćaja tiče iste kao i do sad. Od petka od 22h do ponedjeljka u 5h ne možete da napuštate mjesto prebivališta.
Sreća pa smo dočekali da se struka pita kako to najaviše kolege forumaši.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Nisam nesto u toku sa ovim mjerama može li se 31og poći van mjesta prebivališta do stana na primorje i vratiti 2og bez problema?
A da pročitaš 2 posta prije tvog što sam napisao možda piše tu? Evo ne znam, ti viđi.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Pročitah ali opet nije jasno kako si dosao do tog zaključka vidim sto je ministarstvo izbacilo pa službeni list ja iz toga ne umijem izvuci zaključak možda sam glup ne znam
http://www.sluzbenilist.me/pregled-dokumenta/?id={8247AB8E-52D2-4BD3-B914-61E28CF40239}
Od 3 strane su mjere.
Mozete se vratiti u mjesto prebivalista uvijek do 22h, zatim ako idete da njegujete lice sa potvrdom doktora itd.
Vazno da imate dokaz za to sto je vas razlog puta.
Inace evo nema nalaganja badnjaka javila MCP.
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
kad je MCP racionalnija od Min. zdravlja...
She is only here to annoy herself!
Evo sad nema policajskog...
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...snjih-praznika
do 31og ce ukinut sve zabrane, kako je krenulo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks